Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

od dzisiaj zaczynam regularnie biegać!

Polecane posty

Juliusz - pobiegnę ;) lepiej od dzisiaj, bo jutro nie nadejdzie nigdy ;)

Gość Maagdzidzia
brawo!! biegaj,mozne ja tez sie skusze,tylko mam chore zatoki wiec czekam az zrobi sie cieplej!

Po 5 minutach pewnie bede umierac, ale na poczatek wystarczy :P co roku biegam i zaczyna sie od 5 minut, a potem jest coraz lepiej ;) a jaki to ma efekt mobilizujacy do odchudzania :D bo ja nienawidze biegac i jak pozniej chce sobie zjesc cos slodkiego to sobie mysle "boze, ile musze pozniej biegac zeby to spalic" i jakos ochota na ciastko mi przechodzi :P

Gość Maagdzidzia
ja sama,a raczej z towarzysząca mi muzyczka. 5 minut biegania?hmmm..mi nie chcialoby sie nawet wkladac dresu i adidasow zeby 5 minut pobiegac. Proponuje Ci dobrze sie rozgrzać ,rozciągnąc przed bieganiem i dopiero wtedy zacząc bieg w umiarkowanym tempie ale minimum 15 minut.

Gość ja równiez zaczynamyoo
wlasnie miałam taki sam topik załozyc! :D hie, ja bede biegac koło mojego domu, pare kółek ;) mozewystarczy narazie ;P mp3 na uszy i gooł :D hehe;) pozdrawiam.

Dzieki za rade, ale znam swoje mozliwosci, i po 5 minutach po pol roku niebiegania lapie mnie kolka ;) Wiec na poczatek 5 minut i przerwa, i znowu 5 minut i przerwa itd jest mysle bardzo dobrym rozwiazaniem. A ja bede biegac w niektore dni sama, a w niektore z kolezanka :)

A ja mam niedaleko bloku bieżnie, a w akademiku zaraz obok wielki park :)