Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicoole

NIE MAM OKRESU 2 LATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nicoole

W sierpniu minie 2 lata jak nie mam okresu......... Mam 20 lat - okres dostalam w wieku lat 16/17 wiec dosyc pozno i zawsze byl baaardzo nieregularny. Odkad zaczelam sie odchudzac 173 - z wagi 58 schudlam do 51kg okres mi zanikl ............... obecnie waze ok 53kg i nadal nie wrocil... nie mam go juz prawie 2 lata. Bylam u ginekologa - babencja zapisala mi 3 opakowania hormonow(biora je kobiety przechodzace menopauze bo maja nie duza ilosc hormonow). Kilka dni temu skonczylam brac 1 opakowanie i okres nadal sie nie pojawil :(:( masakra...... zaczynam sie bac o swoje zdrowie ale nie chce i nie moge przytyc ! Teraz nie jestem wcale chuda wiec nie rozumiem dlaczego ten cholerny okres nie chce wrocic :( moze ktoras z was ma podobny problem lub moze cos doradzic????? :(:(:(:(

Gość znawczyni męzczyzn
tez tak mialam przez chyba 1,5 roku nie bylam nawet u lekarza. to bylo napewno z odchudzania potem zaczęlam jesc normalnie i okres wrocil.. napoczątku bardzo skąpy ale potem wszysttko wrocilo do normy i dzis 4 lata od tamtego zdarzenia okres mam jak w zegarku

Gość nicoole
znawczyni powiedz mi ile wazylas i przy jakim wzroscie gdy nie mialas okresu i ile wazysz obecnie jak okres wrocil...

Gość Emyu
moze wyrosl Ci ptak i stalas sie facetem?