Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pwoie miiii

Jak wytlumaczyc zapach dymu papierosowego u siebie w pokoju..

Polecane posty

Gość kto pwoie miiii

Rodzice weszli.. a tu jedzie papierosami:( co im powiedziec. ze skad ten zapach. Nie moga sie dowiedziec ze pale. Help. a oni sami pala..

Gość kto pwoie miiii
haha bardzo smieszne:D a ja tu powaznie pytam.. jak to wyjasnic.. :)

Gość to zależy
jeśli nie było ich w domu i dopiero przyszli to powiedz że ktos tam cie odwiedził i że ta osoba pali

Gość kto pwoie miiii
może powiem ze to ze zapalilam swieczke? Dziwne ze sami pala a u mnie wyczuli:(

jak sami palą to nie wyczują u nas w domu nikt nie pali a w kuchni i łazience czesto śmierdzi dymem bo idzie wentylacją od sąsiadów

Gość Estymona
Jak zapytają: co to za zapach? To ty odpowiedz: jakie zapach? I uparcie trwaj przy swoim ;)

Gość kto pwoie miiii
niestety byli. Nie mam pomysłu.. kurcze.

Gość kto pwoie miiii
Wlasnie, tata pali nalogowo a w pokoju wyczul. KURDE. ale jestem zla. Nigdy nie wchodzi, stad moje przyzwyczajenie do palenia w pokoju. Nie jestem jakas tam gowniara;) ale jednak czuje dyskomfort.. Wolalabym by mysleli ze nie pale..

Gość kto pwoie miiii
Estymona to bedzie chyba najlepsze wyjscie;)

Gość rzucawka
Rzuc to gówno póki czas. Chcesz za kilkanascie lat dostac raka szyjki macicy? Poczytaj sobie o tym.Pieniadze rodziców przepalasz.Nawiasem mówiac palenie jest niemodne , a bedac Twoim facetem nie pocałowałabym Cie...a fe!

Gość to zależy
ja też niestety palę i żałuje, że zaczęłam, paskudny nałóg. Pamiętam jak popalalam jak mieszkałam u rodziców, raz jak mnie nakryli to powiedziałam, że wzięlam od nich z paczki papierosa bo boli mnie ząb a ktoś mi powiedział, że jak się go "odymi" to tak nie boli. Uwierzyli, tylko powiedzieli żem głupia że w takie bzdury wierzę :) Jeszcze zaczęłam do tego gadkę, że jak oni mogą to świnstwo palić, że mi już niedobrze od tego a się nawet nie zaciągałam bo nie umiem:)

Gość czyzbytotys
MYSLISZ ZE SA AZ TAK GLUPI ZE NIE WPADNA NA TO ZE PALISZ GIMNAZJALISTKO?

Gość to zależy
a tak na marginesie, nie pal jeśli jeszcze tak się nie uzależniłaś. Potem będziesz tak jak ja rzucała od każdego poniedziałku. Ja palę ponad 12 lat i nie daję rady rzucić. Wiem, że nie tacy rzucali, że ludzie po 40 latach rzucają to świnstwo, ja nie potrafię

Gość kto pwoie miiii
po 1 nie jestem gimnazjalistką, a prawie 21letnią studentką;) mama wie ze pale, czesto razem z nia pale. Jednak tata... mimo ze pali to urwalby mi glowe jakby mnie z papierosem zlapal;) zreszta ja sama bym sie chyba zapadla pod ziemie jakby mnie zobaczyl z papierosem;)

Gość kto pwoie miiii
moze i wyda to wam sie dziwne ze nadal sie ukrywam;) ale ... no coz tak mam i juz:D

Gość kto pwoie miiii
a czy to prawda ze swieczka pochlania dym?:D

Gość masz 21 lat
i sie ukrywasz? smiesza mnie takie osoby jak Ty..jak moja kumpela lat 23 chowajaca sie przed mama po klatkach jak uczennica gimnazjum, jesli jestescie na tyle dorosli, aby podjac decyzje o truciu siebie, po co sciemniacie?narazacie sie na smiesznosc i tyle

Gość kto pwoie miiii
wiesz, są rozni rodzice;] Z mama pale na codzien, tata by raczej tego nie zrozumial;) bo ciagle uwaza mnie za swoja mala jedyna coreczke;)

Gość kto pwoie miiii
Jestem starą biulwa a faje jak kopce to dym cipa wylatuje i smierdzi potem tez sledziem i serkiem&cebulkom

Gość co sie dziwicie
różni są rodzice. Np. matka mojego chłopaka - nałogowa palaczka wychodzi sobie z jego rodzeństwem na fajkę... bo jego młodsza siostra i brat oboje palą. A moja matka to by mi siłą papierosa wyrwała z ręki jakby mnie zobaczyła. Ona miałaby w dupie czy jestem pełnoletnia czy nie. Tłumaczy to tym że będę jej córką nawet jak bede mieć 50 lat. Prędzej umrze niż to będzie tolerować.

Gość buuuuugfdgdf
buuuu

Gość a ja sie dziwie dalej
moi rodzice tez tego by nie zaakceptowali, palili dlugo, ale teraz nie pala. to ze ja nie pale, ale ze probowalam, bylo moim wyborem, a rodzice wiedzieli ze sprobowalam... co jak keidys w towarzystwie gadalismy to tak jakos wyszlo.. nie byli zadowoleni, ale ludzie, sama dokonalam wyboru, ze tego nie robie, i nie bede sciemniala, ze tego nie probowalam... poza tym za kogo macie swoich rodzicow? jak palicie, to oni na pewno to wyczuja, nie umniejszacie im rozumu..przypuszczam,z e to inteligentni ludzie, a wam sie wydaje, ze jestescie tacy sprytni

Gość byly nalogowiec
Jak chcecie rzucić spróbujcie TABEX niestety na receptę ale skuteczne.