Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika soul

Nie ma dziewczyn grubych, są tylko kobieco zbudowane

Polecane posty

Gość marika soul

gruba to może być ściana, grube spodnie, grube rajstopy a nie ma czegoś takiego jak GRUBA KOBIETA ona jest co najwyzej kobieco zbudowana ;-) mam nadzieje ze ci ca lza kobiece dziewczyny zrozumieja swoj blad i posypia glowe popiolem :-o

Gość pusia to prowokatorko
daj pyska

jesli o szczuplych dziewczynach mowi sie \"anorektyczki\" to dlaczego o tych kobieco zbudowanych nie mowic \"grube\" ???? :O temat przewalkowany do bolu i zaraz poleca gromy i wyzwiska....

Gość jagooo
kobieco zbudowana jest jenifer lopez, z kolei rossie o'donnel jest gruba

Gość do mariki soul
ile wazysz?

Gość marika soul
hućwok, jak ci sie nie podobaja za bardzo zbudowane kobieco dziewczyny to nei patrz na nie i tyle :-p to wcale nie ejst prowokacja, nie rozumiem dlaczego ktos tak sadzi, jest na tyle glupi czy tylko udaje ? :-o

Co ja widzę, kolejny tucznik próbuje sie dowartościować :classic_cool: Od tego nie stracisz sadła ty tłusta spasiona świnio :-p Kobieca to jest dziewczyna o szczupłej budowie ciała ( nie chudej ) i do tego duzych jędrnych piersiach i fajnym tyłeczkiem a nie tucznik który ledwo chodzi :classic_cool: Zastanów się nad sobą ty spocony kaszalocie :-p

Gość 9999999999999999999999
mozesz je nazywać jak tylko chcesz kobieco zbudowane o pelnych ksztaltach ale prawda pozostaje ta sama, nosza rozmiar XL i sa grube

Gość hmmmm .................
Te, u których już nie ma żadnych proporcji też nie są grube? Mam na myśli te, których ciała tworzą jedną bezkształtną masę? Jeśli tak, to mamy inne yobrażenie znaczenia słowa "kobiece" .... :O

Gość niestety muszę cię zmartwić
oprócz tych kobieco zbudowanych, są także i grube. :(

Gość hmmmm .................
Dokładnie ... Sa grubasy i tyle ... I nie da się tego przykryć nazywając to kobiecością .... Bo kobiecy od zawsze był np. płaski brzuch ... Grubasy rzadko mają takowy .... :O

Gość synonimy
racja - kobiety nie mogą być grube. kobiety mogą być: tłuste, spasione, otyłe, przypominające hipopotama, wieprza, słonia. żarłoki, łakomczuchy, obżarciuchy, lenie.

Gość a te syninimy dobre
jak mam kilka kg nadwyżki to się źle czuję

Gość pocieszajsię
pocieszaj się, pocieszaj!... kobieco zbudowana to kobieco zbudowana, gruba to gruba szczupła to szczupła, anorektyczka to anorektyczka i tak: szczupła to dziewczyna delikatnej budowy o wymiarach proporcjonalnych np. 38-40 przy wzroście 170, 36 przy 160 - nie chodzi tu o "aptekę" ile ogólny efekt, "anorektyczkę" widać gołym okiem - to osoba chorobliwie (przeraźliwie) chuda i nie ma to niczego wspólnego ze szczupłością, to przysłowiowa "szczapa" "kobieco" zbudowana to taka, która "ma na czym usiąść i czym oddychać", czyli bez nadmiaru ciała w całości, za to z "okazałymi" kształtami w miejscach wiadomo jakich, gruba to wiadomo - także gołym okiem - wszędzie jej dużo - od buzi do stóp - wszędzie cielsko, dużo cielska, na twarzy, na brzuchu, na tyłku, na udach, łydkach - wszędzie za dużo. Nie gadajcie głupot tylko weźcie się za robotę czytaj dietę!

Gość i puszyste jak krolicza siersc
zamiast stanac przed lustrem i powiedziec szczerze- spslas sie jak wieprz, to wciskaja kit, ze grube jest kobiece. od kiedy kurrrrrwa?? kobiet ma byc dlikatna, a nie jak granatem oderwana od pluga stu kilowa sila pociagowa

Gość pocieszajsię
oj synonim nie przesadzaj! ja jestem szczupła, a łakomczuch - to nie synonim grubości!

Gość synonimy
jak ktoś tu wspomniał: nie ma grubych. ale grube najczęsciej są dlatego, że za dużo jedzą i nie dbają o siebie. spaślaki, z masą sadła i tłuszczu. kobiece są dziewczyny, którym nie wystają kości i nie obwisa tłuszcz.

Gość o gustach sie nie dyskutuje
ale trzeba się motywować żeby zawieszenie w aucie nie siadło jak mamy zamiar sie spaść

Gość fyf
czyli im "wieksza" tym bardziej kobieca??

no pewnie, że lepsza, samochód sama popcha, kredens przestawi, 20kg zakupów przyniesie, taczkę z betonem pociągnie i miękko Ci na niej będzie gorzej jak padniesz z takiej wysokości

Gość hahahahaha a to dobre

Gość Najgorzej się oszukiwać
ja wiem że jestem pasztetem. Przyznaje się do tego przed sobą i pzred kafeterianami. Chce być pasztetem i chce żebyw szyscy zostawili mnie w spokoju.

Gość tolla
masz to jak w banku!

Ciągnąc dalej myśl zawartą temacie - najbardziej seksowne są piłki lekarskie. Podniecają nie tylko kształtem (to potrafi byle piłka plażowe), ale przede wszystkim wagą. :P

Gość pusiom muwimy nie
pusia spierdalaj i błagam nie podnoście głupich tematów

Gość to ja zadam pytanie
czy dziewczyna 174 cm wzrostu i 59kg wagi nalezy do grubych ? bo czytając forum skłonna jestem stwierdzić, że 90% tak właśnie myśli - za gruba.