Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nineczka22

facet nigdy nie dał mi kwiatow- dla was to problem?

Polecane posty

wiem,ze topik brzmi strasznie płytko, ale nurtuje mnie cos, co najkrocej mozna wlasnie tak podsumowac. spotykam sie z pewnym chlopakiem od 3 mcy. jest mily, zabawny, dobry w łozku. ogolnie spoko, ale ja marzę o stałym zwiazku, a on chyba nie traktuje mnie powaznie. spotykamy sie przewaznie u mnie w domu, gadka, sex, w roznej kolejnosci i papa. nigdy nie dal mi kwiatka, nawet na dzien kobiet. zabiera mnie do tanich knajp albo nigdzie. mam juz tego dosyc. Oczywiscie nie mowi, ze mu na mnie jakos zalezy czy cos. frustruje mnie ta sytuacja. czy jemu na mnie nie zalezy i po prostu pieprzy jakas ladna panienke dla rozrywki? ja juz trace nadzieje na cokolwiek. tak bym chciala troche takiego szacunku, czulosci \"jestes wyjatkowa\"itd., nawet, jesli to nieprawda. moze mi sie w glowie poprzewracalo? zerwac znim? bo naprawde go lubie. ale jest mi jakos zle z tym.

Gość nie oszust
...tez musze poszukac panienki do seksu... ...burdele są dla nieudaczników!

Gość mam podobnie jak ty
spotykam sie z facetem 4 miesiace przez ten czas 2 razy zaprosił mnie do restauracji a poztym to zawsze spotykalismy sie u mnie w domu i prawie za kazdym razem był sex. Ja mu powiedziłam ostatnio ze mysle ze tylko o sex mu chodzi a on powiedział ze na stałego partnera sie nie nadaje a skonczy juz 30 lat w tym roku. Nigdy nie dał mi kwiatów a na dzien kobiet wysłał tylko sms z zyczeniami Dalej chce sie spotykac ale ja mu wczoraj napisałam ze ja juz chyba nie chce ....chociaz do konca tak nie mysle bo mi jednak troche na nim zalezy

Gość nie oszust
a pozniej bedzie placz, szloch i lament, ze poszedl do innej

Gość zeby u mnie tylko przez 3
miesiacE:d moj dal mi 2 roze w ciagi 3 lat!!! 3 lat nie miesiecy! nie chodzimy do kina ogladamy filmy w domu ni do restauracji lecz do knajp..

Gość mam podobnie jak ty
mi juz nie chodzi o te kwiaty czy wyjscia do restauracji tylko o to ze prawdopodobnie spotyka sie ze mna dla sexu chociaz wiem ze mu sie podobam bo kilka razy mi to powiedział i widze jak na mnie patrzy ale i tak mysle ze tak bardziej to mu na mnie nie zalezy zreszta nigdy tego mi nie powiedział

Gość jestem no jestem
a mój mi co sobota kwiatki przynosi :)) jak znaliśmy się 3 miesiące to dostałam 13 róż - po jednej za każdy tydzień i jedną na zapas :)

Gość precz z dupkami
zalezy moze niekoniecznie chodzi mu tylko o sexaleglownie o to jak w wiekszosci wypadkow moze to poprostu taki piotrus pan i ciebie wyjatkowo nie traktuje..poprostu ma takie podejscie do kbiety tylko ty musisz se odpowiedziec na pytanie czy tobie to pasuje:o

Gość mam podobnie jak ty
a w dodatku to nie Polak tylko Czech, swoja rodaczke pewno by lepiej traktował

no wlasnie to nie chodzi. tak naprawde o te wyjscia, tylko zeby jemu na mnie zalezalo. fajnie,ze ktos tutaj mnie rozumie;) niby jest fajnie, ale tak naprwade to on jest dla mnie caly czas taki niedostepny. a moze po prostu za latwo dostal to, czego chcial? teraz to juz nie musi sie starac, bo po co? wlasnie takie cos wkurza mie najbardziej. moze ja tez przestane o siebie dbac, malowac sie stroic itd, bo huk z tego mam. w koncu sex to se mozna wszedzie znalezc.

Gość mam podobnie jak ty
o jaka mentalnosc ci chodzi?

Gość moze nie ma w zwyczaju wychodz
ic gdzies a jak stoi z kasa? moze jego rodzice tak roili ze nigdzien ze sobie nie wychodzili i u mniego taki to wzorzec sie przyjal.. moze sama wyjdz z inicjatywa i zaporponuj np jakis wypad ..

do precz z dupkami; czasem go nazywam piotrusiem panem:)), zabawne, ze trafilas. mi nie pasuje taki uklad, ale tak ciezko o inteligentnego, zabawnego goscia. szkoda mi to konczyc, bo nie chce byc sama.

Gość z facetem jestem PONAD 3 LATA
i tez nie wytrzymalam-powiedzialam ze jestem kobieta, a koazda kobieta lubi kwiaty. to zerwal z ogrodka rozyczke od swojej babci:/ a nastepnym razem czyli niedawno kupil kwiatka-w doniczce!:/ tacy to sa faceci ehh

Gość astafa
Skoro wiesz, ze jestes z nim, bo nie chcesz byc sama - tooo taki uklad w zasadzie.. bedac z nim poczekaj, az trafi cie sie ten odpowiedni :P a teraz ciesz sie sexem :D

to taki zart z ta mentalnoscia, no bo facet z polski i czech wydaje mi sie podobny w zachowaniu itd. ale niewazne;). z kasa stoi bardzo dobrze, ma swoja firme, duzo pracuje. dobry samochod, kupuje maly samolot w tym roku. czyli dziany, jak to sie mowi, ale skromny w zachowaniu, zero szpanu i to mi sie podoba. wali mnie to czy ma kase czy nie. spotykalam sie z biednymi chlopakami i bylo fajniej.

Gość Masz inne oczekiwania
Ja duzo dluzej jestem z moim mezczyzna. Tez kwiatow mi nie daje, zadnych okazji nie obchodzimy. Ale ta tak wlasnie lubie ;) Na szczescie on tez... Wiec skoro to dla Ciebie az taki wielki problem to zmien partnera ;)

Gość z kasa to chodzilo
czy nie zaprsza cie na wyjscia czy nie kupuje kwiatow bo kasy moglby nie miec :o

Gość Masz inne oczekiwania
zdcydowanie NIE KAZDA KOBIETA LUBI KWIATY. Przynajmniej jedna nie lubi - ja :P W wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to, ze jestem kobieta ;)

Gość czyli tak
to chyba jest skąpy skoro ma kase a zabiera cie do tanich knajp i niekupił ci ani raz kwiatka ani zadnego prezenciku

Gość jestem no jestem
kup sobie sama jakieś kwiatki i powiedz, że dostałaś od wielbiciela i choć on -ten wielbicie- Cię nie interesuje oczywiście, to przez fakt że uwielbiasz dostawać kwiaty ich nie wyrzuciłaś ... i daj mu do myślenia :))

:D dobre! tak zrobie, serio. mala maniplacja zawsze sie przydaje;). no wlasnie sie zastanawiam, czy on skapy nie jest. ale chyba nie o to chodzi.

Gość jestem no jestem
powodzenia 🌼

Gość 11 miesiecy nie dostalam
ani jednego kwiatka. ale nie przeszkadza mi to szczegolnie, bo facet jest bardzo kochany, stara sie, jak do mnie jedzie zawsze dzwoni pyta czy na cos nie mam ochoty czy by nie przywiesc (a czasem zachcianki miewam jak kobieta w ciazy :D ), wychodzimy często, a jak jest wieczor u niego to gotuje dobra kolacje i jest nastrojowo :)

Gość starsza paniiiiiiiii
🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość będzię dobrze

Gość Pani gość
Mam podobny problem. Jestem z chłopakiem od ponad 3 miesięcy i też się kwiatka nie doczekałam. Wychodzimy razem, a już na pewno nie jesteśmy razem tylko dla seksu. "Kocham Cię" też już usłyszałam, jednak bardzo chciałabym dostać kwiatka, nie musi być jakiś super bukiet, wystarczyłaby jedna różyczka. :(

Gość gość
po co ci kwiaty jak masz caly ogrod?

Gość gość333
mi to nie przeszkadza. Na samym początku powiedział że on kwiatków nie daje. Jak chcę jakiś mieć to sama sobie kupię. To nie jest najważniejsze, wolę jak mi pokazuje miłość na codzienne na 1000 innych sposobów niż jak ją kupuje czymś co za 2 dni i tak trzeba wyrzucać. Co do wyjść to mamy rzadko ale jakoś mi to nie przeszkadza