Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17-LATEK

CZY JEST TU JAKAS STARSZA PANI MIEDZY 25 -35 LAT KTORA POWIERCI SIE NA MOJEJ PAL

Polecane posty

Gość qwerty 123
starsza paniii :):):)

Gość qwerty 123
no to gowniarzu zadawaj sie z kolezankami w swoim wieku, a starszym paniom daj swiety spokoj

Gość 17-LATEK.
qwerty 123 Z ROWIESNICAMI TO TYLKO ORAL BOJA SIE:( A SEX TYLKO ZE STARSZYMI 22 23 LATA ONE SA BARDZIEJ CHETNE CZUJAC PRESJE CZASU KOZRYSTAJA

Gość starsza paniiiiiiiii
presję czego ????

Gość 17-latek.
A TAK W OGOLE TO MAM NA IMIE ZOSIA I MAM 9 LAT

Gość 17-LATEK.
starsza paniiiiiiiii CZASU WIEDZA ZE JESZCZE GORA ZE 2-3 LATA I MUSZA SIE OZENIC ZEBY DORWAC NAJLEPSZY TOWAR NA MEZA POTEM

Gość 17-LATEK.
pojebany jesteś OTYM WLASNIE MOWIE GORA 25 LAT BO POTEM NIE MA SZANS

Gość qwerty 123
nigdy tak nie traktowalam mojego malzenstwa...i presji czu nie czuje..zabawny jestes..a powiem ci ze nawet jak mialam 18lat,to i tak wolalam panow ok.30 niz smarkaczy niedoswiadczonych, uwierz mi ze niektorzy nawet w wieku 30 paru lat maja super tyleczki

Gość aniulaaaaaaaa
tak czytam i czytam.Posmiac sie mozna .zalosne

Gość 17-LATEK.
qwerty 123 WIEM W TA STRONE TO DZIALA 18 LAT DZIEWCZYNA 30 LAT FACET ALE W DRUGA NIE MA SZANS:( LADNE TYLECZKI PO TRZYDZIESCE TO CHYBA TYLKO NA FILMACH AMERYKANSKICH:(

Gość 17-LATEK.
CIEKNIE MI Z ODBYTU OLEISTA MAŹ

Gość 17-LATEK.
I CO? ZATKAŁO KAKAŁO?

Gość qwerty 123
wiesz spotkalam takiego jednego po 30 z ladnym tyleczkiem w Polsce...czyzby kosmita???

Gość 17-LATEK.
HMMM... A MASZ JEGO NUMER TELEFONU? CHĘTNIE BYM SIĘ Z NIM UMÓWIŁ W NADZIEI, ŻE WPROWADZI MNIE W ARKANA MĘSKO-MĘSKIEJ ARS AMANDI

Gość qwerty 123
ale masz fajny tyleczek , normalnie mozna dostac orgazm

Gość qwerty 123
wiesz,mam ,ale ci nie dam,bo on nie gustuje w maloletnich pedalach

Gość 17-LATEK.
SZKODA... MOŻE CHOCIAŻ MAJKEL DŻEKSON BĘDZIE NA MNIE CHĘTNY

Gość 17-LATEK.
qwerty 123 A TY MOWISZ O FACETACH ZGADZA SIE FACET KTORY CWICZY I DBA O SIEBIE MOZE I DO 40 DOBRZE WYGLADAC . ALE Z KOBIETAMI SZCZEGOLNIE W POLSCE BYWA KIEPSKO PRESJA WYJSCIA ZA MAZ SPRAWIA ZE SZYBKO SIE ZENIA POTEM DZIECKO KILOGRAMY DODATKOWE ROZCIAGNIETA SKORA OBOWIAZKI DOMOWE SPRAWIA ZE STAZEJA SIE CONAJMNIEJ 2 RAZY SZYBCIEJ .I W WIEKU 30 LAT JEST PO PTAKACH

Gość może u ciebie na wsi
gdzie jedyną atrakcją jest dyskoteka w remizie raz na miesiąc i dwugłowe cielę, kobieta musi wyjść za mąż przed trzydziestką W dużych miastach kobiety nie tylko dbają o siebie (a ty piszesz tak jakby Polki unikały mydła i szorowały się popiołem z pieca), ale zdobywają też wykształcenie i robią kariery Takie kobiety tym bardziej nie spojrzą na siedemnastoletniego pedałka, który potwierdzenia swojej "męskości" szuka na forach internetowych, bo mu jeszcze nie wyrósł ani jeden włos na worku Tak więc szoruj do książek, bo jutro pani od ZPT zrobi ci sprawdzian z pisma technicznego

Gość qwerty 123
na razie wygladam lepiej niz dziewczyna mojego szwagra,a ona ma 16lat, dbam o siebie, zobaczymy co bedzie dalej...

Gość aniulaaaaaaaa
Zgadzam sie i ja z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze mówisz chłopczyk chyba nic poza stodoly na oczy nie widzial.Wiec wsiadz w Wiejski pks i cheja do miasta.

Gość 17-LATEK.
W MOJEJ WSI NIE MA DWUGŁOWEGO CIELAKA INO KOZA Z JEDNOM DOJKOM A REMIZY NIE MA BO SIĘ SPOLIŁA I TERAZ NA DYSK JEŻDŻĘ DO SĄSIEDNIEJ WIOCHY - TATA MNIE TRAKTOREM PODWOZI

Gość 17-LATEK.
może u ciebie na wsi ALE KOBIETA MOZE SIE OZENIC I PO TRZYDZIESCE TYLKO NIE MOZE JUZ WYBIERAC TAK JAKBY MIALA 20 BIERZE CO POPADNIE :(

Gość aniulaaaaaaaa
czlowieku lecz sie masz malolacie.przed 20to chyba tylko z wpadki sie chajta.!!!!!!!zreszta poglady masz jak w sredniowieczu

Gość 17-LATEK.
aniulaaaaaaaa ALE JA NIE MOWIE ZE 20 TYLKO DO 25 LAT KOBIETA POWINA BRAC SLUB BO POTEM TO JUZ Z GORKI I MUSI SIE ROZGLADAC I DOBRZE NA CHODZIC ZEBY TRAFIC DOBRA PARTIE :( CZY CZESTO WIDUJESZ PARY 18 LETNI CHLOPAK 30 LETNIA PANI:(

Gość odpowiedź
CZY CZESTO WIDUJESZ PARY 18 LETNI CHLOPAK 30 LETNIA PANI nie, bo 30-letnia pani nie ogląda się za 18-letnimi glizdami

Gość 17-LATEK.
JA SAM ZAMIEZAM OZEIC SIE W WIEKU 30 LAT ALE WYBIORE SOBIE ZONE GORA 20LETNIA TO Z 10 LAT JESCZE BEDZIE W MIARE LADNA :(

Gość 17-LATEK.
pojebany jesteś A DLACZEGO FACECI WOLA MLODE LASKI :( JA NIE TWIERDZE ZE JESTEM LEPSZA PARTIA OD FACETA KTORY MA UTRZYMAC RODZINE BO NIE MOGE ALE MOGE DAC JEJ POWROT DO LAT MLODOSCI :) I POTWIERDZILAS TYLKO ZE KOBIETA MUSI WYJSC JAK NAJSZYBCIEJ ZA MAZ ABY MIEC DOBRE UTRZYMANIE A TYLKO WTEDY KIEDY JEST MLODA I LADAN:)

Gość ładny tyłeczek po 30
my istniejemy naprawdę :)