Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamill83

jak delikatnie powiedziec moejj dziewczynie żeby

Polecane posty

Gość kamill83

ubierała sie troche powazniej.Ma 23 lata ubiera siejak nastolatka.bluzeczki na szelki,kolorowe koszuli,falbanki kwiatki kokardki.ladnie jej wtym bojest szczupła i delikatna ale pracujemy razem i widze ze wpracy na to krzywo patrzą..wyglada troche niepowaznie to raz..mało kobieco to dwa.Ma obsesje na punkcie ubioru wiec neichce jej urazić

Gość starsza paniiiiiiiii
poważniej ? przecież jest młoda :))

23 lata to strasznie poważny wiek. Powinna chodzić w garsonkach i uniformach.

Gość kamill83
inaczej powina ubierac sie 15letnia dziewczyna a inaczej 23letnia kobieta.Owszem jest młoda..ale te ciuchy sa dla dzieci

moze pojdz z nia na zakupy i powiedz ze ladniej jej w czym takim "powazniejszym", daj jej jakies fajne spodnie, bluzke do tego (tylko nie jak dla starej baby a mlodej kobietki) i powiedz ze wyglada mega powalajaco i sexi, moze takie cos ja przekona:)

Gość leszczyku w tanich lakierkach
jak ci się nie podoba, to znajdź sobie inną:O Co cię to interesuje, jak ona się ubiera?:O Jeszcze jej powiedz, jak ma się malować, depilować brochę, jak obcinać włosy i jakich słów używać:O

skoro w pracy krzywo sie na nia patrza tzn ze ubiera sie tam nieco nieodpowiednio :o w takim razie facet chce zeby bylo ok...

Gość ciekawe czy na niego się
krzywo nie patrzą:O Nie wytrzymałabym z takim tanim leszczem nawet pięciu minut. I się jeszcze pyta, jak ma rozmawiać ze swoją dziewczyną:O Ciekawe, czy chociaż się całowali:O

jezu, nie dziwie sie ze faceci nie wytrzymuja z takimi babami jakie najczesciej mozna spotkac na tym forum:o najmadrzejsze, najfajniejsze,niezalezne a kazdy facet to debil, idiota i niech sie niech sie nie wazy czasem skrytykowac swojej kobiety :o ciekawe dlaczego jak na co drugim topiku dziewczyny sie pytaja jak ma pogadac z facetem, albo co zrobic gdy ja skrzywdzil to jej jakos niktnie atakuje :o

Gość jkfvf h
jesli ubiera sie jak tola z blog 27 to ci facecie wspolczuje.... :(

sory ale 23 letnia KOBIETA to raczej powinna juz schowac trampki i bluzki z czarodziejka z ksiezyca , a zaczac sie ubierac bardziej kobieco( pewnie autor to mial na mysli mowiac \"powazniej\") mam tyle samo lat i dawno zrezygnowalam z jasnych dzwonowatych jeansow, blekitnych koszulek z kwiatkami na rzecz eleganckich pantofli, ulubionych welurowych spodni najlepiej w ciemnych kolorach i obcislych kobiecych bluzek i sweterkow.

Gość dobrze że nie położyłaś
się jeszcze na katafalku😴 chodzi o to, że to jest sprawa twoja, nikt nie powinien komuś mówić, jak ma się ubierać, bo to jest niekulturalne i żałosne. Ja nie zmieniam swojego faceta, on mnie i tyle. Chyba, że zamiast partnera ma się kukłę:O

oczywiscie sprawa kazdego co chce robic, moze nawet sie nie czesac bo kogo to obchodzi ? chyba korzystniej dla panny jest zeby ja uswiadomic ze wchodzac w doroslosc powinno sie tez przystosowac cala forma, tymbardziej w pracy :obo to juz jest lekcewazenie ... a jesli dla swojego faceta laska nie chce byc kobieca to serio chyba jeszcze z bajek nie wyrosla :P

Gość czep sie tramwaja hm

Gość czep sie tramwaja hm
bo sama nie umiem :D

Gość Fakatraa
Kalaf,głupoty gadasz... Jakby kazda 23 letnia dziewczyna chodziła tak ubrana jak ty,to byłoby okropnie nudno,szaro i bezosobowo. Mam 22 lata,i nie czuje potrzeby ubierania sie jak starsze babsko,tym bardziej że czuję się bardzo młodziutko.Lubię trampki,sportowe ubrania,krótkie spódniczki,wesołe bluzeczki,i nie widze w tym niczego złego. Jestem bardzo kobieca,seksowna,i jednocześnie mam w sobie taką iskierkę nastolatki w sobie,i uwazam że nie wolno zmieniać takich osób. Ja bym sie na pewno tylko wkurzyła,i ani myślała sie przystosować.

Gość ihjgh
a gdzie pracujecie? moze sie krzywo patrza bo jej zazdroszcza, ja tez mam 23 lata i uwielbial kwiatki, kokardki i bluzki na ramiaczkach, ale tez lubie wygladac powaznie i kobieco, eleganckie spodnie i bluzki.to zalezy gdzie i na co

Gość herz
a jak chce, jakaś okazja czy coś to potrafi wyglądać inaczej?? tzn. jej garderoba ogranicza sie tylko do wzesniej wspomnianych rzeczy? jesli jest jakies wyjście do rodziny albo coś to poproś żeby się ubrała "na spokojnie" i zapewniaj ,że fajnie i dobrze wygląda..tylko bez przesady.Może się przekona.... szczególnie kobiety oceniają wygląd innych dziewczyn przez pryzmat gustu i garderoby...więc nie pieprzcie głupot żeby się ubierała jak chce, bo same bardziej lub mniej świadomie "ściągacie" z innych sposób ubierania....oby tylko z dopasowaniem do własnej figury i wieku:P