Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZajONc Poziomka

Rozmiar Penisa po Raz 100 x 10000000

Polecane posty

Pytanie glównie do kobiet, jak to w koncu jest? Liczy sie rozmiar czy nie liczy? Ciągle kłótnie ze wielkiego penisa chcą tylko \"puszczalskie\" rozepchane, inne opinie mówią ze po postu mniejszy nie zadawala, jeszcze inne ze duzy to boli, ze mniejszy fajniej. Mozna oszaleć czytając tyle opini. Ja osobiscie czytając wiele for internetowych, opini, wywodow wpadam az w depresje, to naprawde potrafi dobić. Od 2 lat nie mam partnerki bo nabawilem sie urazu do kobiet ze strachu ze nie podołam ich potrzebom. Zakladając ze sredni penis to 15xm (chyba) to ja poza średnią wykraczam tylko o pół centymetra. Swiadomosc np. wyśmiania przez partnerke(na ktorej mi w koncu zalezy) jest tak przytlaczająca ze odbiera ochote do zycia ze o ja pierdole :( To jak z wami kobietami jest w koncu ?

Gość Niezapomidajka
O Boze ale problemy... Mój facet ma 15cm i nie wyobrazam sobie seksu z innym, za kazdym razem jestem zadowolona a czasem po niektorych pozycjach na drudzien dzien boli mnie podbrzusze więc wcale nie jest tak malo.

Gość bursztynowa komnata
są tacy co mają 12-13cm a ich dziewczyny są zadowolone i jeszcze chwalą sie kolezankom ze facet ma duzego. Ty masz ponad 15 więc nie dołuj innych Zajoncu

znajdz sobie wartosciowa kobiete, z ktora bedzie ciełaczylo uczucie i po sprawie moj mam 16-15cm i jest super

Mój chłopak ma penisa 17 cm i wiem to bo razem mieżyliśmy :). Nawet przed meżeniem mu lodzika robiłam żeby stał na maxa. W seksie jest zajebisty. :)

Gość chamidłooo
ty mala dresiarko

Gość chamidłooo
biedna jestes malutka. Dzwonie na gliny ze jestes wykorzystywana cukierku

Gość chamidłooo
ale to nic nie zmienia bo zyjesz w kraju wódki i chorego prawa. Inspekor sie nim zajmie a twoj Koffaś będzie slodszy niz ty jak wezmą go w ramiomna panowie z pod celi

Ile razy mamy powtarzac my kobiety , ze seks to nie tylko wkładanie i wyjmowanie penisa . Zrozumcie to wreszcie, ze seks to tez pieszczoty również palcami i jezykiem . A oprócz potrzeb biologicznych stosunek ma zaspokajać tez potrzeby wyzszego rzędu , jak potrzebę bliskości , przynależności , bycia akceptowanym i kochanym . Zrozumcie to wreszcie , ze najważniejszym ośrodkiem seksualności jest mózg.

Gość chamidłooo
typowo dziewczynowe gadanie :D

Gość za mały
za mały