Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

/doris 25

W czym tkwi fenomen tej dziewczyny ?

Polecane posty

Od razu mówię że nie mam kompleksów i jestem ładna dziewczyną ale nie ciesze się tak ogromnym powodzeniem jak moja koleżanka.Ja w przeciwieństwie do niej chodzę sporadycznie na solarium,moje dłonie zdobia bardzo delikatne tipsy.Jestem całkiem zgrabna i mam spory biust. Znam dziewczynę która wręcz ubóstwiają mężczyżni.Ma ogromne powodzenie ,Każdemu chłopakowi się podoba.Czasami nawet jak chłopak jest ze swoja laska to zarywa do niej .Jak jada samochody to kierowcy sie za nia ogladają nagminnie .Każdy chce sie z nia umawiać i wogóle .A teraz o niej samej.Niby mezczyzni nie lubią wieszaków.To nieprawda.Ta laska waży 48 kg a ma 1.66 cm .Biuścik malutki .W dobrym push-upie ma małe B. Talie ma tak szczupła a brzuch tak płaski że wyglada jak po wycięciu żebrów.w tali ma chyba z 51 cm albo i mniej.Jedynie biodra ma dość szerokie coś w stylu Aleksandry ambrosio.Nogi jak patyczki w udach.Bardzo sczuplutkie tyle samo w udzie co w łydce/Nogi jak druga durna Jordan w udach takie sczuplutkie.Nogi chudziutkie ale musze przyznać bardzo zgrabne.Ma dość spore zielone oczy i usta jak żabicha.Druga Angelina.Usta pełne są ładne ale tak ogromne to juz bez przesady.Włosów nigdy nie farbuje.Ma takie falowane delikatne loczki za ramiona ,długie .ale nawet modnie wycieniowane.Na ustachma zawsze delikatnie różowy błyszczyk,nie uzywa podkładu tylko jakiegoś bronzera rozświetlajacego i przez to mimo iż nie ma nie doskonałości zawsze sie jej twarz świeci lekko.U mnie matowa perfekt cera to podstawa.Rzęsy ma mega długasnie a oko awsze lekko przydemione brazowo połyskujacym cieniem .Nawet na bankiety czy imprezy nie maluje sie mocno a mimo to uwazana jest za najseksowniejszą.a cha do tych swoich chudych nózek ma malutki ale okrpnie wypiety tyłek jak kuper co dziwnie to wyglada...a meżczyzni za nia szaleją.Laski jak to jest

Gość Buuuuuuaa
Przedstawiając jej opis sama odpowiedziałaś sobie na pytanie

Włosy ma beznadziejnie brązowe.Bez wiekszego połysku.nie farbowane takie powiewane wiatrem.Dziwne włosy zero wymodelowania

nie nie wyolbrzymiam .Taka prawda.Mam wile kolezanek o wiele sliczniejszych a adna nie mam takiego powodzenia jak ta flądra

Gość brukselkaaa
Hehehe..."bo wygląda jak po wycięciu żebrów" :D polewka To prawdziwy problem, czy jakas grafomanka romasów się naczytała i taki opis stworzyła...to oko przydymione jest super:P:P

Gość po prostu ma to cos
czego ty nie masz. A jeszcze biorac pod uwage twoja zawisc, to sie wcale nie dziwie.

doris raczej jesteś zazdrosna, niż ciekawa jej fenomenu ;) poza tym apropos makijażu, to chyba im mniej tym lepiej prawda ?

Z tego co opisujesz wieszakiem wcale nie jest. Mężczyźni lubią szczupłe, zgrabne kobiety i jej opisem, po części sama sobie odpowiedziałaś na pytanie zawarte w treści topiku. Ma mały biust, ale ogólnie jest szczupła. W dodatku widać, że jest w miarę naturalna, a to mężczyźni też lubią. Jeżeli tak wygląda, to nie musi mieć tego czegoś, żeby mężczyźni wodzili za nią wzrokiem.

Gość wklej jej zdjęcie
to ocenimy,bo po opisie nie wiem co myslec;)

może po prostu jest naturalna i ma w sobie to COŚ? ;) faceci nie lubią już sztucznych lasek...

Gość ert
"wyciaciu żebrów" :O moze tamta dzieczyna potrafi odmieniac wyrazy i wyslawia sie po polsku :O