Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzysiek1122

Czy to oznaka ciazy?

Polecane posty

Witam, Kochalem sie ze swoja dziewczyna ok 2 tygodnie temu, tez tydzien temu, lacznie stosunkow bylo 4, w tym zawsze uzywalem prezerwatyw, raz doszlo do wytrysku na zewnatrz, raz nie doszlo wogole do wytrysku, raz doszlo do wytrysku wewnatrz ( wszystko oczywiscie w prezerwatywie ) ale wtedy zazywala tabletki jeszcze dodatkowo, no i raz doszlo do wytrysku wewnatrz ale sprawdzalem i wszystko bylo ok, nie peklo nic itd. ale teraz pare dni temu moja dziewczyna miala ok. 38 stopni goraczki przez ok 3 dni, czasem jest senna ( chociaz senna lubi byc zawsze.. ) i bolaly ja jajniki dosc mocno jak i glowa czasami, od czasu do czasu miewala zawroty glowy ale tez je miewala od zawsze. Teraz jedynie jest troche senna i nic pozatym. Czytalem ze to sa objawy ciazy, czy to dosc powazne objawy? okres ma dostac pod koniec miesiaca dopiero. Przypominam ze z prezerwatywami bylo wszystko ok...

Gość czarna rozpacz normalnie
Dziecko drogie. skoro nic nie pęklo to jak niby moglo dojsc do zaplodnienia? i po co w ogole Twoja dziewczyna bierze tabletki skoro tak korzystacie z gumek? po co sie faszeruje? no i ostatnie: nie slyszales nigdy o przeziebieniu? :) zawroty glowy zdarzaja sie dopiero w kilkutygodniowej ciazy.

Przestala brac po 1 stosunku ( miala po nich bole itd i musiala przestac ) ale nastepne 3 stosunki byly tylko zabezpieczone prezerwatywa.

Gość dla zabawy nie mam nicka
Jak dużo pije to musi chyba sikać tez dużo, co nie? Czemu wszyscy przypisują sobie objawy ciąży, zaraz po ew. zapłodnieniu? Jestem praktycznie pewna tego, że twoja dziewczyna nie jest w ciąży. Może się przeziębiła i o to całe halo.