Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATOWICE miasto jedno na 100

Co sądzicie drogie Panie i Mężczyzni o czymś takim? chodzi o moj wygląd.

Polecane posty

Witam. Jestem 20-sto letnim mężczyżną. Oczywiscie mam dziewczyne. Ale konkretnie...Gole sie na twarzy co jest oczywiste, pod pachami, w miejscach intymych(wszystko) a takze pośladki oraz odbyt.chodze systematycznie na solarium !!! aha no i jeszcze zamierzam sobie zrobic jakis tatuaz w miejscu intymnym np kolo penisa na wzgorku. mysle ze calosc by wygladala niezle. ciekawi mnie co o tym sądzicie? czy jest to ok? czy jeszcze coś dodać u siebie ? czy moze nie? jakie jest wasze zdanie na ten temat i jak to jest u was?prosze o odp zarowno pan jak i mezczyzn

Gość Myślę że jesteś takim
"znakiem czasu" i trzeba się z tym pogodzić :(

tzn ??

Gość taka jedna ciekawa
dziarka w takim miejscu jak najbardziej sexi :) sama mam kolege który ma wytatułowanego skorpiona wyglada pieknie mysle ze jest wszysko ok lubie zadbanych mezczyzn ale nie do przesady zeby golic sobie tyłek :(

no wlasnei zastanawiam sie jaki by tu tatuaz zrobic...czy duzy czy maly,gdzie dokladnie. czemu uwazasz ze golenie tylka to przesada?

Gość heeeeeeeej
koszmar

Gość taka jedna ciekawa
on ma tak z boku bardziej a golenie tyłka no przesada poprostu to juz by nie przeszło ;)

Gość 45u843yf
mocna opalenizna czy to naturalna, czy sztuczna dla mnie jest okropna _________

to wspolczuje gustu co do bladych osob. ale wsumie kazdy ma swoj gust

Gość zafarbuj sobie jeszcze
grzywkę na blond i załóż powycierane, jasne jeansy! I D e a l n i e! :D

jesli chcecie sie wypowiedziec to chcialbym zeby odpowiadac na wszystkie pytania a nie tylko skrytykowac w jednym zdaniu

Gość -----
Solarium (delikatne)ok,golenie twarzy i pach ok,ale zeby miejsca intymne golic do zera i odbyt???to juz jest chore.Czy twojej dziewczynie sie to podoba? A zapomialam o tatuazu,na ramieniu,czy na klacie, spoko.Ale daruj sobie tatu.kolo wacka. Pozdrawiam.

Gość ..aga..
Własnie super że golisz wszystko , szczególnie jeśli dziewczyna tam liże ...fajny nieduży tatuaż tez ok..ale taki by nie raził jak będziesz miał np 40 latek...

Gość ert
tatuaz to zebnadzieja.. a z tatoo TAM bedziesz wygladal jak zigolak

Mam 25 lat i zdecydowanie wolę facetów zadbanych tak "po męsku". Oczywiście żadna przesada nie jest dobra i jak facet jest zarośnięty, ma nieświeży oddech i z mydłem spotyka się raz na trzy dni to nie ma o czym gadać. Ale z drugiej strony mówię też zdecydowane NIE solarium, goleniu okolic intymnych i tyłka, a nawet pach, poniewaz uważam, że włosy w niektórych miejscach (oczywiście jesli nie jest to jakis dziki gąszcz) świadczą o męskości. Za to golenie twarzy jak najbardziej, tatuaż tez chętnie, ale nie w miejscu intymnym, raczej może na ramieniu...Znacznie ważniejsze od wygolonego tyłka i opalonej skóry są czyste włosy, krótkie czyste paznokcie, świeży zapach...

widze ze opinie sa rozne:)

Gość smifftiiiiilos
Lekka opalenizna (raz na tydzien 10 min) jest ok, tatto jest ok ale w niewielkich rozmiarach (najlepiej w kolorze) Teraz golenie... włosy pod pachami sie jedynie przycina... wtedy są męskie. Na pośladkach yyyy przeginka na maxa (jak Ty musisz wyglądac podczas golenia odbytu :/ )

Gość moim zdaniem przesada
golenie twarzy - tak, golenie w innych miejscach stanowczo nie, ewentualnie lekkie przycięcię ale nie golenie. Tatuaż w tym miejscu - tragedia, teraz fajnie a co w wieku 50 lat? Ohyda. Opalenizna z solarium, ble.....

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaa
solarium jest bee, opalona skora dla mni kojarzy sie z choroba... i ze sztucznościa... trzeba lansowac mode na zdrowie!! jasna skora gora:) tatuaz? a po co :o dla mnie porazka...

Gość denisiu
myslę ze jesteś pojeba...ny

Gość Mi byś się kojarzył z taką
męską blacharą:O Nie zainteresowałabym się nigdy kimś takim. Myślę, że wolny czas można spożytkować ciekawiej, niz goląc odbyt i jajka czy leżąc plackiem na solarium:O Zwłaszcza jak sie ma dziewczynę... Wiesz, mój chłopak w szkole miał kolegów, co jak się wstydzili, że im zaczyna futro rosnąć pod pachami albo na wacku, to sie golili. Ale to było w podstawówce, jak mieli 13 lat, i jak im rodzice wytłumaczyli, że to normalne, to się uspokoili🖐️

Gość blackcat
hmm... Mało kto uwielbia owłosione niedźwiedzie ale włosy na klacie są męskie ;) Facet wydepilowany CAŁY i z solarium wg mnie jest zaprzeczeniem męskości :O Uważaj bo panowie zaczną Cię podrywac :o

Gość tayra
a czy masz coś jeszcze do zaopferowania oprócz rozterek w kwiestii swojej osoby, może napisz jaką książkę ostatnio przeczytałeś, albo jaką masz pasję to jest horror ludzie macie już dokładnie wyprane mózgi jeżeli wogóle je macie:(

o booniu taką lalunie z siebie robisz;| wez po co sie tak golisz wszedzie ;| na twarzy ok ale reszta... zero męskości a bleeee