Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezerwatywka.

Problemy z prezerwatywami...

Polecane posty

Gość prezerwatywka.

Dużo z was napewno używa prezewatyw. Ale przyznam że założenie jej prawidłowo jest troche trudne. tzn. ja mam różne shizy by nie dotykac penisa rękami przed założeniem prezerwatywy bo plemniki bede miala na rękacha potem na prezerwatywie i potem we mnie.... nie wiem czy te moje obawy są słuszne, może shizuje? co wy na to? Ale powiem wam ze to cięzkie jest bo np. ja ząłożyłam prezerwatywe partnerowi a on potem jakoś odruchowo coś mu nie pasowało i dotknol penisa w prezerwatywie- a wiadmo dotknol go wcześniej. ot tak bo to jego częśc ciaąłi cos mu nie pasowało ;)tak czy inaczej czy wy tak uważacie na super czyste ręce i brak dotykanai penisa bez prezerwatywy czy nie? poprostu się dotykacie kiedy chcecie? Dodam żebyście nie polecali mi tabletek bo narazie nie moge ich brać.

Gość no troche schizujesz
ale "wyglądasz" mi na 14 lat, więc to normalne - z wiekiem ci przejdzie :)

Gość no troche schizujesz
no i tabletek Ci nie polecam, ale słownik ortograficzny z pewnością by Ci się przydał

Gość kaks
Polecam pigułki mimo wszystko :P

Gość prezerwatywka.
ojj nie mam 14 lat. błędy fakt robie ale to dlatego że na klawiaturze szybko staram się pisać. - mam prawie 20 lat. żadko uprawiam sex. Czyli wy tak nie uważacie na czyste ręce? i jest oki?

Gość Kuniec
20 lat i tak fatalny styl? Chyba z rubieży wschodnich jesteś.

nieeee no... kolezanko, jesli bys miala 20 lat to bys wiedziala ze penis nie gryzie i jak TO dotkniesz przed zalozeniem kondomka i potem tez to nic sie nie stanie, bo jesli nic z niego nie wychodzi to co masz niby miec na rekach??? A tak na przyszlosc, to sperma wychodzi taka malenka dziureczka na samym koncu tego CZEGOS i jesli penis jest suchy to spokojne Twoje kucyki z kokardkami ;) wyobraz sobie, ze sperma nie wychodzi na calej dlugosci czlonka tylka tym malym otworkiem... Jak kiedys dorosniesz to najlepiej stosuj prezerwatywy plemnikobojcze ale sie usmialam, hehe :D

Gość stary gumowiec
Jak to z wami jest dziewczyny? Naprawdę zakladacie swoim facetom prezerwatywy? Mnie to tylko zrobiła dziewczyna w agencji. Poza tym zawsze to robiłem sam.

Gość malutka.
why sam? ja lubie zakładac.