Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovuuulovuuu

mam 22 lata moj maz 40 dziecko w drodze 7 mieaisc i ...

Polecane posty

Gość lovuuulovuuu

rodzice sie do mnie nie odzywaja przez to ze sie z nim zwiazala, ale kochamy sie bardzo bardzo i szukam sposobuj jak przekonac rodzicow do meza,bo on biedny sie obwinia ze to jego wina ze jestem w takiej sytuacji... a ja go tak strasnie kocham bo jest cudownym facetem!!!jakies rady?

Gość gogaf
18 lat roznicy miedzy wami?

Gość lovuuulovuuu
nom 18 :) i co z tego?

Gość seboradinn
taaa, na pewno kocha...ale twoje cialo:O:O

Gość gogaf
nie no czemu, tak pytam. jak sie kochacie to ok

Gość lovuuulovuuu
nie no nie jestem jakas super laska i wrecz pena jestem ze ze cialo to mnie nie kocha :D to on jes taladniesza polowa w tym zwiazku :)

Gość dzambalaya
W sumie to uklad dobry, on przezywa kryzys wieku sredniego i podnieca sie faktem, ze wyrwal tak mlodziutka dziewczyne, a ona niedowartosciowana mysli, ze jest takia dorosla, bo ma 40latka:D

Gość nie ma rady
Albo sie przekonaja widząc jak wam dobrze razem ,albo będą pielęgnować w sobie własne wyobrażenia o Twoim zyciu . Tak czy siak Ty myśl tylko o Was ,nie o Rodzicach :)

Gość lovuuulovuuu
bardzo sie kochamy, tylko jak przekonac do niego rodzicow? jest sietnym inteligentnym uczuciowym facetem, w lozku tez jest super, poprostu pasujemy do siebie i zaiskrzylo juz za 1 razem jak sie zobaczylismy... chce zeby moja rodzina go zaakceptowala

Gość gogaf
daj im czas

Gość lovuuulovuuu
mam nadzije ze im przejdzie... i ze sie z tym pogodza bo wnuk w drodz, pozatymprzepraszam bardzo nie jestem niedowartosciowana no sory :D

Gość dzambalaya
Ciekawe co bys powiedziala, gdybys byla 17letnia corka 40latka i on znalazlby sobie 22latke, bylabys na pewno zachwycona:D

Gość lovuuulovuuu
bardzo przepraszam ale dzieci mojego meza maja 7 i 8 lat a ich matka nie zyje od 7 i bardzo mnie kochaja i ja je tez

Gość gogaf
mieszkacie razem z jego dziecmi?

Gość lovuuulovuuu
jestesmy mauzenstwem wiec racej tak no nie?

Gość lovuuulovuuu
ja chce zeby pogratulowali mi rodzice...

Gość bezprzesady
moja babcia była starsza od dziadka o 10 lat i przeżyli ze sobą szczęśliwie 53 lata.. moja siostra ma faceta starszego o 25 i mają dwoje dzieci i są szczęśliwi .. nie trzeba od razu z góry przekreślać

Gość gogaf
i jak ci sie zyje z jego dziecmi> zaakceptowaly cie?

Gość dzambalaya
Dla 7 latki jestes dorosla osoba, dzieci tak tego nie postrzegaja. Ja sie w sumie nie dziwie 40latkowi, ze zwiazal sie z mlodka. Przeciez to szpan przed kolegami, do tego mlode jedrne cialko zawsze i wszedzie, a do tego ma chec matkowac jego dzieciakom. Facet zrobil dobry interes:D

Gość lovuuulovuuu
dokladnie :) jesli jest milosc to jest wszystko w porzadku :) a my sie bardzo kochamy i swiata poza soba nie widzimy

Gość lovuuulovuuu
przed kolegami sie nie popisuje, jedrnego cialka nie ma zwlaszcza ze teraz jesttem w ciazy i wygladam jak slon :D a to raczej ja zawsze wszystkim sie chwale ze to jest moj facet i tylko moj... on jest bardzo niesmialy :D

Gość lovuuulovuuu
bardzo dobrze , znam je od malego i bardzo je kocham... sa grzeczne i slodkie chociaz czasem daja popalic :) ale ogolnie potrzebuja duzo czulossci i milosci i to im wlasnie daje :) to wlasnie to przewazylo, jak zobaczylam jakim jest ojcem i jaki jest kochamy i wogole to stracilam glowe :D i jestem happy :)

Gość bezprzesady
właśnie .. ja uważam że trzeba patrzeć na uczucie nie wiek..

Gość dokladnie to ja stara jestem
Tylko mam jakies takie przekonanie że dla mnie liczy się czy moje dziecko jest szczęśliwe a nie ile kto ma lat ,tudzież że innej wiary itp.itd.A ludzie jak sie kochaja niech nie myśla O Rodzicach tylko naprawdę tylko o sobie .

Gość lovuuulovuuu
wiesz mi by to zwiaslao ale moj taki smutny chodzi ze to przez niego mi sie z rodzicami nie uklada, probowalam wszystkiego by go rozweselic i coz taki markotny jest :( a sam z rodzicami nie pogada bo nie zna polskiego

Gość lovuuulovuuu
19:00 lovuuulovuuu bardzo przepraszam ale dzieci mojego meza maja 7 i 8 lat a ich matka nie zyje od 7 i bardzo mnie kochaja i ja je tez

Gość znawcą nie jestem
olej starych, nie oni z nim żyją tylko TY. Jesteście oboje dorośli. Zdecydowaliście się na małżeństwo i założenie rodziny, więc nie mają prawa Wam NIC zarzucić. Współczuję głupich rodziców.