Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolezanki do trojkata

SZUKAM IMIE DLA CHLOPCA

Polecane posty

witam was wszystkich 10 lipca mam termin porodu myslalam ze bedzie to dziewczynka chcialam dac na imie vanessa na usg stwierdzono chlopca bylam troche zszokowana i do teraz nie moge znalezc fajnego imienia dla mojego malenstwa prosze was o pomoc jakigos zagranicznego imienia.

Gość madziattt
Alex

Gość Kami25
David

Gość fajne
cyryl guy kevin tomas enrique robin evan richie christian jay ivan JESZCZE? JAKBYS CHCIAŁA JESZCZE WIĘCEJ IMION TO PISZ NA MOJE GG 9563040

a mnie się podoba właśnie Jaś :) a procz tego kajetan nikodem olaf kornel cyprian Joachim :)

Gość o j....
MaMani, poprieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bez wykształcenia albo ze wsi
bo to takie wsiowe

Gość 2 fronty
wojtuś , tomek, paweł, maciek, sebastian , etc. czy to jest brzydkie ?? o wyjatkowości dziecka wcale nie będzie świadczyło jego imien wieć to że będzie "pospolite" wcale go w niczym nie przekreśla

Normlanosc nie zgadzam sie to kwestia gustu. Moja kuzynka jest prawnikiem jej maz lekarzem. Bedą mieli albo malą Nikolkę albo malego Jasia :) To tylko kwestia gustu i tyle :)

to i ja sie wtracę:) też nie podobają misie zagraniczne imiona u polskich dzieci własnie moze dlatego iż znam rodzine patologoczną,ktora ma chyba z 15dzieci i kazde ma własnie jakies takie dziwaczne imie,bidulki biegaja zimą bez kurtek,czapek a zapijaczona mama wrzeszcy dylan,jesiica itp. brrr.....ja mam synka Grzesia i strasznie mi się to i mie podoba:) gdyby była córcia to by to była Ania (takjak ja):)))

to i ja sie wtracę:) też nie podobają misie zagraniczne imiona u polskich dzieci własnie moze dlatego iż znam rodzine patologoczną,ktora ma chyba z 15dzieci i kazde ma własnie jakies takie dziwaczne imie,bidulki biegaja zimą bez kurtek,czapek a zapijaczona mama wrzeszcy dylan,jesiica itp. brrr.....ja mam synka Grzesia i strasznie mi się to i mie podoba:) gdyby była córcia to by to była Ania (takjak ja):)))

Gość o j....
Mieszkam w blokowisku, rozwala mnie jak słyszę na osiedlowym placu zabaw Dźesika nie wchodz na tą huśtawkę... A Nikole mam 4 w klatce schodowej. Masakra. Jak to brzmi - Brajan (Szon, Preston) Kowalski? Biedna dziecko. Podoba mi się Antek Franek Jasiu oczywiście :) Maksymilian oj, sporo jest ładnych imion a autorka jeśli już koniecznie musi być taka cool i trendy niech się wysili i poszpera w jakichś Skandynawskich imionach... zawsze lepiej to brzmi niż takie... zamerykanizowane. Ale w końcu "My już są Amerykany, mamy glany, my są pany..." :P Pozdrawiam

ja mam synka Olafa a mial byc oprócz tego Eryk lub Inga ( w razie dziewczynki) za to teraz wogole nie mam pomyslu na imie:( Eryk i Inga juz mi sie nie podobaja

ja mam glany i co z tego:O ale amerykanskie akurat nie sa w moim guscie, skandynawskie jak najbardziej..

mi z "zagranicznych" podoba się dla dziewczynki Astrid :) i to wszystko... to po obejzeniu "bialych oleandrów" :)

Gość o j....
Ojej, te "glany" to z piosenki Piersi. :P Nie mółcie, że nie znacie? :P (też jestem glaniara) ;) a dla dziewczynki od Zawsze podoba mi się Zyta :]

Gość o j....
No i Dagmara :) (A to z Dag córka Kasi)

Gość jaaaaaaaaaawwwwwww
Aureliusz, Oliwier

Gość imię
Moim zdaniem moze lepiej by pomyślec o dziecku jak się będzie pozniej czuło wsrod rówieśników jak będzie miało na imię Staś to dzieci mu na pewno beda dokuczac albo jak bedzie mialo inne dziwaczne imię zagraniczne tez nie bardzo no ale jak to pisza dziewczyny to kwestia gustu, ale ja wybierajac imię myslalam przede wszystkim o dziecku a nie o tym co jest teraz modne