Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek17

Problem - zbyt ciasna pochwa?

Polecane posty

Gość Prawiczek17

Witam. Na wstepie, chcialem zaznaczyc ze jestem zielony w tych sprawach. Mam problem gdy dochodzi do proby stosunku z moja dziewczyna. Ona nie jest juz dziewica, ale po prostu nie moge wsunac w nia penisa. Jest bardzo wilgotno bo az sie z niej wylewa, ja probuje go wlozyc i udaje sie tylko na 1-2cm dalej jest takie zwezenie, jakby z kosci. Za tym zwezeniem juz jest dosc luzno. Gdy wsuwam tam palec to juz czuje ze w tym miejscu ja wypelnia i drugi palec juz sie calkiem nie zmiesci. Jak probuje na sile, sprawia jej to bol a ja czuje, jak te kosci w srodku jakby sie rozwieraly, ale z duuzym oporem. Pomocy, bo moj penis jest troche grubszy niz 2 palce.

Gość vvvvv
To pochwa ma kości?

Gość co tu sie dzsieje
:o

Gość onnaa
A miednica i spojenie łonowe to nie kości?

Skoro nie jest dziewicą,to ktoś jej wcześniej wsunął,nie?

Gość vvvvv
Czy ty aby w dobry otwór wkładasz?

Gość Prawiczek17
no kurde, jasne ze w dobry otwor. pisalem przeciez, ze probowalem tez z palcami

Gość yyyyyy
może nie jest wystarczająco rozluźniona

Gość lew34
Z twojego opisu wynika że zaciska ci mięśnie pochwy(constrictor cunni - tak sie nazywają,jest ich tam kilka i czasem niektóre dziewice dość dobrze nimi władają :)...stąd to zwężenie. Te kości które czujesz to spojenie łonowe. Masz wepchnąć prącie dokładnie tuż POD spojenie łonowe i wejdzie ci jak w masło...ale pod warunkiem że nie zaciśnie ci mięśni...hahahaha! Użyj sposobu: nie pchaj sie od razu,tylko baw się z nia i pieść.Daj jej do zrozumienia że dzisiaj stosunku nie będzie,tylko pieszczotki członkiem po szpareczce :) Kiedy ci uwierzy i wciągnie się sama w te pieszczotki...nieoczekiwanie dla niej przytrzymaj ją mocniej i wsuń go zdecydowanie tam gdzie masz wsunąć go.Sukces masz pewny. Wiele razy stosowałem ten trick przy trudnych rozdziewiczaniach. Zawsze z pozytywnym rezultatem. Tym sposobem oszczędzasz dziewczynie trudnych chwil. Potem sama ci powinna podziękować, że miała szczęście i nie musiała się męczyć z jakimś ślamazarą :) Instrukcja z tego wyszła, ale piszę to tak...bo sam kiedyś nie wiedziałem co robić a w ksiązkach tego nie znajdziesz...chyba że ja kiedyś opublikuję swoją wersję "Sztuki kochania"...hahahaha ! Powodzenia :)

Gość Prawiczek17
Dzieki za ten opis. Czyli nie sa to zadne kosci, tylko miesnie te po bokach i wszystko zalezy od rozluznienia? Sek w tym, ze ona nie jest dziewica, tylko ja :-) i boje sie dac plamy

Gość ona111
Moze niech ci wreszcie stamie a nie polzwis :P

Gość Prawiczek17
On stoi jak nalezy. nie moge go tam po prostu wcisnac. Palec jeden wchodzi bez problemu, a drugiego juz nie moge wlozyc :(

Gość ona111
Dam ci dobra rade Wez rabarbar przyluz do penisa i owin bandarzem napewno bedzie ci stal ;-))

Gość ja wiem o co chodzi
twoja dziewczyna to idiotka, jest dziewica ale mowi ze nie :o

Gość madziattt
z opisu wynika że ona jest dziewicą to co opisujesz to może być błona dziewicza.

dziewczyna może być bardzo młoda i spięta, i może by dać jej trochę czasu by dorosła, bo może sie to skończyć niemiło dla partnera, znane, są przypadki tzw szczepienia

Gość Kobieta ANN
Czesc:) Mam takie pytanko wczoraj postanowilam ze swoim chlopakiem współzyc i strasznie mnie bolalo jak mi wkładał i zrezygnowałam... włożyl mi tylko jednen raz... dzisiaj strasznie mnie boli:( nie wiem czy straciłam dziewictwo czy nie? jak myslicie??? z góry bardzo dziekuje za odpowiedz... pozdrawiam

Gość ło matko!!!!
Dziewictwo traci się dopiero po włożeniu 100 razy. I tylko w cipkę. Jeśli włoży Ci w tyłek to nadal jesteś dziewicą.

Gość dddnmm
A MNIE SIĘ WYDAJE ŻE TO NIE POCHWA ZA CIASNA TYLKO TWJ 4 CM JEST ZA MAŁY ABY WEJŚC DALEJ

Gość Kobieta ANN
A czy mozna jakos inaczej stracic dziewictwo? Bo chlopak mi wkładał non stop 2 palce nie mialam zadnego ograzmu ani nic z tych rzeczy tyle ze nastepnego dni mnie bolala pochwa....pozrawiam

Gość dziewicowa
A można okłamać chlopaka ,że nie jest sie dziewicą? Wstydzę się tego,bo mam swoje lata ...

Okłamać możesz, ale prawdopodobnie się domyśli. Tylko po co chcesz go kłamać? Nie ma się czego wstydzić przecież.

Gość Prawiczek17
Minęło tyle czasu i widzę, że mój temat nadal cieszy się zainteresowaniem. Dzięki. Dodam na koniec, że nadal jestem prawiczkiem a dopiero niedawno się zorientowałem, że wkładałem jej penisa w pupę a to twarde to była jej kość ogonowa.

Gość kpnb
hahahahah ja pierdole ....

Gość yurusia
Prawiczek odezwij się i powiedz czy dalej jej wkładasz w nieodpowiednią dziurkę ? A może jakaś inna cię rozdziewiczyła ?

Gość dziewczyna z mazur...
o jaaaaaaaaaaaa pierdziuuuuuuuu hahahhhahahahhaha

Gość gość
Wiadomym jest, ze nie wlozysz całego członka do pochwy, bo kobieca pochwa ma głębokość do 12cm. Natomiast szerokość pochwy jest różnorodna i praktycznie można tam włożyć penisa o średnicy do 20 cm