Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Prawiczek17

Problem - zbyt ciasna pochwa?

Polecane posty

Go艣膰 Prawiczek17

Witam. Na wstepie, chcialem zaznaczyc ze jestem zielony w tych sprawach. Mam problem gdy dochodzi do proby stosunku z moja dziewczyna. Ona nie jest juz dziewica, ale po prostu nie moge wsunac w nia penisa. Jest bardzo wilgotno bo az sie z niej wylewa, ja probuje go wlozyc i udaje sie tylko na 1-2cm dalej jest takie zwezenie, jakby z kosci. Za tym zwezeniem juz jest dosc luzno. Gdy wsuwam tam palec to juz czuje ze w tym miejscu ja wypelnia i drugi palec juz sie calkiem nie zmiesci. Jak probuje na sile, sprawia jej to bol a ja czuje, jak te kosci w srodku jakby sie rozwieraly, ale z duuzym oporem. Pomocy, bo moj penis jest troche grubszy niz 2 palce.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 vvvvv
To pochwa ma ko艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co tu sie dzsieje
:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onnaa
A miednica i spojenie 艂onowe to nie ko艣ci?

Udost臋pnij ten post

Skoro nie jest dziewic膮,to kto艣 jej wcze艣niej wsun膮艂,nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvvvv
Czy ty aby w dobry otw贸r wk艂adasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawiczek17
no kurde, jasne ze w dobry otwor. pisalem przeciez, ze probowalem tez z palcami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyyyy
mo偶e nie jest wystarczaj膮co rozlu藕niona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lew34
Z twojego opisu wynika 偶e zaciska ci mi臋艣nie pochwy(constrictor cunni - tak sie nazywaj膮,jest ich tam kilka i czasem niekt贸re dziewice do艣膰 dobrze nimi w艂adaj膮 :)...st膮d to zw臋偶enie. Te ko艣ci kt贸re czujesz to spojenie 艂onowe. Masz wepchn膮膰 pr膮cie dok艂adnie tu偶 POD spojenie 艂onowe i wejdzie ci jak w mas艂o...ale pod warunkiem 偶e nie zaci艣nie ci mi臋艣ni...hahahaha! U偶yj sposobu: nie pchaj sie od razu,tylko baw si臋 z nia i pie艣膰.Daj jej do zrozumienia 偶e dzisiaj stosunku nie b臋dzie,tylko pieszczotki cz艂onkiem po szpareczce :) Kiedy ci uwierzy i wci膮gnie si臋 sama w te pieszczotki...nieoczekiwanie dla niej przytrzymaj j膮 mocniej i wsu艅 go zdecydowanie tam gdzie masz wsun膮膰 go.Sukces masz pewny. Wiele razy stosowa艂em ten trick przy trudnych rozdziewiczaniach. Zawsze z pozytywnym rezultatem. Tym sposobem oszcz臋dzasz dziewczynie trudnych chwil. Potem sama ci powinna podzi臋kowa膰, 偶e mia艂a szcz臋艣cie i nie musia艂a si臋 m臋czy膰 z jakim艣 艣lamazar膮 :) Instrukcja z tego wysz艂a, ale pisz臋 to tak...bo sam kiedy艣 nie wiedzia艂em co robi膰 a w ksi膮zkach tego nie znajdziesz...chyba 偶e ja kiedy艣 opublikuj臋 swoj膮 wersj臋 "Sztuki kochania"...hahahaha ! Powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawiczek17
Dzieki za ten opis. Czyli nie sa to zadne kosci, tylko miesnie te po bokach i wszystko zalezy od rozluznienia? Sek w tym, ze ona nie jest dziewica, tylko ja :-) i boje sie dac plamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona111
Moze niech ci wreszcie stamie a nie polzwis :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawiczek17
On stoi jak nalezy. nie moge go tam po prostu wcisnac. Palec jeden wchodzi bez problemu, a drugiego juz nie moge wlozyc :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona111
Dam ci dobra rade Wez rabarbar przyluz do penisa i owin bandarzem napewno bedzie ci stal ;-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wiem o co chodzi
twoja dziewczyna to idiotka, jest dziewica ale mowi ze nie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziattt
z opisu wynika 偶e ona jest dziewic膮 to co opisujesz to mo偶e by膰 b艂ona dziewicza.

Udost臋pnij ten post

dziewczyna mo偶e by膰 bardzo m艂oda i spi臋ta, i mo偶e by da膰 jej troch臋 czasu by doros艂a, bo mo偶e sie to sko艅czy膰 niemi艂o dla partnera, znane, s膮 przypadki tzw szczepienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta ANN
Czesc:) Mam takie pytanko wczoraj postanowilam ze swoim chlopakiem wsp贸艂zyc i strasznie mnie bolalo jak mi wk艂ada艂 i zrezygnowa艂am... w艂o偶yl mi tylko jednen raz... dzisiaj strasznie mnie boli:( nie wiem czy straci艂am dziewictwo czy nie? jak myslicie??? z g贸ry bardzo dziekuje za odpowiedz... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o matko!!!!
Dziewictwo traci si臋 dopiero po w艂o偶eniu 100 razy. I tylko w cipk臋. Je艣li w艂o偶y Ci w ty艂ek to nadal jeste艣 dziewic膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dddnmm
A MNIE SI臉 WYDAJE 呕E TO NIE POCHWA ZA CIASNA TYLKO TWJ 4 CM JEST ZA MA艁Y ABY WEJ艢C DALEJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta ANN
A czy mozna jakos inaczej stracic dziewictwo? Bo chlopak mi wk艂ada艂 non stop 2 palce nie mialam zadnego ograzmu ani nic z tych rzeczy tyle ze nastepnego dni mnie bolala pochwa....pozrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewicowa
A mo偶na ok艂ama膰 chlopaka ,偶e nie jest sie dziewic膮? Wstydz臋 si臋 tego,bo mam swoje lata ...

Udost臋pnij ten post

Ok艂ama膰 mo偶esz, ale prawdopodobnie si臋 domy艣li. Tylko po co chcesz go k艂ama膰? Nie ma si臋 czego wstydzi膰 przecie偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Prawiczek17
Min臋艂o tyle czasu i widz臋, 偶e m贸j temat nadal cieszy si臋 zainteresowaniem. Dzi臋ki. Dodam na koniec, 偶e nadal jestem prawiczkiem a dopiero niedawno si臋 zorientowa艂em, 偶e wk艂ada艂em jej penisa w pup臋 a to twarde to by艂a jej ko艣膰 ogonowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kpnb
hahahahah ja pierdole ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yurusia
Prawiczek odezwij si臋 i powiedz czy dalej jej wk艂adasz w nieodpowiedni膮 dziurk臋 ? A mo偶e jaka艣 inna ci臋 rozdziewiczy艂a ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyna z mazur...
o jaaaaaaaaaaaa pierdziuuuuuuuu hahahhhahahahhaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiadomym jest, ze nie wlozysz ca艂ego cz艂onka do pochwy, bo kobieca pochwa ma g艂臋boko艣膰 do 12cm. Natomiast szeroko艣膰 pochwy jest r贸偶norodna i praktycznie mo偶na tam w艂o偶y膰 penisa o 艣rednicy do 20 cm

Udost臋pnij ten post