Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaaaaaaa

jak mam robic tipsyy....pomocyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kingaaaaaaaaaa

czesc mama problem...kupilam sobie zestaw do robienia tipsow z firmy reni-nail...ale jak robie sobie tipsy to zel mi odchodzi nie wiem czemuuu...a robie to tak...matuje plytke paznokcia przyklejam tipsa ale nie odtluszcaam bo nie wiem jakim plynem nastepnie piluje tipsa smaruje primerem i nakladam zel jednofazowy...i tym samym zelem nakladam 3 warstwy pozniej odtluszczam cleanerem...prosze powiedzcie mi kiedy mam odtluscic paznokcie i jakim plynem??czy moge je odtluscic cleanerm?? i jaki zel mam nalorzyc najpierw i wogole napiszczie mi jak sie to robi krok po kroku!!!!!!czekam

"napiszcie jak to sie robi krok po kroku" :O polecam kurs, bo w taki sposób zrobisz tylko krzywdę swoim paznokciom, bardziej na tym ucierpią niż zyskają

Gość kingggggaaaaa
jak bym chcial to bym poszla na kurs i bym sie nie pytala na forach!!!ale nie mam czasu poprostu na taki kurs bo pracuje!!mozecie podac mi kilka wskazowek o ktre was prosze!!!czekam na odp

Gość ja też mam zestaw reni nail
i powiem Ci że sie nie dziwie że Tobie też nie wychodzi. Ten szajs to strata kasy.lepiej go sprzedać. To nie jest profesjonalny zestaw do tipsów tylko tanie badziewie. Mi się wydaje ze z lampom było coś nie tak ale okazało się że zele to są do niczego z tej firmy

Wiec tak...to nie takie proste:D Jak to nie odtluszczasz ? normanie cleanerem, za duzo by pisac dawaj na www.przedluzaniepaznokcibezkursu.fora.pl...

Gość ert
tez mam od nich zestaw i pieknie mi wychodza.. trzymaja sie bardzo dlugo, nic sie nie zapowietrza. trzeba miec troche wiedzy do tego