Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikitka

Uzywał ktoś żelu antycellulitowego Loreal z masażerem?

Polecane posty

Gość mikitka

jest w zielonym opakowaniu. Chodzi mi głównie o ten masażer,bo właśnie o niego kupiłam ten żel. Dziś pierwszy raz sie wymasowałam,i nie wiem dokładnie ile mam sie tak masować,bo po dłuższej chwili skóra aż boli. To chyba dobrze?

Gość stop-cellulit
Nie mialam okazji stosować akurat tego żelu, ale stosowalam inny L`oreal i niestety nie pomogl mi na skorke pomaranczowa - choc sumiennie go stosowalam. Natomiast stosuje masaz na moje uda od dwoch miesiecy, celem zgubienia skorki pomaranczowej. W jednym z moich postow zachwalalam sobie te metowe, ktore u mnie jest skuteczna - cellulit sie redukuje:) Do masazu uzywam olejku na cellulit firmy Styx, ktore zawiera tylko olejki roslin http://www.sanusmarket.pl/olejek-antycellulitowy-czyste-olejki-roslin-styx-p-6495.html Jak dla mnie, olejek +codzienny masaz ud (robie go rekoma) jest bardzo skuteczny. Wazna jest systematycznosc masazu, wtedy cellulit nie ma jak sie bronic, bo codziennie go bombardujesz. A co do Twojego masazera i uczucia bolu podczas masowania: uwazam, ze tak nie powinno byc. Przypuszczam, ze masazer Ci kuje sie powierzchniowo, nie masujeasz wewnetrznej czesci skory wlasciwej. U mnie mocniejszy masaz dal w efekcie siniaki - a to raczej tez nie jest normalne. Namawiam Cie raczej do masazu dlonmi za pomoca olejka -masz wtedy kontrole nad naciskiem na cialo. Pozdrawiam!

Gość mikitka
Ten masażer jest taki,hmm,dziwny :-) To nie tylko takie wypustki,tylko obrotowe dwie tarcze z wypustkami,które tak jakby lekko wciągają skóre mioędzy siebie. Coś jak szczypanie. Może za mocno przyciskałam to do skóry... A ten olejek - ciekawa sprawa.Ja teraz ten l'oreal uzywam rano,a wieczorem serum termoaktywne rozgdzewające Eveline (świetne).

Gość liska234
Ja uzywałam. Zelu troche malo,ale to nic,bo poxniej napełnilam opakowanie innymkremem na cellulit. A masażera używam ciągle i jest boski. Tylko masuj od dołu do góry,bez powrotnego rychu. To własnie takie cos jak szczypanie i ugniatanie. Az czuc jak rozbija celulit.

Gość majka778
Ja właśnie go zakupiłam Drogi okropnie,55 zł dałam. Ale nie mam juz siły do mojego cellulitu. Może pomoże coś,ten masazer głównie...

Gość uzywallam
I malo wydajny jest ten zel.Na szczescie mozna napelnic opakowanie innym. AS masazer fajny,i penie dziala bo skora czerwona,ale nie chcialo mi sie masowac codzien :-/

Gość olejek śmiech na sali....
35 zł za 100 ml ? przecież w każdej zielarni kupisz za 8 zł za opakowanie odpowiedniego olejki ziołowe, zresztą i tak powinno sie je rozcieńczac w proporcji 3-5 kropli olejku aromatycznego na łyżkę stołową olejku z pestek winogron (jako nośnik) do masażu czyli jeśli zakupisz je osobno i wymieszasz z olejem wyjdzie o wiele więcej tego olejku do masażu

Gość NONONOM
Ja mam ten zel jeszcze,ale nie uzywam masazera,bo mi sie nie chce.A chyba zaczne. Sam zel fajny jest. Skora taka milutka.