Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu ja...

wspomagacze diet

Polecane posty

Gość po prostu ja...

Mam pytanie: czy jako "wspomagacz" diety i ćwiczeń fizycznych stosował ktoś z was BIO C.L.A. lub Clarinol CLA? A może jeszcze coś innego? Jakie macie doświadczenia? Który z tych preparatów jest lepszy? Czy warto było?

Gość po prostu ja...
podbijam temat czym wspomagacie wasze diety?

Gość lindzia
Hej dziewczyny:)Przyłączam się.Ja biorę HERBATRIM, ale dopiero kilka dni tak ze jeszcze nie moge nic powiedziec

Gość uuuup
up

Gość lololola
ja pije l-karnityne od krugera z ekstraktem z zielonej herbaty...powiem ze dziadowsko smakuje ale daje powera i juz troszke wysmuklalam z tym ze JA SIE RUSZAM a nie caly dzien kwitne na Kafe...

ja biore blonnik, chrom ale to dopiero od soboty, wiec nie powiem nic na temat efektow. ku8pilam sobie jeszcze term line ale jeszcze nie zaczelam brac. od blonnika ustabilizowala mi przemiana materii to jest fajna.

ja zaczelam brac Clarinol CLA i staram sie cwiczyc regualrnie i widze, ze moje cialo jest jedrniejsze a cellulit sie zmniejszyl :) a ty cwiczylas , bo w twoim opisie widze ze switnie idzie ci zrzucanie zbednych centymetrow?? gratuluje :)

a jak ciwczysz? masz jakis specjany zestaw bo ja mysle tez o tym zeby zaczac cwiczyc

cwiczenia znalazlam kilka miesiecy temu na stronce www.schudnijmy.pl/cwiczenia i przyznam ze poki co nie szukalam nowych zrodel bo na tej stronce mam bardzo duuuzy wybor polecam!

Gość bum bum bummm bziummm
ja pije slim figure zielona herbatke i czasem ziola z bratka algi i blonnik w tabletkach stosuje diete 1200 kcal i cwicze min 30-40 min dziennie i w ciagu misiaca schudlam juz 6kg :D jest pozytywnie :)

wszelkie suplementy to tylko dodatek. warto po nie siegnac gdy juz zarowno diete jak i katwnosc fizyczna mamy odpowiednio ukierunowanąl.

fit26 masz racje suplementy diety maja najlepsza skutecznosc tylko w polaczeniu z cwiczeniami i dieta ale nie glodowka :) mam pytanie o te algi ty je jesz?? ;/

nie Bumm bummm :):) ale jesli cos wiesz na temat alg to z checia poslucham

no slyszalam ze algi maja duzo dobroczynych wlasciwosci wiec moze jakies znacie jesli chodzi o odchudzanie :)

ja bym je bardziej na maseczkę zużył. w odchudzniau wiele nie pomogą jesli chodzi o utrate kilogramow, choc faktycznie algi mają spory potencjal jesli chodzi o ilosc nagromadzonych w nich skladnikow takich jak witaminy, mineraly, czy inne prozdrowotne substancje.

no wlasnie wiec moze mozna je wykorzystac albo jako maska ujedrniajaca po cwiczeniach sama nie wiem zgaduje ;)

hmm algi...ja mam fajna maske do wlosow bileandy z algami polecam sa super miekkie wlosy po niej!!! a co do ujedrniania to cwiczenia plus zimny prysznic i skora jest pieknie ujedrniona :) ja do tego lykam Clarinol ktory pomaga mi walczyc o piekna sylwetke i jestem bardzo zadowolona z efektow!

Gość Pani Davidowa
Ja wybrałam 90 tabletek BIO CLA, jezdzilam codziennie na rowerze 1,5 godziny i staralam sie zdrowiej odzywiac (zdezygnowalam z bialego pieczywa na rzecz wasy), moze nie bylo powalajacych efektow, ale po pierwsze: mialam zadziwiajaco duzo energii, czulam sie jakbym mogla gory przenosic, dlatego nawet wysilek fizyczny nie przychodzil mi ze zbyt wielkim trudem, zrzucilam 5kg (podkreslam ze wybralam tylko jedno opakowanie) i ogolnie moja figura byla na tyle zadowalajaca ze bylam w stanie pokazac sie na plazy. :-) tak, tak... ale to bylo w zeszle wakacje... tak wiec w tym roku trzeba ponownie rozpoczac dietke i cwiczenia...

super!!! tylko popzazdroscic :) przyznaje ze zmotywowalas mnie swoim postem biegne pocwiczyc i po nowe opakowanie Clarinolu :)

hostess a po ile u ciebie jest CLarinol?? bo mi tez sie konczy i zastanawiam sie czy sobie w necie nie kupic bo jest duzo taniej?

u mnie jest w granicach 30-32zl zalezy mamy sporo aptek w okolicy wiec staraja sie nie windowac cen :) ale wiem ze w necie mozna tanio kupic, tym bardziej jak kupis zod razu kilka opakowan to ci sie koszt zwraca:)

to tanio, ale masz konkurencje u mnie z tym kiepsko :( moze jednak poszukam w necie i zloze sie z kolezanka z pracy bo tez chciala kupic... bedzie oplacalo bardziej...

pewnie oplaca ci sie tym bardziej jak skladasz sie z kolezanka to juz wtedy nie warto szukac po aptekach bo w necie generalnie jest kilka zlotych tanie nawet kolo 27zl

no niestety za 27zl nie znalazlam ale za 29zl w necie juz sa na nokaut.pl zawsze tam szukam no i zamowilysmy z kolezanka po dwa opakowania od razu

Zgadzam się z poprzedniczkami, że nie ma tabletek cud. Tabletki mogą zdziałać cud razem z dietką, ćwiczeniami i silną wolą. Jeśli ćwiczysz aktywnie, to dobrze zaopatrzyć się np. w l-kartyninę, albo jakiś fat burner. Są też preparaty hamujące łaknienie. Istnieją też na rynku np. specjalne suplementy tylko dla kobiet, ktore wspomagają dietkę i cwiczenia. Poczytaj sobie w moim artykule - http://www.we-dwoje.pl/spalanie;zarezerwowane;dla;kobiet,artykul,6650.html Warto też się zaopatrzyć w chrom i pić zieloną lub czerwoną herbatkę. W razie pytań pisz, to Ci szerzej opowiem o interesującej Cie kategorii produktow.

Zgadzam się z poprzedniczkami, że nie ma tabletek cud. Tabletki mogą zdziałać cud tylko z odpowiednią dietą i ćwiczeniami. Jeśli aktywnie ćwiczysz, to polecam l-kartyninę, albo jakiś fat burner. Istnieją też produkty opracowane specjalnie dla kobiet. Podaję linka do mojego artykułu o nich, by się tu za szeroko nie rozpisywać: http://www.we-dwoje.pl/spalanie;zarezerwowane;dla;kobiet,artykul,6650.html Warto też zaopatrzyć się w chrom, pić zieloną lub czerwoną herbatkę. W razie pytań pisz, to odpowiem na pytanka.

ojej, przepraszam.. coś mi się zaspamowało niechcący:/

ajlll -przeczytalem artykuł i mam spore zastrzezenia do niektorych informacji. Przede wszystkim krealkalyn zawarty w produkcie Kre-a-fem. to bubel. Marketingowa wydmuszka, ktora rozreklamowano bardzo intensywnie, sugerujac, ze jest to najstabilniejsza forma kreatyny na swiecie, specjalnie buforowana, ze nie konwertuje do niekatywnej kreatyniny. Tymczasem niezalezne badania wykazaly cos innego, ze wcale nie jest lepsza. Kre-alkalyn to polaczenie zwyklego monohydratu kreatyny (dostepnego za 6-krotnie mniejsze pieniadze) z sodem. Jesli jestes zainteresowana wgladem w badanie - to nie ma probvlemu, moge wkleic tutaj badz podeslac Ci na mail. Zgadzam sie ze kobiety maja troche inne potrzeby niz mezczyzni i proces odchudzania oraz obrane srodki powinny brac pod uwage płec. Ale roznice wcale nie sa takie drastyczne. Dowodza tego wyniki badan. WIekszosc srodkow o udokumentowanej skutecznosci nie poreferuje zadnej z płci. Termogeniki (kofein i inne metyloksantyny, epigalokatechina z zielonej herbaty, tyrozyna, salicyna, synefryna), sa rownie skuteczne u kobiet jak i u meżczyzn. Robienie osobnych preparatow dla kobiet czy mezczyzn to bardziej marketing niz wymóg. Zgadzam sie ze HCA jest bardziej przydatne kobieta, te bowiem maja wiekszy apetyt na slodycze, zgadzam się, że dodatek niektorych wyciagow roslinnych jest bardziej zasadny w wypadku kobiet innych - w wypadku mezczyzn. Alee są to subtelne dodatki. Suplementy powinny byc dostosowane do stanu zdrowia, celu, aktywnosci dziennej, wieku, diety, wrazliwosci na niektore skladniki. Plec nie jest czyms determinujacym.