Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojaniewiemsama

przed chwila zobaczylam dziewczyne dla ktorej porzucił

Polecane posty

Gość bbubububububuubububububub
nie mozesz czuc sie jak smiec...zaden czlowiek powinien sie tak czuc. kazdy kiedys byl odrzucony i to nie jest powod zeby sie zalamywac. masz tysiace zalet, na pewno!! i znajdziesz kogos kto to doceni. on nie docenil, bo nie byl to facet dla ciebie i juz....z czasem sie ulozy:) tylko specjalnie nie interesuj sie tym co u niego slychac:)

Gość ta najgorsza..
z powodu 1 faceta? dziewczyny, ceńcie się. nie wolno siebie tak krzywdzic myslac w ten sposób. to ze facet cie porzucił to znaczy ze jestes gorsza? a gdzie twoja godnosc? i jaka w takim razie byłas zanim w ogóle poznałas tego faceta? tez gorsza?

niekoniecznie tamta dziewczyna ma więcej do zaoferowania, wcale nie musi też być ladniejsza, mądrzejsza, fajniejsza itp, może sie po prostu jego uczucie do Ciebie wypaliło i to wszystko, albo tak jak ktos wyzej napisal, on potrzebowal zmiany...tak pewnie jest, chociaż osoby z niską samooceną zawsze będa braly porzucenie do siebie, i będa uwazaly, ze to ich wina, bo sa gorsze od kogos innego (patrz Ty lub ja ;)) a co z Twoją terapią autorko? co to za terapia była/lub nadal jest?

Gość czas to wyleczy
źle się wyraziłam: ona jest lepsza dla niego (według niego) a nie od Ciebie!!!! Z jakiej racji niby miałaby być lepsza. Jest inna i on pewnie na to się złapał. Ty znajdziesz faceta, dla którego będziesz ideałem i już. Nie skupiaj się na byłym. Jeszcze trafisz lepiej niż trafiłaś z nim.

Gość Jupijej
Ja Cię dobrze rozumiem,każdemu w takiej sytuacji byłoby przykro. Trudno,ale trzeba zapomnieć o przeszłości.Trzymaj się

Gość nojaniewiemsama
Wiem, że to głupie załamywać się z powodu faceta... Ale młoda jestem, zawsze bałam sie związków, facetów, bałam się zaufac, nie chcialam doznac krzywdy... On byl pierwszym facetem,ktoremu zaufalam i pierwszym powaznym chlopakiem... Wiecie jak to jest, takie rzeczy sie zapamietuje szczegolnie kiedy ma sie niską samoocene... ta najgorsza.. no masz racje... powinnam sie bardziej cenic...a pozwalam, zeby tyle m-cy mnie to niszczyło :/ rozumiem, ze niekoniecznie musiala byc ladniejsza lepsza itp.. to nawet chyba nie o to chodzi... ale sam fakt odrzucenia...ciagle mam przed oczami obraz, kiedy z powazna i obojetna mina mowil, ze to koniec... nie moge zyc z swiadomoscią,ze ktos mnie porzucil,ze dla kogos jestem nieważna, ze w ogole nie istnieje... w tym momencie juz nie mam terapii... niby zostalam ''wyleczona'' ale to wszystko wraca... a ja juz nie chce ponownie zaczynac terapii.. za bardzo mnie to boli... tu na forum 1 raz mowie co czuje...

moze i terapia boli, ale powiedz czy nie czułaś się po niej lepiej? bo jeśl tak, to moze warto to powtórzyć?

Gość fajnie by się czytało gdyby...
kochana, wiesz dlaczego mój mnie porzucił? nie uwierzysz! powiedział, że nie chce mieć baby a tak silną osobowością, przy której czuje się gorszy, bo ma lepsze wykształcenie, bo ma wiele zainteresowań i robi karierę. Może i Ty byłaś zbyt inteligentna i lotna dla niego i musiał odejść, żeby poczuć się lepiej? Kto wie. Może właśnie dlatego, że jesteś lepsza od niego.

Gość nojaniewiemsama
teraz to liczę na to, że ''jakos samo przejdzie'' ale boje sie nadal kontaktow z facetami... wszystko traktuje jako porazke :/ fakt czulam sie lepiej... ale chyba sama musze nad soba popracowac ,boje sie ze terapia juz nie przyniesie skutkow