Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evakovacs

maminsynki

Polecane posty

poszukujemy do programu tv kobiet i mężczyzn, gdzie mężczyzna jest lub był maminsynkiem. Chodzi o jakieś ciekawe historie związane z tym tematem, na przykład: jak sprawić by maminsynek stał się w końcu mężem i raz na zawsze odciął się od pępowiny mamusi.

czyli z maminsynka nie da się zrobić prawdziwego męża ? nie ma na to lekarstwa?

Gość shana banana
Mój się odciął od mamusi. Tylko, że On nie była typowim maminsynkiem. Zawsze stał za mną murem ale pozwalał jej się nad sobą trząść i nadskakiwać bo robiła to przez całe życie... I o ile nie przeszkadzało mi to, gdy sie spotykaliśmy to zaczęło doprowadzac do szewskiej pasji jak się pobraliśmy. Po ślubie myślała, że nadal będzie miała pełna kontrlę nad jego życiem i zaczęły się "schody" gdy zobaczyła, że nie robimy "po jej myśli"... np. jedziemy na wakacje na Mazury a nie nad morze choć Ona powiedziała, że mamy jechać nad morze bo Bartus (mój mąż) musi jodu powdychać... Albo, że zaczęliśmy starania o dziecko choć Ona kategorycznie powiedziała nam, że mamy sie wstrzymac bo za wcześnie... No szlag mnie trafiał. W pewnym cudownym monencie ucieło się wszystko jak ręką odjął. Przestała dwonić o cztery razy dziennie i żądać sprawozdań z naszego życia. Przestala wpadać niezapowiedziana. Przezstała się wtrącac i szarogęsić... Okazało się, że mąż przeprowadził z nią poważną rozmowę po której przez kilka tygodni się do nas nie odzywała... ale chyba do niej trafiło bo od 2 lat jest błogi spokój... i mamy z nią bardzo dobry kontakt... ale każdy ma swój dom i swoje życie.

do no to gratuluje !!! i męża i teściowej skoro już od 2 lat spokój jest ! czy mogę liczyć na adres mailowy do ciebie , mój adres to ewakowacz@tlen.pl...chciałabym się z tobą skontaktować bo historia twoja mnie zaciekawiła !pozdrawiam