Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa25

proszę o poradę

Polecane posty

Gość onaaaa25

Jestem z chłopakiem 1.5 roku. Kocham go nad życie i planuję z nim przyszłość. On też mnie bardzo kocha ale... Jest to chłopak z bardzo religijnej rodziny. zawsze marzył by spotkać dziewicę. jednak ja nią nie jestem. mój pierwszy raz był najgorszym błędem w moim życiu i on o tym wie.. nieodpowiednia osoba, czas i miejsce.. wylałam przez to wiele łez...jednak ciągle nie może zapomnieć że nie jest moim pierwszym pomimo że ja jestem jego. przez to nie pozwala zapomnieć również mi. czasami jest przez to bardzo smutny i mi to wypomina.. Mówi, że chce się ze mną ożenić i być na zawsze, że kocha i zrobi dla mnie wszystko.. czasami jest cudownie a czasami kiedy złapie doła chce pobyć sam, jest smutny, chłodny.. mówi, że mu przejdzie kiedyś, jak zostanę już jego żoną. ale ja nie wiem co robić. jesteśmy szaleńczo w sobie zakochani ale czasami jego zachowanie rozrywa mi serce z bólu... co robić?? podkreślam, że zostawienie jego nie wchodzi w grę..

Gość MamusiaKamilka
Kazdy w zyciu popelnia błedy, on napewno tez, wiec musi to zrozumiec. Nie da sie cofnąc czasu, kazdy robi czasem rzeczy ktorych potem zaluje. Porozmawiaj z nim, powiedz mu o swoich uczuciach, o tym ze to cobylo w przeszlosci nie ma teraz do Ciebie zadnego znaczenia, ze liczy sie tylko on.

Gość trytry
niech chłopaczek też się puści

Gość moniiia
Przypomniał mi się taki stary kawał. Babcia z dziadkiem siedzą przed domem i nagle dziadek uderzył babcię. Babcia zaskoczona pyta: - no co ty robisz ?! A dziadek: - bo jak sobie przypomnę, żeś dziewicą nie była ..... :D:D Myślałam, że w obecnych czasach błona dziewicza nie ma znaczenia :O Kocha się bezwarunkowo i oglądanie się na przeszłość nie powinno mieć miejsca. Iluż facetów bierze za żony panny z dzieckiem, czy też kobiety po jakichś traumatycznych przejściach (np. zmuszane do prostytucji) i tworzą szczęśliwe rodziny. Dobrze, że go kochasz. Nie wyrabiaj w sobie tylko poczucia winy. Liczy się przyszłość, a nie przeszłość.

Gość TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK
problem masz nie ty ale on dobrze sie zastanów bo jak za niego wyjdziesz za maż i potem on będzie tłumaczył swoje skoki w bok tym że nie byłaś dziewicą...to pożałujesz nie wiem czy warto byc z kimś kto wiecznie będzie do tematu wracał i wypominał przeszłośc jego podejście raczej swiadczy o niedojrzałosci, chcesz byc z facetem który będzie Cię lekceważył i poniżał...bo to Twoja wina bo nie byłaś dziewicą gdy Cię poznał ?! oboje jesteście jeszcze bardzo niedojrzali, półtora roku to zbyt krótko by planowac wspólną przyszłośc....z drugiej strony jesteście ze sobą już 1,5 roku a on nadal o tym dziewictwie gada ? co on nienormalny ?!

Gość TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK
myślę że raczej wybrał sobie ten twój brak dziewictwa na kozła ofiarnego, chce Cię wpędzic w kompleksy i nieuzasadnione poczucie winy gdsy będziesz czuła sie przez to gorsza on zyska nad tobą władzę, że mimo takiej twojej "skazy" jest z tobą....do końca życia przy każdej okazji masz byc posłuszna i okazywac mu wdzięcznosc bo mimo że niebyłaś godna tego zaszczytu dostąpiłaś go z jego strony.... to mi pachnie najzwyklejszą manipulacją emocjonalną naprawdę chcesz sie bawic w takie gierki ?

i za 30 lat, jeżeli zupa będzie za słona, to on znowu wypomni Ci ten nieszczęsny brak dziewictwa.

skoki w bok? nie uważam, żeby mnie zdradził ponieważ jest to naprawdę dobry człowiek, chociaż kto wie jak będzie w przyszłości.. on do zdrady ma takie podejście jak ja, nie toleruje jej. myślicie że przez to może zdradzać?