Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summer0-93

Antidral

Polecane posty

Gość summer0-93

Siemka:) ja mam pytanie do osób które używają antidralu :) czy on wogólę pomaga ? mam problem z nadmierną potliwością... i nie wiem czy mi to pomoże , w wielu fotach piszą że jest świetny i w ogóle ,..i właśnie powoduje jakieś środki uboczne albo coś w tym stylu jak go używać ? i czy w 100% pomoże ?!

dla mnie to jeden z ważniejszych kosmetyków u mnie niestety miał skutki uboczne, strasznie podrażniał, ale teraz juz nie podrażnia

Gość bbubububububuubububububub
pomaga,ale potrafi powodowac straszne swedzenie...ja zanim nakladalam go na skore smarowalam sie kremem nivea. dzialal a podraznienia byly mniejsze. sprobuj, to tylko 15zl:)

Gość konec

mi antidral pomaga urzywam go już od ponad roku..ma skutki uboczne jak zresztą wszystko..sprawdziłam go w różnych sytuacjach nawet w saunie i sprawdził się świetnie, ja robie przerwy w stosowaniu ponieważ strasznie wysusza skórę, ale to każdy powinien sam o tym zdecydować bo każdy ma inną skórę..

Hejo dziewczynki. Kiedyś stosowałam ETIAXIL ale przez zimę przestałam. Teraz kupiłam ANTIDRAL i stosowałam do na dzień i nic, dopiero tutaj przeczytałam jak to robić bo na etykietce nic nie było napisane! Dzisiaj spróbuje na noc:).Dzięki;*

Gość Psychic
Używam go raz na jakiś czas ( gdy stosowałam codziennie po ok. 2 tyg. przestał działać ) i jest naprawdę rewelacyjny. Można czuć się pewniej i swobodniej. Pomógł mi z moim problemem nadmiernego pocenia się. Ja go używam tak, że wieczorem, przed położeniem się spać sparuję sobie nim pod pachami i tak zasypiam.