Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablablabeznicka

wasze kafeteryjne grzechy..

Polecane posty

Gość niewinna jak lilia P
a ja nie robię takich brzydkich rzeczy, nie wierzę, że są takie okrutne i głupie osoby jak ty założycielko topicu :/

Gość sdsada
a ja wygrałem życie - wstydzilbys sie zalozyc temat? :D::D:D:D no co Ty?

Gość jak sie ma na imie asia
kiedys zabieralm hasla pomaranczowym nickom, ale mi sie znudzilo. Wole czarnuchy :classic_cool:

A ja biedna myślałam, że jak anonimowo to wszyscy prawdę mówią ;)

jestem w p[orównaniu z tobą swięta ty głupia debilko, jestes załosna i faktycznie to co obisz jest grzechem, wszyscy maci e poprzewracane w dupach głupie pindy jesteście nikim

a ja wygrałem życie - stary muszę ci pogratulować, udało ci się mnie przekonać, że jesteś nudny, myślę, że inni stali bywalcy kafe też tak mają, więc proszę zmień już płytę i przerzuć się na inny projekt np. przekonuj wszystkich na kafe, że masz super życie i w ogóle, może w to uwierzysz i naprawdę tak się stanie i w końcu przestaniesz nudzić na tym forum

wogule jak można byc tak pojebanym zeby pisac jakies podszywy, taka zła osoba jak ty musi byc niewyobrarzalnie brzydka i głupia ty idiotko. i co, wesoli ci ze innym sprawiasz pszykrosc kretynko niedorobiona?

no :O ale i tak nigdy nie będę miał odpowiedniego tematu więc nie ma problemu no może kiedyś "Mam 28 lat i spodobałem się pierwszej dziewczynie w życiu. Ratujcie, co mam robić!?!?!?!" ;)

po prostu gardze wami :o wszystkie jestescie takie same-glupie idiotki siedzicie na forum bo tylko nato was stac, nie macie nawet polowy tego co Ja mam pewno internet tez macie w kawiarence jak sobie urzebracie 2 zlot na tydzien pod kosciolem idiotki skonczone

wpis z 13:35 to podszyw, naprawdę też zachowuję się na forum jak inni :P

Lepie ludzika z kalu :classic_cool:

Gość pucipuci
moj nick to synonim slowa "smieszne". W necie udaje przystojnego macho, ktory moze miec kazda laske i zna sie na kobietach, a tak naprawde to jestem samotnym czlowiekiem, ktorego rzucila kobieta(jedyna zreszta) i ktory zajada problemy i przez to jest gruby:(

mam nadzieję, że osoby inteligentne (tak jak ja) rozpoznają podszywy, ja nei przeklinam i wymieniam argumenty w sposób kulturalny, mam nadzieję, że to was czegoś nauczy, mogę być dla was wzorem, jeśli nie będzie podszywów i chamskich odzywek to kafeteria będzie fajnym forum :)

Gość sdsada
a ja wygrałem życie - to sobie wymysl :D przykladowo "podobam sie 2 dziewczynom, jedna ma duzy biust, druga jest bogata, nie wiem, ktora wybrac"

Juz wiem :D Ulepie z kalu wszystkich bywalcow kafe :classic_cool:

ja przynajmniej mam jakies zwyczaje. gdy zblizają sie swięta wykradam się w nocy na paluszkach do kuchni. w godnym podziwie skupieniu stawiam cichutko paluszki na schodach by nikogo nie zbudzic a moj fioletowe rajstopy połyskuja w swietle ksieżyca. gdy juz uda mi sie zakrasc do lodówki z celebracja wyjmuje z niej musztardę i w skupieniu smaruję nią sobie brzuch powtarzajac w głowie"uma naga tiki taka" gdy juz cały mój brzuch jest wysmarowany, odkładam pusty dwulitrowy słoik po musztardzie za szafkę, a sama wetknąwszy sobie w uszy uprzednio przygotowane natki marchewki i przywdziawszy płachte z worka na smieci biegnę co tchu na dworzec centralny by z demonicznym usmiechem na ustach straszyc ludzi:)

uwielbiam podjudzać i sprawiam, że kafeteryjni podszywacze mają choć trochę blasku w swoim smutnym, nędznym i oczywiście przegranym (bo siedzą na kafe :P) życiu poszywajć się pode mnie :classic_cool:

Gość frk-08
pucipuci - mam to samo :D i chwale sie, ile to lasek w zyciu nie zaliczylem, oczywiscie wszystkie zmyslone, ale ludzie nie musza znac prawdy :P

czytając niektóre podszywy pękam ze śmiechu, niektórzy podszywacze są inteligentni, tylko dlaczego marnują swoją inteligencję na kafe? trudno mi to zrozumieć P.S chyba pobiłam rekord, jeszcze nie miałam tylu podszywów na raz :P

Gość komiczne..
nie udawaj frk - samochwalstwo to moja domena 😠

Gość frk-08
i mam 1 grupe inwalidzka na chore nadgarstki

Gość taki jeden co to robi
a ja wyszukuję na kafeterii takie pindy i włamuje sie im do systemu, szkód nnie robie ale ogladam zdjecia itp. niewinna jak lilia- masz strasznie głupia tapete na pulpicie, zmien ja na cos CIEKAWSZEGO

Gość dfdsds
blablablabeznicka - słaaaaaaba ta twoja prowokacja :(

Gość rdyeryttuutirur i
to ciekawe co niewinna tu robi..aha jest tak głupia ze jej czas spedzony na kafe się NIE marnuje:P

Gość frk-08
od walenia konika ale robie to nadal

Gość taki jeden co to robi
do wlamania do systemu uzywam narzedzia hakerskiego sendmail :) A bardziej jasno, wlamuje sie emacsem przez sendmail