Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasienka

do facetow

Polecane posty

jakie kobiety podobaja sie mezczyzna i co zrobic aby ten wybrany mnie pokochal!1sa jakies niezawodne sztuczki :)

Gość no pewnie jest kilka
niezawodnych metod. Jesli masz to pokaż mu cycki, zazwyczaj dziala 🖐️

Gość jejku jaka ty głupia
a czy ty myślisz, że jest jeden typ kobiety, ktory podoba sie wszytkim facetom?! ile mezczyzn, tyle gustow kazdemu sie podoba co innego :o :o :o

Gość no pewnie jest kilka
niezupelnie, jeste kilak rzeczy, ktore was łączą :classic_cool:

Gość najbardziej pociagajacy typ
kobiety to taki ktory nie daje sie zlapac odrazu, ktory pozwala zeby mezczyzna "chwilke" na niego polowal ze swiadomoscia ze moze sie mu nie udac...dodatkowo kobieta musi miec swoje zycie swoje zainteresowania a nie jak jakis pazosyt zawladnac calym zyciem mezczyzny...nie dawac sie zlapac i slinic mezczyzn to nie pociaga... oni musza miec uczucie ze z jakims tam wysilkiem upolowali naprwde wyjatkowa kobiete wtedy traktuja jak jak skarb...i dbaja o nia:) pamiatajcie ze to co latwo przychodzi tak nie cieszy;)

takie które się podobają czyli zależy to od indywidualnych preferencji danego osobnika wynikających z jego wcześniejszych doświadczeń, wychowania, uwarunkowań kulturowych, itd... :classic_cool: można tylko w różnym stopniu uogólniać :P

Gość mężczyznom
a mężczyzną to się chyba podobają chyba tylko infantylne idotki, które nie znają podstaw ortografii a już się za facetami oglądajOM

Gość grroz
najbardziej pociagajacy typ - pierdolisz :) 🖐️

grozz-------> widocznie wiesz lepiej:)

Gość grroz
po prostu kazdy facet jest inny. A kobiety uogolniaja, ze dla faceta trzeba byc niedostepna.

Gość TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK
te niedostępne to facetów wkurwiają i szykają łatwiejszych modeli.... gdzie wy się takich bredni nasłuchałyście ?!

bo "pozwolic zeby facete za nami chwili pobiegal" nie znaczy byc oziebla...;)

"kobiety to taki ktory nie daje sie zlapac odrazu, ktory pozwala zeby mezczyzna "chwilke" na niego polowal ze swiadomoscia ze moze sie mu nie udac..." za duzo poradników czytacie a za mało obserwujecie życie.... zaden prawdziwy facet nie bedzie biegał za jakąś manipulantką...

dlaczego odrazu trzeba byc manipulantka?? wlasnie z obserwacji widze, ze mezczyzna nie zainteresuje sie na dluzej dziewczyna ktora zaraz "ledwo" sie poznali wzdycha sle slodkie smsy jest wpatrzona w niego a niestety wiekszosc dziewczyn tak robi... to nie manipulacja to raczej sztuka uwodzenia...niestety...ktora zanika...zawsze te lekko tajemnicze uwodzace kobiety maja najwieksze powodzenie....:) hmm nawet w filmach to widac..:)

z mojego doświadaczenia wynika, że podobaja sie kobiety, które wiedzą, czego chcą, przy czym tym, czego chcą jest właśnie ten mężczyzna :D tylko broń boże słodkie smsy i telefony w stylu "co robisz? myślisz o mnie? bo ja o Tobie cały czas mysle, Misiaczku", podczas, gdy Misiaczek akurat ratuje firmę przed bankructwem :D

kobieta nie może być niedostępna... oraz nie moze być też jakąś chorą desperatką.... tak samo odstrasza mnie taka, ktora udaje niedostępną, jak równieza taka, która po 2 tygodniach mowi, ze mnie kocha, dzwoni 8 razy dziennie, molestuje mnie o spedzanie z nia kazdej wolnej chwili

Gość totamto
podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisał komiczne szlag może trafić człowieka po 15 smsie tego samego dnia (oczywiście odpowiedz na nie jest obligatoryjna)

Gość Karolinkaaa23lat
ja uwazam ze najlepsza jest naturalnosc bycie soba szacunek do drugiego człowieka pewnosc siebie na zasadzie ze potrafimy powiedziec nie gdy cos nas nie interesuje docenic gdy osoba jets w porzadku

a najlepsze jest, kiedy w przypadku braku odpowiedzi po najwyzej 5 minutach dostajmy smsy typu "juz ci na mnie nie zalezy" albo "jesli chcesz zerwać, to powiedz to wprost" :D

no tak ja jak pisalam do faceta z ktorym mozna powiedziec ze \"krece\" to widzialam jak sie oddalal a jak jeden dzien nie puscilam sygnalu nie napisalam to wieczorem mi napisal sms\"sama to juz sie nie odezwiesz\" strzelil focha i tyle no i badz tu madra i zrozum faceta :|

no wlasnie mam na mysli to co pisze komiczne tylko ujelam to inaczej...:)