Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwsx

__widzialam dziś dziewczynę, która kiedyś kochała się w moim_____

Polecane posty

Gość zaqwsx

i mam dola.... nigdy nie byli razem,ale ona chciała. On tylko poflirtować. jest 3 lata młodsza od nas. dziś ją widzialam. Zgrabna, choć niedawno urodziła dziecko, ladna fryzura, opalone ciało, zadbana, z mężem. A ja? Taka szara mysz. Musze się chyba wziąć za siebie. choć zawsze wydawało mi się, ze dbam o swoj wygląd, to daleko mi do niej

a ja widziałam dzisiaj babke klozetową bez górnej jedynki, niesamowicie to wpłynęło na moje dalsze losy :O

Gość quierocomer
A na czym polega to jej zadbanie? na solarce?

Gość TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK
skoro wybrał Ciebie a mógł miec "taką laskę" to znaczy że coś w niej mu nie pasowało np charakter, to że ma męża i dziecko itp....albo właśnie ta solarka....

Gość TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK
po choinkę sobie wkręcasz jakieś kompleksy ?! spójrz inaczej, ty jesteś bez dziecka i cudzych chłopów nie musisz podrywac

Gość totamto
i bardzo dobrze, że Cię zmobilizowała paniom (panom zresztą też) się wydaje, że nie trzeba o siebie dbać, że powinien "kochać taką, jaka jest". I tak jest - kocha, ale z pożądaniem zaczyna się problem i się tutaj nie ma co oszukiwać.

Gość zaqwsx
nie, ona chciała z nim być, jak jeszcze nie miała męża ani dziecka. wpadla i się hajtnęła. I nie chodzi o solarkę. ogólnie robiła duze wrażenie

Gość zaqwsx