Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinkaaa23lat

Chore zwiazki-skrajności.Mieliscie tak?

Polecane posty

Gość Karolinkaaa23lat

Mam 23 lata a za soba 3 powazniejsze zwiazki czyli takie któe trwały powyzej roku i złe doswiadczenia.Miałam pecha ze zawsze trafiałam na osoby które prowadziły tylko jeden tryb zycia pierwszy chłopak nigdzie nie chodził domator do bólu nie miał znajomych jego swiat ograniczał sie tylko siedzenia w domu i pracy zadnych rozrywek mieszkał w mieszkaniu w bloku 2 pokojowym maminsynek nie miał nałogów niby kandydat na meza ale mi brakowało ludzi znajomych od których mnie odsuwał.Drugi był jego zupełnym przeciwienstwem same imprezy,uzywki mnóstwo znajoych nikogo nie słuchał zył chwila tez miałam dosc po 2 latach.Teraz nie wierze czy jeszcze spotkam jakiegos normalnego który potrafi i pracowac i bawic sie

Gość Karolinkaaa23lat
trzeci raz miałam podobnie tez poznałam faceta na dyskotece akurat i był podobny do tego imprezowicza nr 2 poprostu nie moge trafic na wolnego faceta który bedzie poprostu posrodku

Gość Karolinkaaa23lat
Nie szukałam na dyskotece poprostu poznałam go na dyskotece spodobał mi sie ale nie wiedziałam jaki jest.uwazam ze kazde miejsce jest dobre na poznawanie osób pierwszego chłopaka poznałam akurat w sklepie.Miałam ez szereg znajomosci nie trakwajcych dłuzej niz 2-3 miesiace i to poznawanych w róznych miejscach na uczelni u znajomych w kinie w kawiarni i albo były to osoby które od poczatku wydawały sie podejrzane czyli np w zwiazku a szukały czegos na boku.lub podobne do tych których juz poznałam a takich staram sie omijac z daleka.Pczatkowo kazda znajomosc nowa moze byc super ale z czasem jak któs proawdzi taki jednostajny tryb zycia to staje sie nudne albo grzeczny chłopak bardzo pzresadnie ułozony albo typ przy którym nigdy nic nie wiadomo nie wiadomo co bedzie jutro

Gość Karolinkaaa23lat
a nawet jak poznaje jakiegos faceta który mi sie podoba to okazuje sie zajety .Poznawałm juz naprawde róznych facetów nie przciagam tylko jednego typu mezczyzn jak niektóre dziewczyny.Ale niestety zawsze czegos brakuje nie chce juz byc sama brakuje mi znajomych kolezanek które juz stopniowo zaczynaja sie wykruszac z grona z którym mozna sie spotkac bo wiekszosc osób jest zajeta ma faceta niektóre dziecko czesc wyjechała za granice czesc na studia

Gość Karolinkaaa23lat
nie mam za bardzo z kim gdzies sie wybrac chociazby do kina jest mi z tym żle nie raz przepłakałam noc z samotnosci