Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jutro w skzole moja koleznak i ja pzrebijamy sobie pepki .I ja sie strasznie boje czy nie dostanejakiegos zakazenia .Czy to z czego zrobiony jest kolczyk ma znaczenie ??? Czy mnie to bedzie bolalo po zabiegu ??? Slyszlam ze nie wolno zmieniac kolczyka zaraz po pzrekluciu Jeszcze nie ejstem pewna czy to zrobic tymbardziej ze nikt oprocz mnie i moich kolezanek nie ebdzie o tym wiedzial ;/;/ POMOCY!!!!

Co to znaczy jutro w szkole? To znaczy, że same sobie przebijacie pępek? Zgłupiałaś?

Gość oj nie zazdroszczę
przekłuty pępek nawet w salonie badzo długos ię goi, boli, paprze się..tam wszystko jest w miarę sterylne, ty to zrobisz łapami którymi chwilę wcześniej dłubałaś w nosie:o

Gość albo w duuuuuupie
:O

Gość jedynap
a ja jakos 2 lata temu przebilam sobie sama pepek i teraz mam sliczny i nawet nie powiedzilybyscie ze sama to zrobilam :P wystarczy dobrze zdezynfekowac i przebic wenflonem :)

Ty dziewczyno oszalalas!!!takie rzeczy to tylko profesjonalnie trzeba robic!!!A jak zrobisz sobie krzywde???do kogo pretensje?Lepiej zaplacic i miec przeklote porzadnie...co za pomysly!!!To goi sie okropnie,mam 6 rok i wiem cos na ten temat..

Gość kasia151151
bardzo duże ma znaczenie to z czego kolczyk jest zrobiony i czy sa zachowane przy tym wszystkie środki ostrożności zachowane i czystości tez mam kolczyka i nie boli zawsze chciałam mieć pozdrawiam www.najpewniej.pl