Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriss from poland

Czego mozna sie spodziewac po dziewczynie z nadwagą ?

Polecane posty

Gość lecz sie sie
tepy wiesniaku nie wypisuj mi tutaj takich rzeczy, zajmij sie swoimi dongami, bo niedlugo wyrosnal ci indycze wola,

no to jak grubasy sa fee to ty tez sperdalaj gdzies sie zchowac bo nikt na ciebie patrzec nie ma zamiaru bo nie jestes przystojny jak oleg nikitin ,nie masz ciala jak antonio banderas ,nie jestes lekarzem i nie nalezysz do mensy a tacy sa najlepsi ,innym paszkwilom mowimy NIE wiec won stary oblesny paszkwilu ,wolalabym juz byc gruba niz byc tak oblesna i glupia jak Ty :)

Gość J. T. z Wasilkowa
Faktem jest brzydki nieświeży zapach, bo gruba w mig się poci i nawet od razu po kąpieli zanim zdąży do konca sie ubrac juz jest spocona, kąpiel cała na nic. Dużo czasu jej zajmuje wytarcie tych wszystkch fałdek, np. pod brzuchem i pod biustem,a latem te miejsca ma odparzone,niektóre nawet zimą są odparzone.Zawsze mają popękane pięty, a i czesto im sie odbija bo zadużo jedzą. grube mają tez popsute zęby,a to nie jest estetyczne.

Gość lecz sie sie
ItsOnlyMexx_20 : zgadzam sie Posluchaj sie madrej kolezanki i naraaaaa.

Gość Niunia1234
Hmm... Moze któryś mężczyzna mi powie... Jesli w biodrach mam 93cm w talii 74cm w biuscie 88cm... A do tego 170cm wzrostu i 67kg to zaliczam sie do sflustrowanych tucznikow?

Gość tak niuniu___________
jesteś sfLustrowana, podobnie jak skurwiel, który występuje dziś jako hszonszcz psychiatryk Cię cwelu nie ominie :D

Gość lecz sie sie
wg mnie jestes idealem wg. tego pojeba pewnie jestes swinia...

J.T z Wasilkowa -->ale my nie mowimy o ludziach z chorobliwa nadwaga co ciezko jest im nawet sie ruszac.no wybacz ale kiedys mialam 5 kg nadwagi i sie nie pocilam tym samym nie musialam co godzine sie kapac a biegac biegalam nawet szybciej od szczuplych kolezanek :)

Gość Niunia1234
A po co sie tak unosić? Kazdy ma swoje zdanie na swój temat i mozna na tym poprzestac... Jak sie komus nie podoba kobieta z nadwaga to niech nawet na taka nie patrzy. Znajdzie sie ktos inny, kto ja doceni...

Grubą dziewczynę to tylko ktoś nienormalny albo taki sam tucznik jak ona doceni:classic_cool: Ale to na prawde dobry pomysł, będa razem siadac przed tv i wpieprzać chipsy popijajac colą :-p

Gość Niunia1234
Nie badz taki wredny... To kiedys sie na Tobie odbije i zobaczysz co znaczy az tak ostrą krytyka... W sumie za nic...

jakie bzdury że nie wiem ... hahahaha Odchudzałam się kiedyś , wpadłam w anoreksje i jakoś mniej facetów na mnie spoglądało i mnie chciało niż gdy wazyłam swoje kilogramy. Do tego straciłam okres na pare miesięcy, co grozi niepłodnioscią jak się dłiugo utrzymuje jego brak, mdlałam, wypadały mi włosy,paznokcie.... Przytyłam i znowu na mnie zaczęli normalnie patrzeć mężczyzni i zaczepiać. Nie da się naturalnie być szczupłym jak te modeleczki i kobietki z okładek. NATURA NAS JUZ TAK STWORZYLA I TYLE!! i mało kto ma tak dobra przemiane materii albo czas na cwiczenie po 3 godziny dziennie. Zreszta ja nie jestem ani szczupła, ani gruba, jestem normalna i dziwnie żaden facet w życiu mi nie powiedział że powinnam schudnąć, a czytając te bzdury tutaj powinno wyjśc że jestem grubą świnią ... hehehe A na ulicy jak patrze na pary to wiekszosc babek z nadwage ma u swego boku ksiecia lub kochanego chłopaka... Więc to takie gadanie sranie na tym forum zeby tylkjo powkurzac innych. Jakiemus facetowi bez jaj sie nudzi...

Gość kciukiem
a ja jestem kluseczka, wygladam zajebiscie, jestem zadbana, pofarbowane wloski, a sprzatam zawsze umalowana, nawet w sobote, kiey jest wielkie sprzatanie, chatka zawsze ogarnieta, jak moj skarb wraca z pracy, obiadektez, psy najedzone i jeszcze o faceta dbam. dodam, ze mam trylko 18 lat, a no i sie odchudzam, zawsze mialam problemy z waga, ale nie chce do pozycji szczuplej, tylk zeby mi mniej falksi wystawaly, kocham ji nie mam zamiaru sie ich pozbywac, tak tez uwaza moj facret:) a ty puknij ie baranku, niech ci ta sloma ze lba wyleci, mzoe twoja szczapa ci to posprzata

Gość Jejku to kolejna prowokacja
a wy dajecie sie na nią załapać. A autorowi właśnie o to chodzi, zeby wywołac kłótnię! No i zaczyna się przerzucanie argumentami i "argumentami". Nauczcie sie ze pewne rzeczy sie po prostu ignoruje! :o

Gość a wczoraj bylo
zadbana grubaska : ale pieprzysz jak potłuczony koleś !!! taka anorektyczka to będzie tylko dbała o swój wygląd, cały czas będzie na diecie i dzieci jeszcze przez to będą cierpieć bo dzieci też da na diete, ciagłe zakupy, kosmetyczki, fryzjerki a dom zaniedbany stoi Debil jesteś i tyle - kobieto zanim napiszesz cos tak obrazliwego to przemysl, ze to grubaska musi byc na diecie, chuda nie potrzebuje diety, a na dietach siedza tylko grubaski

Gość a wczoraj bylo
i cos jeszcze dbanie o sobie nie oznacza, ze ktos musi miec w dupie wszystko inne, a ty zrobilas synonim grubaska=zadnaby dom, szczupla= pusta glowa, a mnie sie wydaje ze to tobie cos w glowie brakuje skoro masz taki sposob myslenia

Gość a ja znam
Znam kilka kobiet z nadwaga i tylko jedna stosuje diete;) Wszystkie chude jakie znam sa na diecie od zawsze

Gość J. T. z Wasilkowa
ItsOnlyMexx--->Nie chciałam nikogo obrazić,ja po prostu wiem co mówie,sama mam nadwage wzrost 170, waga 77, i chyba to nie jest chorobliwa nadwaga i wcale nie ciężko mi sie ruszać, pływam np.jak ryba przeganiając 20-letnich dzieciuchów, a jednak te objawy, ktore opisalam mnie dotycza, czyli w mig spocona, pięty spękane od ciężkich nóg,żołądek żle trawiący od zapchania jedzeniem, zasapany oddech,brzydka tłusta cera, a o bieganiu lepiej nie mówić bo brzuch dynda. Więc wiem co mówie.

Gość chuda i co z tego
Tylko geje wolą chude dziewczyny bo chude dziewczyny bez cycków wyglądają jak mali chłopcy! Kriss to gej-pedofil a pedałów-pedofili powinno sie zamykac