Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moje marzenie

żeby w jeden wieczór nie było TV ani netu

Polecane posty

Gość to moje marzenie

I wtedy przekonałabym się kim jest mój partner. Bo na razie znam go z wspólnego oglądania telewizji i jego siedzenia przed kompem oraz nielicznych chwil na parę zamienionych zdań, wyrwanych przeze mnie na siłę. Czasem odrywa się od mediów żeby zapalić papierosa lub pokochać się ze mną. Razem też śpimy ale to już poza świadomością. I tak nam leci czwarty rok bycia razem.

u mnie nie bylo prądu w weekend byłam sama w domu i bylo do kitu w końcu zaczęłam czytac przy latarce potem siadły w latarce baterie próbowałam czytac prz swieczce ale migotała poszłam spac wiec ostrożnie z tym wypowiadaniem zyczeń :O

Gość ja rok mieszkałam z moim
bez TV i kilka miechów bez neta...... fajnie było.... ale strasznie duzo kasy szło na wóde i browary :P

Gość to moje marzenie
Na razie tyle. Jak w pierwszym poscie.

Gość to moje marzenie
Staram się być ostrożna ;D. Dlatego jeden wieczór mi wystarczy, i nie samotny ani poza domem. Uświadomiłam sobie że muszę skłonić mojego partnera do poważnej rozmowy, połączonej ze skupieniem uwagi na mnie.

one takich facetów po prostu lubią.... pozornie na nich narzekaja, udają nieszczesliwe, ale trzymaja sie go kurczowo... a jesli trafiłby im sie lepszy, normalny facet, to olałyby go dość szybko