Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17-LATEK.

PANIE KTORE CHCA SIE ZE MNA SPOTKAC ZNIM NAPISZESZ PREZCZYTAJ!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 17-LATEK.

OD RAZU WYJASNIE KILKA RZECZY ZEBY NIE BYŁO NIEPOROZUMIENIA I ROZCZAROWANIA PIERWSZA NAJWAZNIEJSZA RZECZ KTÓRA MUSI BYĆ SPELNIONA ŻEBY SIĘ ZE MNA SPOTKAC NIE MOŻESZ BYĆ GRUBA TO JEST REGULA OD KTOREJ NIE ROBIE WYJATKU NAJLEPIEJ SPRAWDZ WEDLUG PROSTEJ METODY OD SWOJEGO WZROSTU ODEJMIJ CYFRE 105 JEŚLI NAPRZYKLAD MASZ 170 CM TO PO ODJECIU POWINO WYJSC 65 CZYLI SUMA KILOGRAMOW KTÓRYCH MOGĘ ZAAKCEPTOWAC . OCZYWIŚCIE SAMA PRAWIDLOWA WAGA NIEOZNACZA ZE MASZ SZANSE MUSISZ OCZYWIŚCIE BYĆ PROPORCJONALNIE ZBUDOWANA TO TEZ JEST WAZNE TAK NAPRAWDE POWINIENEM ZAWYZYC DO 110 ALE NIECH BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!! PO DRUGIE WPRAWDZIE NAPISALEM ZAKRES WIEKU OD 25 DO 35 LAT .ALE PANIE 30 LETNIE I PO 30 MAJA MALE NA SZANSE NA SPOTKANIE. ALE JEŚLI RZECZYWISCIE WYDAJE CI SIĘ ZE DOBRZE WYGLADASZ PISZ ZOBACZYMY CO WYJDZIE PO TRZECIE NIE WYSYLAJCIE ZADNYCH LISCIKOW MILOSNYCH WIERSZY KARTECZEK LUB PIOSENEK NIE ZWIEKSZY TO WASZYCH SZANS A NAWET MOŻE MNIE ZNIECHECIC PO CZWARTE NAPISZ KILKA SLOW DLACZEGO WLASNIE TY POWINAS BYĆ TA SZCZESCIARA I PAMIETAJ ZE ROZPATRUJE WEDLUG ZGLOSZEN WIEC KTÓRA PIERWSZA TA LEPSZA TO CHYBA NA RAZIE WSZYSKO

Gość 17-LATEK.
DODAM ZE INTERESUJE MNIE TEZ OFERTY OD STARSZYCH PANOW WIEK OD 50-65 LAT WARUNEK: DUZY GRUBY PENIS MINIMUM 20 CM DLUGOSCI I 15 CM OBWODU, ZACHECAM DO PISANIA

Gość małolat
ty dziecko jeszcze masz mleko pod nosem a maly slozy do sikania najpierw dorosnij a pozniej szukaj kobiety ty dzieciaczku ti ti po wieczorynce spac ale to szybko!!!

Gość 17-LATEK.
gosiaczek76 NIE BYLO BY CI JAKBYS Z TAKIM CIACHEM MOGLA SIE POKAZAC :)

Gość 17-LATEK.
dresiarka JESLI RZECZYWISCIE UBIERASZ SIE W DRESE NIE PISZ:o

Gość 17-LATEK.
BARDZIEJ ZALEZY MI NA ODPOWIEDZIACH OD MEZCZYZN, OSTATNIO CZUJE DO NICH WIELKI POCIAG I CHCIALBYM ZOBACZYC JAK TO JEST MIEC PENISA W PUPCI

Gość 17-LATEK.
Haris Pilton ALE TEN NICK ODRAZU MNIE JAKOS ZNIECHECIL I JAKAS TAKA NIE MILA:(

Gość trytry
lepiej napisz coś o sobie-bo to, że jesteś głupiutki to już wiemy

Gość 17-LATEK.
SAMA MASZ MLEKO POD NOSEM. JAK SIE SPOTKASZ ZE MNA TO BEDZIESZ MIALA SPERME NA TWARZY ALE TEZ W KOLORZE BIALYM

Gość 17-LATEK.
NAPISZECIE PEWNIE ZE ZMYSLAM ALE TO JEST PRAWDA:D DZIS W AUTOBUSIE ZNOWU STARSZE KOBITKI, MALO CO MNIE NIE ZJADLY CALY CZAS UKRATKIEM ZERKALY SERIO:D

hmm....myśle że spokojnie moge stanąc do konkursu. Dlaczego ja?Patrz mój nicknejm:classic_cool: Jednak żeby ewentualnie przyjąć Twoje zaproszenie na spotkanie musisz spełnić kilka moich warunków.

Gość 17-LATEK.
A MOZE NA MNIE PATRZYLY BO JESTEM BARDZO BRZYDKI? I NIGDY NIE WIDZIALY BARDZIEJ ODRAZAJACEGO CHLOPCA ODE MNIE?

hmm....myśle że spokojnie moge stanąc do konkursu. Dlaczego ja?Patrz mój nicknejm:classic_cool: Jednak żeby ewentualnie przyjąć Twoje zaproszenie na spotkanie musisz spełnić kilka moich warunków.

Gość 17-LATEK.
Haris Pilton ALE NICK DRESIARKA ODRAZU MNA RZUCILO :o ODRAZU SKOJARZYLO MI SIE Z PATOLOGIA SPOLECZNA BLEEEEE

Gość mam 55
ja mam 55 lat ale bym ci w ta twoja mlodom pupcie wjechal taka ciasna ach

Gość trytry
jeśli "ukratkiem" to im się nie dziwię

Gość 17-LATEK.
mądra jola NIE MA SZANS NA ZADNE ZANIZANIE PUNKTY JASNO OKRESLAJA KTORA PANI MA SZANSE . NIE MA ZADNYCH SZANS NA STAWIANIE WARUNKOW CHYBA ZE Z MOJEJ STRONY :)

Gość malolat
o jaki ty jestes obrzydliwy z ta sperma dziecko pogadamy jak ci włosy na małym urosna.

moim jedynym warunkiem jest fota, więc to chyba niezbyt wygórowane fantazje:) Idziesz na to, czy niepotrzebnie zawracasz mi głowe.Masz 2 minutki na odpowiedz, jeżeli w ciągu tego czasu nie odpowiesz, udaje się na inny topik:P

Gość 17-LATEK.
Bahama Yellow JESLI ZAMIEZASZ DO MNIE NAPISAC TO DARUJ SOBIE :o NIE MASZ W SOBIE NAWET TROCHE KOBIECOSCI I DELIKA\TNOSCI ZNOWU WYCZULEM PATOLOGIE:o

Gość 17-LATEK.
mądra jola PODALEM EMAIL PISZ A DOSTANIESZ JAK MOWILEM WCZORAJ :)

Gość opla
17-latek tyś mój idełał!!!