bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 rebekue, jak tam było na spacerku??no cóż, lepiej nie ryzykować, może to i dobre :) ja już zaczęłam więc będę w tym tkwić :D jakoś święta nie były dla mnie nigdy specjalną rewelką więc sądzę, że nie będę miała tak trudno :) No cóż, najwyżej się złamę i zacznę od nowa po świętach :P Ale to raczej mało prawdopodobne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 dla mnie też święta to żadna przeszkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 Madeleina a Ty też na norweskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 Nie,nie ja nie mam żadnej konkretnej po prostu mało jem dzisiaj płatki z mlekiem ( obfite śniadanie ) jako drugie śniadanie bułeczkę ciemną. no i kolacja banan + gruszka i 4 litry wody co o tym sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 bułki podobno nie są najlepsze, no i banany też tuczące no ale jakby nie patrzeć to za dużo nie zjadłaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 Nie mogłam się powstrzymać , ten banan tak kusił ;) no a bułeczke wyjątkowo, bo ciemnego chlebka już nie miałam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 Pogoda ok, wiec troche pochodzilysmy, jakies male zakupy. Wpadam tak sporadycznie bo zabralam sie za porzadkiw ogrodku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 ja polecam pieczywo wasa, lubo wasa-podobne, np. biedronkowe...znajoma jadła tylko takie pieczywo, np.2 kawałki z czymkolwiek na śniadanie, kolacja tak samo, obiady w miarę normalne i zrzuciła 4 kg Ja też od dawna nie jem żadnego innego pieczywa... a teraz to i tak na norweskiej jestem a tu prawie wcale nie je się pieczywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 mi smakuje bardzo ciemne pieczywo, a mam szkołę więc kanapki robię właśnie z ciemnym ;) bo tak wasa to mi nie pasuje do szkoly :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 Porządki w ogródku, o tej godzinie? że też Ci się chce :D:D u mnie cały czas wieje mocno, jest zimno i do du.... a zaraz muszę wyjść :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 hehe wasa jest ok nawet na kanapki do szkoły, ja jak jadłam w pracy zawsze takie kanapeczki to się ze mnie śmiali, że jem jakąś dekturę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 wiesz ja byłam miłosniczką białego pieczywa :P bułeczki kajzerki ,przerzuciłam sie na ciemne- sukces ale wase kupie :P i się na nią przerzuce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 ja też uwielbiałam białe pieczywo, lepiej niż ciemne... a bułki mogłam pochłaniać kilogramami :D:D ale już się oduczyłam i nie tęsknię jakoś za tym, wase jadam do wszystkiego, zup, parówek, jajek itp.... ale teraz jem jedną kromkę na dwa dni chyba :D jakoś żyję jeszcze Wiesz, spróbować nigdy nie zaszkodzi, najwyżej wrócisz do ciemnego, bo przecież też nie jest takie tuczące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 Mala przerwa na kawke :-) U nas jest dosyc fajna pogoda, nie jest zimno, nie pada i nie wieje a cos tam musialam posprzatac w ogrodzie bo mnie juz wkurzal ten widok galezi scietych. Ja na obiadek mialam dzis salatke z pomidorem, kawalkiem gotowanej piersi z kurczaka i troche kaszy gryczanej. Ps, czy ktoras wie jak tuczaca jest kasza, bo dawno jej nie jadlam i tak mi posmakowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 Zastanawiam się czy nie zacząć brać zelixy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 nie wiem jak jest z kaszą, wiem tylko że ryż jest tuczący... ale kasza chyba nie powinna być aż tak bardzo :) Ja na obiad zjadłam gotowaną wołowinę, i sałatkę z pomidora ogórka zielonego i konserwowego :D nawet obleci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 a co to, ta zelixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 taki lek , hamuje apetyt itp głowa boli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 ale od leków psuje się wątroba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 hehe ale czego się nie robi dla figury :P idę troszkę na masażer :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 ja też zmykam, muszę wyjść..będę później może :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 Ja bralam kiedys tabletki odchudzajace, jeszcze przed ciaza, chcialam zrzucic pare kilo. Moze znowu je kupie.. hmmm...ale tabletki i dieta to nie bardzo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 Ludzie...ratunku :D Moja mama usmażyła naleśniki i kazała mi je pokroić...a ja nie mogę ich zjeść :( Myślałam, że się popłaczę :D Ale jestem silna i się nie dałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 Hehehe ja wczoraj skusiłam się na jednego, ale to w ramach obiadu;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 oj, czuję że po nocach będę śniła o naleśniku :D ale od razu zabiera mi ochotę na wszystko jak na siebie spoglądam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 Ja jestem szczęśliwa, dzis tak mało zjadłam i nie skusiłam się na makaron na słodko mojej mamy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 Madeleina A tak w ogóle to kiedy bawimy się na Twojej 18stce :D:D?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 1 czerwca dopiero :P buuuuuuu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 Ostatni posilek, jablko o 18-tej. Mam nadz ze przezyje do jutra :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 w dzień dziecka, dobrze mówię?? :D rebekue, ja ostatni posiłek zjadłam o 16 :D i muszę przeżyć minimum do 13 jutro...bo rano mam rozmowę o pracę i nie będę przed nic jadła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach