Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebekue

WIELKIE ODCHUDZANIE!

Polecane posty

Zobaczymy jak to się ułoży.. ale wiecie co , chyba świadomie nie umiałabym sie zdecydować na dziecko :o wolałabym wpadkę :p oczywiście nie teraz ;) bo świadomie to jakoś tak,ciągle będę myślała ' jeszcze nie teraz, a poczekam trochę '

Gość Rebekue
bps, juz sie przyzwyczailam do tego miejsca, jest ok i nie planuje wracac do polski, choc moj facet cos ostatnio wspomina ze moze za pare lat bysmy wrocili. No ale musi sie chlop liczyc z moim zdaniem. No ale w londynie, bo tu mieszkamy, nie zostaniemy na stale napewno, jest masakrycznie drogo!

Gość Rebekue
U nas to sie mojemu zachcialo dziecka, no a ja skoczylam na gleboka wode, a co mi tam, i nie zaluje :-))

Gość Rebekue
No ale kochane teraz walcze z ta potworna waga :-(

Ciekawe jak to u mnie będzie z ta dietą to w sumie moje pierwsze takie mocne postanowienie i nie złamałam się może dlatego,że tutaj jestem i piszę z wami wydaje mi się,że jakbym nie pisała to juz bym zjadła jakaś czekoladę a co tam,przeciez nikt nie widzi

Gość Rebekue
Dokladnie to taka motywacja :-) Ja tez w zasadzie pierwszy raz tak sie kurczowo trzymam diety, teraz sobie mysle ze wczesniej to jadlam wszystko co jest najbardziej kaloryczne.

Gość Rebekue
Postanowilam sobie-mam schudnac!! i tak jakos probuje trwac :-)

Gość Rebekue
dziewczyny ja powoli lece. Moze jutro uda mi sie tu czesciej zagladac. Buziaczki!!

to wszystkie nas łączy jedno - pierwsza poważna dieta :D ja też pierwszy raz się za siebie biorę :) I też dużo mi pomagacie :)

jestem ciekawa czy już schudłam i ile :D jutro mam zamiar się zważyć...

Gość big_girl
Ja juz wczesnie wstalam. jak zwykle ;) zaraz zjem jogurcik i jabluszko. choroba powoli zanika. akle jeszcze gardlo boli. ale dam rade :) milego dnie dziewczeta. ja polanuje dzis nwiecje pociwczyc.

Hej dziewczęta :) Ja już po kąpieli i za chwilę szykuję się do wyjścia... mam rozmowę w sprawie pracy (trzymajcie kciuki) :D Nie wiem czy jeść śniadanie teraz czy jak wrócę :] Dziś mam szpinak na śniadanie, nigdy nie jadłam, nie wiem jak to smakuje.. a wy wiecie?

Gość big_girl
bps- to kciuki trzymam oczywiscie! ja szpinak lubie,a le niektorzy uwazaja ze smakuje jak trawa ;)

już po rozmowie, myślę, że poszło w miarę dobrze :) A co do szpinaku... to myślałam, że skończę w ubikacji :P ale może gdyby był inaczej przyrządzony to by mi smakował, a ja go tylko w wodzie ugotowałam... Big girl, a jakie masz sposoby na przyrządzenie szpinaku, tylko żeby nie był bardzo kaloryczny of coz :D

witajcie dziewczyny :) ja aż jestem w szoku,że tak mało jem i nie czuję sie głodna, to aż nieprawdopodobne :P

Cześć Madeleina :) ja powiem szczerze, że jeszcze trochę głodu odczuwam ale przez te przygotowania świąteczne :P mam cały czas coś kupuje dobrego a ja nie mogę tego zjeść...dziś połaszczyłam się na trochę kapusty kiszonej :D

to masz dobre dni, ja też czasami takie miewam... ale teraz gdy zaczęłam tą dietę to niestety ale jest duże piętno, a jak się o tym cały czas myśli to się jest głodnym :D jak nie byłam na diecie to też mogłam całymi dniami nic nie jeść :)

wiem jak to jest, też miałam taki głód i od razu bole głowy ;/ ale sęk w tym,że ja jak jestem głodna to wypijam całą butelkę wody :)

woda to dobry sposób, ja też od razu chwytam za wodę, albo robię sobie czerwoną herbatkę.. i na jakiś czas mam spokój :) ostatnio bardzo dużo piję jak na swoje możliwości bo praktycznie 4l płynów w dzień a w nocy też jeszcze piję :) A z ubikacji prawie nie wychodzę, non stop siusiam :D

wszystkie wypowiedzi się pojawiają i po jeden raz :D

Kiedyś 1,5 litrową butelkę wody miałam na 2 dni .. albo na 3. a teraz? pochłaniam ją w godzinę :P a 1,5 litra to ile to szklanek?! :D

Gość big_girl
ja tez pije duzo wody i ajkis ziolowych herbatek. a szpinak to ja gotuje po prostu- aj tam lubie. albo robie nalesniki ze szpinakiem :D mi tam smakuje. niektorzy robia z maslem ale to juz kaloryczne :) ja dzis lekka zupka na obiad i pomarnacza. moze jeszcze zjem jakiegos pomidora i duuuzo plynow :) fajnie bps ze dobrze poszlo!

ja dziś na obiad dwa kotleciki bez skórki z drobiu i surówka z warzyw... Ale to dopiero za jakąś godzinkę, albo dwie :) Teraz muszę trochę poćwiczyć bo jeszcze dziś tego nie robiłam...

Nio dziewczęta, dobre wieści... schudłam 2kg :D:D