Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 Zobaczymy jak to się ułoży.. ale wiecie co , chyba świadomie nie umiałabym sie zdecydować na dziecko :o wolałabym wpadkę :p oczywiście nie teraz ;) bo świadomie to jakoś tak,ciągle będę myślała ' jeszcze nie teraz, a poczekam trochę ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 bps, juz sie przyzwyczailam do tego miejsca, jest ok i nie planuje wracac do polski, choc moj facet cos ostatnio wspomina ze moze za pare lat bysmy wrocili. No ale musi sie chlop liczyc z moim zdaniem. No ale w londynie, bo tu mieszkamy, nie zostaniemy na stale napewno, jest masakrycznie drogo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 U nas to sie mojemu zachcialo dziecka, no a ja skoczylam na gleboka wode, a co mi tam, i nie zaluje :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 No ale kochane teraz walcze z ta potworna waga :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 Ciekawe jak to u mnie będzie z ta dietą to w sumie moje pierwsze takie mocne postanowienie i nie złamałam się może dlatego,że tutaj jestem i piszę z wami wydaje mi się,że jakbym nie pisała to juz bym zjadła jakaś czekoladę a co tam,przeciez nikt nie widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 Dokladnie to taka motywacja :-) Ja tez w zasadzie pierwszy raz tak sie kurczowo trzymam diety, teraz sobie mysle ze wczesniej to jadlam wszystko co jest najbardziej kaloryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 Postanowilam sobie-mam schudnac!! i tak jakos probuje trwac :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 a najbardziej nie mogę się doczekać momentu kiedy będę mogła zmienić moją stopkę na kilka kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rebekue Napisano Marzec 18, 2008 dziewczyny ja powoli lece. Moze jutro uda mi sie tu czesciej zagladac. Buziaczki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 to wszystkie nas łączy jedno - pierwsza poważna dieta :D ja też pierwszy raz się za siebie biorę :) I też dużo mi pomagacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 18, 2008 Damy radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 18, 2008 jestem ciekawa czy już schudłam i ile :D jutro mam zamiar się zważyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość big_girl Napisano Marzec 19, 2008 Ja juz wczesnie wstalam. jak zwykle ;) zaraz zjem jogurcik i jabluszko. choroba powoli zanika. akle jeszcze gardlo boli. ale dam rade :) milego dnie dziewczeta. ja polanuje dzis nwiecje pociwczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 19, 2008 Hej dziewczęta :) Ja już po kąpieli i za chwilę szykuję się do wyjścia... mam rozmowę w sprawie pracy (trzymajcie kciuki) :D Nie wiem czy jeść śniadanie teraz czy jak wrócę :] Dziś mam szpinak na śniadanie, nigdy nie jadłam, nie wiem jak to smakuje.. a wy wiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość big_girl Napisano Marzec 19, 2008 bps- to kciuki trzymam oczywiscie! ja szpinak lubie,a le niektorzy uwazaja ze smakuje jak trawa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 19, 2008 już po rozmowie, myślę, że poszło w miarę dobrze :) A co do szpinaku... to myślałam, że skończę w ubikacji :P ale może gdyby był inaczej przyrządzony to by mi smakował, a ja go tylko w wodzie ugotowałam... Big girl, a jakie masz sposoby na przyrządzenie szpinaku, tylko żeby nie był bardzo kaloryczny of coz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 19, 2008 witajcie dziewczyny :) ja aż jestem w szoku,że tak mało jem i nie czuję sie głodna, to aż nieprawdopodobne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 19, 2008 Cześć Madeleina :) ja powiem szczerze, że jeszcze trochę głodu odczuwam ale przez te przygotowania świąteczne :P mam cały czas coś kupuje dobrego a ja nie mogę tego zjeść...dziś połaszczyłam się na trochę kapusty kiszonej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 19, 2008 Ja mogłabym całymi dniami nic nie jeść czasem jem bo mam smaka, ale nie odczuwam głodu :P ciesze się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 19, 2008 to masz dobre dni, ja też czasami takie miewam... ale teraz gdy zaczęłam tą dietę to niestety ale jest duże piętno, a jak się o tym cały czas myśli to się jest głodnym :D jak nie byłam na diecie to też mogłam całymi dniami nic nie jeść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 19, 2008 wiem jak to jest, też miałam taki głód i od razu bole głowy ;/ ale sęk w tym,że ja jak jestem głodna to wypijam całą butelkę wody :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 19, 2008 ja jak jestem głodna to pije butelke wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 19, 2008 jejuu nie widać moich odpowiedzi :P i pisze po dwa razy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 19, 2008 woda to dobry sposób, ja też od razu chwytam za wodę, albo robię sobie czerwoną herbatkę.. i na jakiś czas mam spokój :) ostatnio bardzo dużo piję jak na swoje możliwości bo praktycznie 4l płynów w dzień a w nocy też jeszcze piję :) A z ubikacji prawie nie wychodzę, non stop siusiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 19, 2008 wszystkie wypowiedzi się pojawiają i po jeden raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 19, 2008 Kiedyś 1,5 litrową butelkę wody miałam na 2 dni .. albo na 3. a teraz? pochłaniam ją w godzinę :P a 1,5 litra to ile to szklanek?! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość big_girl Napisano Marzec 19, 2008 ja tez pije duzo wody i ajkis ziolowych herbatek. a szpinak to ja gotuje po prostu- aj tam lubie. albo robie nalesniki ze szpinakiem :D mi tam smakuje. niektorzy robia z maslem ale to juz kaloryczne :) ja dzis lekka zupka na obiad i pomarnacza. moze jeszcze zjem jakiegos pomidora i duuuzo plynow :) fajnie bps ze dobrze poszlo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Marzec 19, 2008 wysłałam odpowiedz z 5 min temu i się nie wyświetla;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 19, 2008 ja dziś na obiad dwa kotleciki bez skórki z drobiu i surówka z warzyw... Ale to dopiero za jakąś godzinkę, albo dwie :) Teraz muszę trochę poćwiczyć bo jeszcze dziś tego nie robiłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bps 0 Napisano Marzec 19, 2008 Nio dziewczęta, dobre wieści... schudłam 2kg :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach