Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciez nie mam obowiazku pis

co mam m u odpisac sms...szybko pomozcie!

Polecane posty

Gość przeciez nie mam obowiazku pis

kurde znam takeigo goscia jest mily sympatyczny , brzydki i upierdliwy :D noi pisze mi sms i puszcza syg i wczoraj mi naoisal ze chce mnie na soczek zaprosic w tygodniu i nie odp mu..i dzis znow mi wyslal sms "czemyu nie odpisalas" c mam mu odpisac!!!zeby zrozumial !?

Gość zadzwon
do niego i powiedz zeby sam wypil soczek

Gość napisz mu żeakurat
w tym momencie dochodziłaś do orgazmu i nie przejmujesz się smsem od takiego leszczyka w tanich bucikach z biedronki jak on :classic_cool:

napisz, ze nie masz czasu, i ze nie interesuje cie znajomosc z nim i juz, jeju, pomysl dziewczyno :/

umow sie na ten soczek...a na spotkaniu daj mu do zrozumienia, ze interesujesz sie kims innnym...

Gość przyjdź na soczkowe spotkanie
z jakimś chłopakiem :classic_cool: i ignoruj dziada zajmując się tym z którym przyszłaś :p

Gość tutifruti123
umów sie z nim i zabierz ze soba kilka kolezanek, a podczas spotkania ignoruj go!!! udawajcie z kolezankami, ze macie jakis super ciekawy temat i ciagle rozmawiajacie najlepiej o jakims kolesiu.....

Gość trzeba byc tak pojebanym
i to ostro ,zeby przyjsc z kumpelami i nie zwracac uwagi na osobe z ktorą sie umówiło ...;/;/ Boże jacy niektorzy ludzie są debilni...żółć Polska nie zna granic.. pOmysl dziewczyno jak Ty bys sie czula,gdyby koles tak zrobil? ehhh... zajebista rada jednym słowem...haha... idiotka.

Gość powiedz że zpałaś z jego
ojcem i niw wypada ci iść z synem na sok :classic_cool:

Gość tutifruti123
jak koles jest natret to mu sie nalezy.... zeby zrozumial i odpuscil....

Widać, że facet jakiś mało rozgarnięty skoro pomimo tego, że mu nie odpisujesz jeszcze Ci sygnały puszcza i odzywa się na drugi dzień :-O Napisz Mu wprost, że nie masz czasu/ochoty i nie jesteś zainteresowana znajomością. Po problemie.

Gość powiedz że ty pijasz tylko
wina z górnej półki a nie jakieś sikawki z kartonu :P

oj znam ten typ.kiedys tez mialam takiego malo kumatego wielbiciela i bynajmniej nie jest to mile a wrecz przeciwnie dosc irytujace :/ Jesli drobne sugestie nie nie daja efektu napisz jemu ze pochelbia ci ze interesuje sie Toba ale zalezy ci juz na kims innym i ze nie jest dobrym pomyslem abyscie sie spotykali i tyle a jak nie skuma to napisz po chamsku ze niech sie odpierdoli :)

Gość powiedz że jesteś homo
:D