suha 0 Napisano Marzec 29, 2008 Cześć dziewczyny :) Chętnie się do Was dołączę bo jakoś nie mogę na stałe zadomowić się na żadnym topiku :) Mam nadzieję, że ten akurat przetrwa i że wszystkie damy radę :) Ja w sumie chciałabym schudnąć jakieś 9 kg. A do końca kwietnia mam nadzieję, że przynajmniej o jakieś 5 kg będę lżejsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tęsknię za anoreksją Napisano Marzec 29, 2008 mam 170 cm i ważę 50 kg to nie prowokacja, tęsknię za aną czuję się jak słoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tęsknię za anoreksją Napisano Marzec 29, 2008 mam 170 cm i ważę 50 kg to nie prowokacja, tęsknię za aną czuję się jak słoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suha 0 Napisano Marzec 29, 2008 Podnoszę :) jak się trzymacie dziewczyny na diecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suha 0 Napisano Marzec 29, 2008 Nie ma tu nikogo już ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach