Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona kropeczka

Jutro padne ze wstydu - co robic?

Polecane posty

Gość astamaniana barcelona
no zaspokoi ktos moja ciekawosc? jest to mozliwe w ogole, ze uwierza na slowo honoru i na podstawie tego, co jest napisane w cv ?

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
nie wiem

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
a ja jeszcze z innej beczki - a czy pracownik bez matury jest gorszym pracownikiem od tego z matura? to chyba nie jest wyznacznik umiejetnosci :o

Idz na rozmowe:) wiecej mozesz stracic jak nie pojdziesz niz jak pojdziesz:) zgodnie z prawe masz wykztalcenie srednie:) czasami rzeczywiscie zaznaczaja ze chodzi im o sednie z matura ale jak nie bylo to idz smialo:)

Gość pewny siebie facet
dzis byc bez matury to wstyd, nie ma juz chyba takich ludzi, ktorzy koncza szkoly srednie i nie robia matury :o

Gość ja w ogóle zadnych papierow
nie pokazywałam:) taszczyłam ze sobą potem ze 2 tygodnie na wypadek jakby sie szefowi przypomniało, ale pracuje juz 2 lata i sie nie przypomniało:) tylko dowód mi skserował i poprosił o NIP. A maturę miałam polską ,francuską, certyfikaty jezykowe, no i legitymacje studencką... szef nic nie chciał, uwierzył we wszystko i tylko sie zachwycal:) zreszta do dzis słowo liczy sie u nas bardziej niz papiery:)

Gość abbmakkaa
mnie tez o zadne swiadectwa ukonczenia szkol nie pytali:) pracuje pol roku i nadal nic nie chca:) zadnych dowodow, ze studiuje tez nie

Gość ja w ogóle zadnych papierow
ale teraz nie ma matmy obowiązkowej na maturze:) i jest amnestia:)

Gość ___drobna informacja
Kiedyś na maturze była obowiązkowa łacina i klasyczna greka. Chcąc wychować społeczeństwo durniów wycofano te przedmioty. Ten sam cel przyświecał, gdy wycofano obowiązek zdawania matury z matematyki. Teraz nawet nie trzeba znać ortografii. Wystarczy, że konował wyda świstek. Żaden problem ze zdobyciem tego papierka... Himmler się cieszy...