Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.Ocean

Lubię trochę grubsze, żeby nie powiedzieć pulchne dziewczyny. Jak jest z nimi w

Polecane posty

Gość Dzebaka
A to mówisz że matura niedługo ? Powodzenia...bo chyba tylko na to możesz liczyć :classic_cool:

Gość jakajajestemfa
hahah mature to ja 4 lata temu zdawałam dziecko :D hehe Mieciu mam na imię Asica a ile masz latek?

Gość Mieczysław Szarpiskóra
kryptopedał, albo dewiant lubiący dymać hipopotamy :o

Gość Dzebaka
Oooo a jakie wyszukane słownictwo, chyba jednak nie zaliczysz tej matury:classic_cool: Ale nie martw się zawsze można zaliczyć coś/kogoś innego no nie :D

Asica, jak łasica ;)👄 Maciek jestem, 25 lat stuknie niedługo... Widzę, ze jesteś niesamowita lasunia ❤️ Brunetka? Spodobałaś mi się ;)

Gość jakajajestemfa
OD TERAZ CIE IGNORUJE PAJACU dzebako:D PISZ CO ZECHCESZ JA TEŻ CIĘ KOCHAM:d: BUZIACZKI SLONECZKO :D:*:*:*:*:*

Gość jakajajestemfa
:-P ;) Maciuś milo mi:)

dzebaka to gej odbjający frustracje zwiazane z niepowodzeniem u kobiet :o bądzmy wyrozumiali dla takich trzanków ;)

Łasiczko, to jak z weekendem, poświęcimy wspólnie jaka? (((((:classic_cool:)))))

Gość jakajajestemfa
pewnie dawno w kakao nie jechal i ma frustracje z tego powodu biedactwo....

miało być: *jajka :o

Gość jakajajestemfa
odpada:D jestem umówiona z koleżanką na piwko a potem z takim chlopakiem z którym się obecnie spotykam ;) :-P

Gość jakajajestemfa
heh wiesz ja nawet przeczytalam jajka widzisz jaka ja zboczona jestem tylko seks mi w głowie przed snem hahah :D za malo mi :D ;)

Gość jakajajestemfa
nie ma mnie kto zaspokoić tak jakby chciła nieudacznika mialam dłuższy czas ;/ :D

Gość Dzebaka
Pustak rozmawia ze stooleyarzem :D Rozbawił mnie do łez tekst "Spodobałaś mi się"

A co za frajerek do ciebie podbija? Stawiam Jack Dannielsa przeciw coca coli, ze leszcza gasze w przedbiegach ;)

Gość jakajajestemfa
aaaaaaaaaa zakochal się taki jeden i w sumie to podoba mi się ale.......jego charakter czasmi jest wręcz odpychający;/ nie potrafi się często zachować w towarzystwie tak jak powinien i robi mi obciach czasmi aż wstyd mi jest

Gość Dzebaka
no czasmi to jest uciążliwe :D buahahaha

Gość jakajajestemfa
bo mam kolegów fajnych ale ja od razu im powiedzialam ze nic ztego nie będzie bo nie ma tego czegoś:) zawsze coś brakuje a wiadomo że musi iskrzyć już na początku

czyli cham jakis i trzanisko :o współczuje :( Dla kobiet na poziomie powinni być faceci okraszeni wysoką kulturą osobistą i nieskazitelnymi manierami. Tacy jak ja :classic_cool:

Gość jakajajestemfa
chcialabym tez zeby chlopak skończył studia bo w przyszłości moze być tak że facet będzie sie czuł z tego powodu gorszy, że ma żone magistra a on po zawodówie, jednak to też jest ważne choć to nie jest reguła

Gość Dzebaka
Masz racje nic ztego :D

Gość jakajajestemfa
jak to slodko zabrzmialo ;) ja studiuje prawo i administracje właśnie jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej o kredytach z prawa bankowego, no a potem jeszcze 3 semestry mgr ale musze skończyć , czasami już mam dosyć ślęczenia nad tymi kodeksami i pierdolami i 250stronicowymi książkami !!!!!!!!!!

jestem magistrem zarządzania i od wrzesnia rozpoczynam studia doktoranckie ;) nasze dzieci będą mądre :classic_cool:

Gość jakajajestemfa
jeste wielu super facetów ale jakoś nie mam serce tego bidulka kochanego tak olać, podoba mi sie nie powiem, jest bardzo przystojny, opiekuńczy, pieszczoszek:) inteligentny też, choć kurde jego zachowanie czasmi;/ wręcz wstyd mi!!! ale już to sie rzadko zdarza może się czegoś nauczył

Gość jakajajestemfa
hehhe brzmi zachęcająco ;) a wiesz, mialam ponad rok temu chłopaka z wawy jeździlam tam co 2 tyg:) ale się posypalo wkurwial mnie na maksa to był dopiero palant okazalo się po roku znajomości, wyszlo szydlo z worka, za jaja bym go powiesila!! do tej pory pisze mi emaile że mnie kocha i że zawsze będzie na mnie czekał ale niech spada, ja go nie kocham juz dawno i pod koniec to sie już męczylam z nim i byl BEZNADZIEJNY W ŁOŻKU LEŻAL KURWA JAK KŁODA!! I NIE UMIAŁ CAŁOWAĆ!!! ;/ OCHYDA MAM WSTRĘT I URAZ PSYCHICZNY DO NIEGO!!!!!!!! I MUSIALAM GO ZOSTAWIĆ

Gość Dzebaka
Nie, dłużej tego nie przetrzymam bo się za przeproszeniem zrzygam... Zegnam

tak to jest jak zadajesz się z gnojkami... w wieku 23 lat potrzebujesz już prawdziwego męzczyzny, który da ci bezpieczenstwo i fizyczne i finansowe... ładne lasunie zasługują na to :)

Gość jakajajestemfa
ty tam pewnie masz ich na pęczki:) laseczek :D

nie powiem, powodzenie mam... ale to są zwykłe puste szmatki :o Studentek tu sie nie uswiadxzy :o No ale ty studiujesz prawo, wiec musisz byc bardzo mądra i inteligentna, dlatego mnie zainteresowałaś ;) szkoda ze tak daleko mieszkasz :o