Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna dojrzala

jestem 30 letnia dziewica

Polecane posty

Gość Szukanie dziury w całym.
Biedaczyska:) Widocznie tak im wygodnie "póki młodośc w nas":)

Mają wszystko, tylko brakuje im dziewicy:):):):):):):)

Gość taka se
hahahaha wszystko mozliwe...

Gość henk1
Jestem sobą,

Gość pieknadziewica
jak widać panowie z erotycznego forum mają lepiej w glowie poukładane ... i szerszy horyzont myslowy widocznie wypowiadają sie na nim osoby starsze a nie dzieciaki jak tu, którzy wolą pojechac po szanujących sie kobietach. poczytajcie sobie kobiety wypowiedzi WSZYSTKICH PANOW z likna ktory wam wysylam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3234412&start=30 a szczegolnie wypowiedzi: doświadczony żonaty z niedziew pozdro :)

Gość pieknadziewica
cytuje niektore wypowiedzi panów: "Łatwiej zdradzać kobietę króra puszczała się przed ślubem. Zero wyrzutów sumienia" "Tek naprawdę to jest wbrew naturze faceta aby całe życie z jedną kobietą, a osłodzić ten ból może fakt że była dziewicą" "Dużo można mówić na ten temat...ale prawda jest zawsze jedna...Facet chce mieć za partnerke tylko i wyłącznie DZIEWICE!!! i nie chodzi tu o to że się nie sprawdza czy ma małego lub coś w tym stylu...Poprostu chce mieć kobietę tylko dla siebie...taką której nie bzykał żaden inny...czysciutką nie używaną królewnę którą tylko wtedy można naprawde kochać i szanować...a reszta panienek których jak wiemy jest nadmiar...służy za materiał szkoleniowy do tego aby być dobrym dla tej jednej jedynej DZIEWICY!!! Ofkors nie każdy facet bedzie miał dziewice bo kobitki daja d**y na potegę wiec jest to niemozliwe...i dlatego powstaja zwiazki z dziewczynami które były materiałem szkoleniowym dla innych...No dla takiego faceta dziewictwo nie ma żadnego znaczenia ...no bo co ma powiedzieć???? Jak jego żonę rżnęło kilku przed nim to nie powie że dziewictwo to coś szczególnego....ale wqrwiony chodzi przez całe życie...Pozdrawiam

Gość pieknadziewica
"Każdy lub prawie każdy chciałby mieć kobietę tylko dla siebie...moze to niesprawiedliwe, samolubne lub wrecz szowinistyczne...nie dbam o to...poprostu tak jest...tak jesteśmy skonstruowani i tak czujemy...Może nawet chciałbym żeby tak nie było...żeby to nie miało żadnego znaczenia...ale cholera tak nie jest...i trzeba to jasno i wyraźnie powiedzieć...DZIEWICTWO jest piekne, pożądane może nie niezbędne ale często wymagane... Pozdrawiam Was drogie Panie...dodam iż oczywiscie niesprawiedliwym jest poglad iż NIEdziewice to szmaty...to oczywiscie absurd...poprostu nie są i nie bedą doskonałe...ale oczywiscie mogą być blisko doskonałości...Pozdrawiam"

Gość pieknadziewica
"ma olbrzymie znaczenie czy była dziewicą czy nie. Dla feceta związek z jedną kobietą nie jest naturalny i zazwyczaj nie ma powodów aby postępować wbrew sobie ale jak kobieta czekała x lat na ciebie z dziewictwem to naprawdę trzeba być bydlakiem aaby ją zdradzić" "zgadzam się z mężusiem...gdy masz zdradzić dziewice...zastanowisz sie trzy razy i jest to element powstrzymujacy i to dośc zdecydowanie...w innym przypadku niestety nie ma aż takich dylematów...jest łatwiej , prościej...co nie znaczy że to jest sprawiedliwe i słuszne...poprostu tak jest... " "Powtórzę jeszcze raz częśc mojej wcześniejszej wypowiedzi. ..........Faceci prawie jednym głosem odpowiedzieli, że zdecydowanie trudniej jest zdradzić kobietę, która z nami straciła dziewictwo.Kobiety natomiast, też prawie jednogłośnie twierdzą, że gdyby one byly mężczyznami, którzy kochają to na ich miejscu byłyby jednakowo wierne partnerce bez względu na jej przebieg........"

Gość pieknadziewica
"TO NIE JEST USPRAWIEDLIWIENIE ALE DUŻO ŁATWIEJ BĘDZIE ZDRADZIĆ KOBIETĘ NIEDZIEWICE, NIŻ MAJĄC ZA ŻONĘ DZIEWICĘ, KTÓRA CZEKAŁA NA NAS I KTÓRA NAM I TYLKO NAM SIĘ OFIAROWAŁA, I ŻADNA BABA TEGO NIE PODWAŻY" "Sęk w tym że ja nie staram sie nikogo przekonywać ani niczego udowadniać...Stwierdzam poprostu to co każdy facet wie i czuje...Dziewica jest bardziej pożądana...jest poprostu lepsza! Mężczyźni wolą aby ich kobiety były dziewicami...i nie chodzi tu o to że jak nie są to coś tam a jak są to też coś...poprostu bardziej pożądaną...obdarzaną większym szacunkiem jest dziewica!!!! A jeżeli czyjas żona nie jest to nie znaczy że zwiazek ma się rozpaść czy też facet lekko zdradzi taką kobietę.........Chodzi tylko i wyłacznie o to że My wolimy abyście były tylko nasze i to wszystko...i napewno w wielu a nawet bardzo wielu przypadkach ma to wpływ na to że facet 5 razy się zastanowi zanim zdradzi Dziewicę a może 1-2 zanim zdradzi Niedziewicę...Oczywiście jak ma zdradzić to i tak zdradzi powiecie...nie mniej jednak jest to element spajający i dający o wiele większą satysfakcję a co za tym idzie szacunek, miłość etc.etc."

Gość pieknadziewica
"KAŻDY SZANUJĄCY SIĘ FACET, MAJĄCY ZA SOBĄ JUŻ KUPĘ BABEK, CZYLI W DUPĘ STWIERDZENIE, ŻE BOI SIĘ PORÓWNAŃ, BO JUŻ NA PEWNO BYŁ PORÓWNYWANY I BYŁ SPRAWDZANY, PO OKRESIE SZALEŃSTW CHCE DZIEWICE! SEKSU MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ, I JA CHĘTNIE BĘDĄ NA TO PATRZYŁ, JAK ONA SIE OBOK MNIE ROZWIJA. POZA TYM, DZIEWICTWO TO DAR, ŻE ZAUFAŁA MNIE TAK JAK ŻADNEMU INNEMU, CO BY TU NIE ZOSTAŁO POWIEDZIANE PRZEZ PSEUDOFACETÓW-DZIEWICE DZIEWICE I JESZCZE RAZ DZIEWICE, A ZA TO, ŻE NA NAS CZEKAŁA, I FACECI UMIEJĄ TO DOCENIĆ, TO SIĘ PAMIĘTA. MAJĄC TAKĄ ZONĘ, NIE ZDRADZĘ. ZNAM SIEBIE."

Gość pieknadziewica
"Szukającyyyyyyyyyy Niedziewictwo jest właśnie taką niedoskonałością. Dziewica zasługuje na większy szacunek, taką to będę na rękach nosił. Każdy facet chce aby jego kobieta było tylko jego, więc jakbym miał odp. na pytanie zadane przez autorkę, będę takiej wierniejszy, zresztą na żonę będę tylko dziewicy szukał. Cnota zawsze była,jest i będzie pożądana, co by tutaj kto nie napisał." zacytowałam tylko niektore wypowiedzi... cale forum jest bardzo ciekawe polecam poczytać i zastanowić sie nad niektórymi negatywnymi komentarzami. Mi sie udalo cale forum przeczytać i CIESZE SIE ZE ZACHOWAłAM SWOJE DZIWEICTWO DLA TEGO JEDYNEGO - i kiedyś oddam sie w calośći :)

""Dużo można mówić na ten temat...ale prawda jest zawsze jedna...Facet chce mieć za partnerke tylko i wyłącznie DZIEWICE!!!" Widzisz... tu jest mały dylemat. Partnerka ma być partnerką, czyli - kochająca, ale i kochana - wyrozumiała, ale wymagająca od siebie i od niego - praktyczna i licząca na operatywność partnera - realistka, ale czasem spontaniczna - matka, ale też i żona i kochanka - itp, itd wg potrzeb i uznania ...... ...... ....... ..... ..... - potem długo, długo nic... .... .... .... - dziewica albo nie-dziewica Facet powinien dawać poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa i tego od niego wymaga partnerka. Szacunek i miłość należy sie kobiecie, która daje facetowi poczucie, że jest facetem. Dziewictwo ma tu tyle do rzeczy ile długość penisa. A wiesz dlaczego? Bo tylko część życia spędza się uprawiając seks. Reszta to po prostu życie...

Gość taka se
przemiłe dziewice, i piękna dziewico ---- przytaczasz jakies wypowiedzi facetów ktorzy wg mnie maja tak ograniczone horyzonty myslowe ze wogole nie chcialabym na nich spojrzec.... przeciez nie musisz tracic tego dziewictwa, tego twojego skarbu ale powiedz...jestes szczesliwa?? boisz sie z kimkolwiek zwiazek bo jednym z hamulców jet własnie to twoje dziewictwo, strach ze a nuż oddasz się nieodpowiedniemu, który okaże się nie tym jedynym i co wtedy......to rodzi frustrację sama tu piszesz ze wszyscy sie dziwią jak słyszą o 30-letniej dziewicy.......chciałąs cos zmienic przez ten topic....udowodnic ze wszyscy się mylą tyla parę, a niech nawet kilka tysięcy 30-letnich dziewic ma rację, przecież to bzdura musisz zyc wg swoich zasad i w zgodzie ze sobą, jakie by one nie były ale nie dziw się że inni dookoła uprawiają sex ponadto myślę ze brak sexu jest niezdrowy, bardzo wpływa na naszą psychikę i nie tylko, i każdy lekarz ci o tym powie ponadto Ci "wartosciowi mężczyźni", których słowa przytaczasz, prawdopodobnie są już w wieku 30 lat pozajmowani wiec swoj skarb musisz chowac dalej i moze wzięli sobie za zony dziewice ale w wieku młodzińczym, gdzie jest to naturalną sprawą

Gość pieknadziewica
do Szukanie dziury w całym "Partnerka ma być partnerką, czyli - kochająca, ale i kochana - wyrozumiała, ale wymagająca od siebie i od niego - praktyczna i licząca na operatywność partnera - realistka, ale czasem spontaniczna - matka, ale też i żona i kochanka - itp, itd wg potrzeb i uznania" A myslisz ze dziewica nie moze nia być - facet jak ma do wyboru dwie - taka jak opisujesz - i dziewice - taką jak opisujesz NIEdziewice spytaj kazdego którą wybierze - zawsze tą pierwszą :)

Gość dejzamen
okropieństwo mieć 30 lat i nie mieć żadnego doświadczenia w łóżku... bleeeee faceci lubią mieć ostre kobietki w łóżku a ty niczego nie zaoferujesz

Gość pieknadziewica
do taka se "każdy lekarz ci o tym powie ponadto Ci "wartosciowi mężczyźni", których słowa przytaczasz, prawdopodobnie są już w wieku 30 lat pozajmowani wiec swoj skarb musisz chowac dalej i moze wzięli sobie za zony dziewice ale w wieku młodzińczym, gdzie jest to naturalną sprawą" własnie nie - 2 z tych panów ma za zony nie dziewice i po latach malzenstwa jednak okazuje sie ze to wraca do nich jak potwor z przeszlosci - na poczatku jest zauroczenie milosc i fascynacja i to nie robi szczegolnego wrazenia ale po latach malzenstwa kiedy rożowe okulary opadają zaczyna to przeszkadzac i sami powiedzieli ze to ze facet nic nie mowi - to nie dlatego ze ma to gdzies - po prostu tlumi to w sobie bo i tak niczego zmienic nie moze sama nie zdawalam sobie sprawy z tego jak wielkie znaczenie ma dla faceta to ze kobieta jest tylko wylacznie jego. ze nikt nigdy nie mial jej ze To on byl tym jedynym wyjatkowym.. poczytaj tamto forum - jest super ciekawe.

Gość pieknadziewica
ostre babki tez byly kiedys dziewicami czyli i dziewice dobry nauczyciel potrafi wszystkiego nauczyc ale bedzie wiedzial ze ta kobieta jest tylko jego i zaden obcy frajer jej wczesniej nie cwiczyl kobiety wola mezczyzn z doswiadczeniem ale mezczyzni na odwrot - sprawny kochanek nauczy wszystkiego nawet dziwki pracujace w burdelu tez kiedys byly dziewicami a sa swietne w lozku - wiec jaka sztuka sie tego nauczyc hahahha - to jest po prostu natura jedzenie, wyproznianie i seks - to są podstawowe potrzeby czloweka -potrzeby najnizszego rzedu - to z psychologii

Gość pieknadziewica
i co do ostrych - w lozku ostra dla treningu ale na zone - najlepiej DZIEWICA a nie ta z wiekszym przebiegiem. pomysl dlaczego faceci nie wybieraja na zony prostytutek skoro sa tak niesamowite w lozku ???

Gość dejzamen
prostytutki są dla podludzi kobieta na żonę to dama w dzień a dziwka (tylko dla męża) w nocy!

Gość dejzamen
a twój mąż co będzie miał? dziewica to kiepski materiał na ostrą sunię w nocy. Mężczyźni lubią mieć damę w ciągu dnia a suczkę w nocy. Tego nie zmienisz. Dasz mu dobry oral? anal?

Gość pieknadziewica
Dzieki Hetmanie :))) a co bedzie ze mnnie mial? juz odpowiadam - dame w dzien i swietna kochanke w łóżku - wszystkiego mnie nauczy :) bede go kochać jak nikt inny i bede tylko jego mala perelką :)

Gość pieknadziewica
poza tym bedzie mial swiadomość cale swoje życie - ze to on był właśnie tak wyjątkowy i szczegolny :) ta swiadomosc jest bardzo wazna :)

Gość pieknadziewica
dejzamen juz pisalam - dziewica też bedzie dobra w seksie - roznica polega WYłACZNIE na tym ze tym ćwiczącym bedzie tylko jeden facet a to ma duze znaczenie dla męzczyzny. jako kobieta nie zozumiesz tego - ta część kobiecego ciala to dla mężczyzy takie terytorium do którego chce miec wylaczność i takiej kobiety bedzie szukal na żone i matke swoich dzieci a taką co co wielu mężczyzn mialo i tak ją dobrze wyszkoliło świetnie się bedzie czuł, ale WYłACZNIE w łóżku - poczytaj tamto forum i wypowiedzi mężczyzn - dowiesz się co na prawde myślą . jeden z nich pisal: "my mężczyźni piszemy że dziewice na żone są lepsze i że dziewictwo ma znaczenie a kobiety piszą odwrotnie - ze NIE - wy mężczyźni chcecie kobiet tylko dobrych w łóżku, i dziewictwo nie ma dla was znaczenia" skoro zdecydowana większość mężczyzn tak uważa trudno żebśmy jako kobiety to podważały - myslimy wyłącznie po kobiecemu, więc pewnych rzeczy moze nie potrafimy zrozumieć ale skoro takie są fakty trzeba je zaakceptować i tyle

Gość pieknadziewica
doświadczony żonaty z nie Do niektórych niedziewic podszywających się za facetów. Wiele kobiet majacych kompleksy na punkcie swej urody, a często również niedobor intelektu, szuka potwierdzenia swej wartości w fakcie, że ma to juz za sobą.Gwarantuje, że gdyby zrobić sondę, okaże się , że np. wśród uczennic I klasy zawodowej szkoły krawieckiej / wiek 16 l. lub coś koło tego/ jest więcej testowanych niz na I roku U.W. / wiek 19-20 lat/. Jestem pewny również, że wśród absolowentek tej przykładowej szkoły krawieckiej /wiek 18-19lat/ tych niedziewic będzie jeszcze więcej niż wsód absolwentek U.W. wiek około 24+ . Oczywiście te przechodzone powiedzą, że zostąły maszkary, ale ja raczej wierzę , że IQ plus uroda i dobra samoocena wpływaja na takie proporcje.

Gość taka se
pieknadziewico ----facetowi ktoremu przeszkadza ze zona nie była przed slubem dziewicą ma raczej problem ze sobą.....bo to akurat nie powinno miec znaczenia jesli zwiazek jest udany, sex jest udany i charakter wspolmałzonki mu nie przeszkadza wypowiadasz sie na temat zwiazkow a w zadnym nie byłas?? hmmm skoro nie doswiadczy sie czegos, wyobrazenia mozna miec na ten temat przerózne, zycie zazwyczaj to weryfikuje, nie opieraj się na doswiadczeniach innych bo mogą Cię zgubic.... człowiek poznaje zycie sam jego smakując a nie słuchając wynurzen innych

Gość taka se
i ja bym nie chciala zeby jakakolwiek czec mojego ciała, miała byc terytorium na wyłaczność jakiegos faceta moje ciało na zawsze pozostanie tylko moim ciałem bo nie należy ono do nikogo tylko do mnie i ja nim rozporządzam zadna czesc mojego ciała nie jest własnością inniego człowieka :-D

Gość taka se
piekna dziewico----a ty potrafisz sobie wyobrazic spółkowanie z facetem który przed tobą miał inne ?? inne dotykał piescil, lizal, z którymi robił w łóżku rózne sprośne rzeczy ?? czy masz plan związać się tylko z prawiczkiem??

Gość prawiczekkkkkkkkkkk
ja bym chcial dziewice, ale sam jestem prawiczkiem, wiec uwazam, ze mam prawo tego wymagac