Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Trzeba byc prawdziwym idiota, zeby byc bezrobotnym

Polecane posty

Praca jest wszedzie, a niektorym nie odpowiada, ze beda zarabiac 800 zl ne reke. Dziwia mnie tacy ludzie, jesli nie ma sie kwalifikacji, to gowno sie zarabia. To wina tylko ich, a nie panstwa

Gość fwhkwklhjgfkaehgjkajw
juz sie nagadałas?

jesteś w błędzie, na tym pozostane i nie będe komentować takich beznadziejnie głupich twierdzeń

Gość bmanakaoaka
normalka ze nie chca pracowac za 800 bo za to sie wyzyc nie da ale ja zarabiam 900 z wyzszym

Gość wesssuusjq
a ja zkomentuje jak jest kiełbasa to niema chłopa, a jak jest chłop to oczy podbite

Gość nie pracuję bo baluję
nie chce mi się pracować wolę iść na piwo albo odwiedzić jakąś kochanke ( przed południem kiedy jej mąż w pracy) :) praca jest dla frajerów, gentlemani o pieniądzach nie rozmawiają po prostu je mają 🖐️

Gość bmanakaoaka
niektorzy musza pracowac bo nie kazdy zlapie robote za 3 tysie

Gość MATKO JAK CIEZKO CHLASTAM
ale ja glupia jestem dzizus

Gość a jak się ma kwalifikacje
i doswidczenie a dalej proponuja ci nie więcej niż 1500???

Gość bmanakaoaka
w pomorskim w urzedzie miasta

Gość ja tez bezrobotny
nie chce mi sie nic robic

ja tez bezrobotny, a jestes zarejestowany w UP? jak odmowiz przyjecia pracy to Cie skresla z rejestru:P

Gość bmanakaoaka
niestety nie jestem na utrzymaniu rodzicow mam meza i dwojke dzieci i za mieszkanie placimy razem a wiadomo jakie sa pozostale koszty ale ciesze sie ze mam prace bo wiadomo jak jest zalosne jest to ze w urzediz np mam takie niskie zarobki a nieroby po podstawowce nie chca za 800 pracowac

Gość fwhkwklhjgfkaehgjkajw
kretynie wcale nie wygrales zycia bo gdybys chcial to bys pracowal i co ci przyjdzie z tego ze zle wypadniesz na rozmowie na ktora cie z UP skieruja Zenada

a gdybym chciałto też miałbym znajomych :O albo potrafił wejść do sklepu/bilbiotek/itd gdzie trzeba z kimś pogadać taaaa jasne :O "co ci przyjdzie z tego ze zle wypadniesz na rozmowie na ktora cie z UP skieruja Zenada" to mi przyjdzie że nie odmówię podjęcia zatrudnienia ale zostanę odrzucony przez potencjalnego pracodawce 🖐️ raczej mało kto będzie chciałzatrudnić skrajnie nieśmiałą osobę z zerowym poczuciem własnej wartości w stopsunku do rzeczywistych ludzi :D

a teraz jak jeszcze zasilek wzroznie do awie 800 zl to juz ogole nikomu niem bedzie chcialo sie pracowac:o

Gość riwnssqm
mi przyjdzie że nie odmówię podjęcia zatrudnienia ale zostanę odrzucony przez potencjalnego pracodawce "-ale mi satysfakcja i co z tego masz durniu najwazniejsze ze dalej nie zarabialasnej glupoty i po co ci sie rejestrowac w UP a jesli o zasilki chodzi to przeczytajcie caly artykul zanim bedziecie gadac ze 800 sie dostanie to jest po pierwsze brutto i przez 3 miesiace i wogole jescze w zycie nie weszlo a skoro nie mozna odmowic zadnej propozycji pracy to napewno dlugo bedziecie na zasilku a przedtem trzeba i tak rok cwaniaki przepracowac

Gość hmmmm.......................
Trzeba sobie też zadać pytanie zasadnicze .... Czy na pewno Waszym marzeniem jest pracować cały dzień, za marną kasę, czy też może pomyśleć nad tym jak zarobić? Czyli pracować, czy zarabiać? Bo to spora różnica ... :O

wiem ze trzeba ok przepracowac;) zasilku ma byc dokladnie 788 mozliwe ze brutto ale i tak wiecej jak teraz;) i wiadomo ze raczej a praca bedzie zgodna z kwaiifikacjami a nie np ponizej kwalifikacji;)

Gość riwnssqm
czasami trzeba chociaz za 800 pracowac a nie cwaniakowac ze sie odmawia pracy i nic nie miec