Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Takkotka

Nienawidze swojej pracy!

Polecane posty

Topik dla wszystkich, ktorzy czuja to co w temacie! Ja swojej nienawidze, czuje, ze pracowanie tam odbiera mi energie do zycia i mnie frustruje :-( Niestety z pewnych powodow musze tam wytrzymac jeszcze do przyszlych wakacji... Nie wiem jak to zrobie :-(

Gość ehh...
mam to samo, to chyba dość częste zjawisko

Gość zdecydowanie jestem za
świnkowaaa, a można wiedzieć gdzie pracujesz? Cenię Cię za Twoją wiedzę i pomoc w angielskim, ale zawsze myślałem, żeś ty licealistka jest :)

Gość a ja jestem przepracowane
moja szefowa folguje nierobom a uczciwie, intensywnie pracujących nie docenia, żygać się chce

Gość a jaaaa
nie lubie mojej pracy, bo wplatalam sie w flirt z szefem i teraz nie ma jak z tego wybrnac :(

A dlugo juz pracujecie w danej firmie i czy zamierzacie cos z tym zrobic? Mam nadzieje, ze ten topik pomoze nam sie wygadac i podzielic sie wkurzeniem na szefa i frustracjami przyniesionymi z pracy :-/

zdecydowanie jestem za -> w kancelarii adwokackiej dziekuje ,ze tak mlodo "wygladam", liceum skonczylam troszke temu

juz 1,5 roku...moja szefowa ma menopauze i jest stara panna ..wygralam konkurs na "najgorszego szefa roku?"

Gość dutttyka
up

Najgorzej jest wrocic do pracy po przerwie, tak jak teraz po dlugim weekendzie... Brzuch mnie juz boli i niedobrze mi na mysl, ze mam tam jutro wrocic :-(