Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbytmiły32332323

powiedziała mi ze jestem zdecydowanie za miły...

Polecane posty

Gość zbytmiły32332323

jestem z dziewczyną od 11 miesięcy miedzy nami dobrze sie uklada...ale dzisiaj przed snem napisalem jej wierszyk (czsem jej pisze) zwze sie jej podobają....ale dzisiaj napisalem jej jeden ..a on mi odpisała ze "jestem zdecydowanie zamiły" i juz jej nic nie odpisałem .ona też wiecej nie napisała .Jak mam to rozumiec ..bo troche mnie to zabolało..:/

Gość tararabum
kobietki wcale nie lubia takich super cieplych facetow. my tez lubimy dreszczyk emocji...

Gość zbytmiły32332323
nie wiem co teraz sobie o tym myśleć..szczere to mnie to bardzo zanipokoiło.. i zraniło...dziwnie sie teraz czuje kocham ja ona mnie tez tak mowi .... i sam juz nie wiem co o tym myśleć czy ro zemną jest cos nie tak ..nie podlizuje sie jej ...napisalem jej poprostu miłego sms

Gość zbytmiły32332323
no to pora chyba byc bardziej oschłym i mniej miłym....czyli cyba sie zaardzo zagalopowałem...:/ nie podoba mi sie to

Gość zbytmiły32332323
nie wiem nawet nie mam ochoty jej odpisac..po takim smsie...i pierwszy nie napisze....nie wiem co teraz zrobic..zdziwiło mnie to bardzo

Gość zbytmiły32332323
dodam ze wcale nie jestem przy niej super ciepłą kluchą...staram sie bnyc naormalny i byc sobą...i znam doskonale ta zaleznos ze jak zbyt miły ..to no własnie.... mniej atrakcyjny...Kocham ją i zalezy mi na niej ale mnie to troche uraziło..

Gość zbytmiły32332323
czy któraś z Pań moze mi poradzic co zrobic w takiej sytuacji??? bo po takim sms odnosze wrazenie ze jej tak wcale na mnie bardzo nie zalezy...i chyba nie czuje tego co ja domniej nei wiem juz sam....Nie wiem moze to przez to ze byla dzis na piwie z kolezankami i troche wypiła ...po ponad 5 piw.. nie wiem juz sam

Gość zbytmiły32332323
czy jaks dziewczyna mogła by sie wypowiedzec w tym temacie?? prosze o pomoc serio

Gość nic nie rób
idź spać, a jutro z nią pogadaj. Niech Ci sama wyjasni, co jej przeszkadza. A jak nie chcesz z nia o tym gadać, to przestań wysyłać jej wierszyki na dobranoc - to nie jest mała dziewczynka. ;)

Gość zbytmiły32332323
no mala nie jest bo mamy po 2 pare lat ...ja jej czaem pisze takie wierszyki nawet do notesiku sobie ona je wpisuje :) zawsze sie jej to podobało..chyba za czesto... ale po takim sms to nie wiem nawet co jej napisac .. i chyba poczekam sam az ona napisze

Gość fdsfds
To przestan jej pisac te wierszyki :o w ogole ogranicz wysylanie sms-ow i wyznan, jak bardzo ja kochasz, jaka ona jest slodziutka, i takie tamz

Gość zbytmiły32332323
staram sie yc dla niej jak najlepszy i to wcale nie zabardo..z uczuciami tez zwlekałem .bo sie balem...a teraz cos takiego taki sms to tak jak napisac komus "kocham Cie" z kim sie jest długo a w odpowiedzi dostac " ze jestes zdecydowanie za miły" - bardzo przyjemnie :/

Gość zbytmiły32332323
no i tak zrobie bo ostatnio to chyba faktycznie zaczesto takie jej wysyłałem...wczesniej jak nie wysyłałem tyle to ona pisala wiecej i mi wyznawała co czuje.itd..jest w tym jakas zaleznosc... ale ja sie pierwszy nie odezwe bo niby co po takim czyms napisac...

Gość fdsfds
ta, zrozum baby, czlowiek sie stara, a one tego nie doceniaja, a wrecz przeciwnie. ale co zrobic.

Gość tararabum
zwatpilabym, gdyby facet przyslal mi wierszyk ;/

Gość zbytmiły32332323
no dokładnie tak jest . jak sie zabardzo otworzysz to nie doceniają...mam to w D..nei wiem czemu ale mne ten sms uraził..

Gość zbytmiły32332323
do tararabm no moze ty bys zwątpiła..ja jej czasem ysyłałem i było ok..tylko teraz tak wyszło.. i juz nie mam ochoty jej wiecej pisac zadnych wierszyków bo po co...

Gość zbytmiły32332323
nie wiem mam wrazenie ze po tym sms to jakby cos sie popsuło...

Gość tesc i tesciowka
tak to jest, moj chlopak tez mi wysylal kiedys smsy, duzo.. z czasem przestal (ale ja mu nigdy nie napisalam czegos takiego!! - ze jest za mily) teraz pisze rzadziej i bardxzo czekam na te esy... czekam i czekam a on nie ma czasu wysylac, wiec jak juz jakiegos dostane to sie ciesze:) tak to jest- jak jest czegos za duzo to powszednieje jak jest rzadko to sie czeka i docenia (mimo ze ja docenialam nawet jak bylo ich bardzo duuuuzo... tesknie za tymi czasami.. )

Gość nic nie rób
a można wiedzieć ile macie lat?

Gość HEHEHHHOOO
ja tam lubie takich konkretnych facetow,nie takich co wierszykami sypia taki w sexie i w zyciu jest cieplutki,kobiety lubia tez brutali tak naprawde co da klapsa w tylek ,wie ze on jest panem,ale nie zebym byla jakas zdominowana tylko lubie sie poklocic czasem,a jak facet na wszystko sie godzi,we wszystkim sie godzi oo no to bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość tesc i tesciowka
nie wszytskie lubia brutali :/ ja wole miec cieplego niz takiego co mi przyleje kiedys ... moj by mi mogl pisac 100 esow/h w tym polowa wierszem, ja bym docenila... :)

Gość zbytmiły32332323
no szczerze to mnie to uraziło.. jak tak mysli to mogłą to inaczej ując... tez bym zrozumiał..a tak to mnie to zabolało ze nie mam ochoty jej pisac . i ne wiem co do mnie tak naprawde czuje mimo ze mowi ze kocha..

Gość tesc i tesciowka
nie martw sie, kocha... ttylko moze jak dla niej po prostu PRZESLODZILES...

Gość zbytmiły32332323
po 22/ ja tam sie na wsztko nie godze.... mam swoje zdanie..dlatego mnie to zdziwiło ze tak mi napisała... nie jestem jakies cieple kluchy.. jak sie klucimy to jasno mowie co mysle....

Gość jako K dodam tylko
ze zbyt mily dla mnie nie oznacz zly;) poprostu jest nadzwyczaj mily i to tez mile bywa....;)

Gość zbytmiły32332323
no moze przeslodziłem zgfodze sie z tym.. nie wiem moze to dlatego ze jest przed okresem lada moment.. nie mam pojecia

Gość tesc i tesciowka
eh, a moze ma jakis gorszy dzien... ? chlopaki kompletnie nie rozumieja dziewczyn:/ czasem mozna miec wszytskiego po prostuu dosyc!! i nawet mily wierszyk moze wkurzyc.. tak to juz jest. dowiedz sie czy czasem nie ma teraz PMS... to wiele wyjasni ;p

Gość zbytmiły32332323
wiem jedno ze takim sms spowodowała to ze juz nie bede tak czesto jej pisał takich rzeczy ..az mi sie odechciało :/

Gość tesc i tesciowka
u, biedna dziewczyna... z wlasnego doswiadczenia Ci powiem, ze odczuje brak Twoich esow... i sama zacznie Ci pisac takie milutkie... tak tak.. :)