Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbytmiły32332323

powiedziała mi ze jestem zdecydowanie za miły...

Polecane posty

Gość zbytmiły32332323
no moze ale jak sie z nia widzialem dzis to nie wygladałą an taka byla na piwie z kolezankami była wesoła. .. a PMS możliwe bo na dniach ma dostac moze to to heh.. ale ja pierwszy jutro nie napisze ..bo niby co napisac?

Gość zbytmiły32332323
nie wiem moze nie chciala ale mnie to uraziło.. i nie mam zamiaru jutro pisac bron boze przepraszac i sie wypytywac o co chodzi..poprostu jakos nie moge :/

Hm to nie jest do końca tak że baby lubią "niegrzecznych" kolesi. Tu sytuacja może być poważna. Bo skoro jej się podobało to dlaczego raptem zmieniła zdanie? (chyba ze jush wcześniej ściemniala ze jej sie to podoba) Albo po prostu stwierdziła że przestało ją to bawić- albo "obgadała" sprawę z kumpelami i sie okazało, że zbrechtały ją za bycie z "cieplakiem" bo one mają "bad boysów". Pamiętaj, mimo że ty kochasz całym sercem- ta druga osoba nie zawsze z taką samą "mocą" odwzajemnia uczucia. Najlepiej by było wyjaśnić na spokojnie tą sytuację i się spytać czy coś się stało.. nie ma to jak szczera rozmowa w takich sytuacjach. Ja osobiście uważam, że facet który potrafi okazywać uczucia jest prawdziwym skarbem:)

Gość tesc i tesciowka
ehmm, no przed okresem ciezko jest. serio, czasem dziewczyna sama nie wie czemu sie dziwnie zachowuje, po prostu duzo rzeczy robi sie na opak... musisz to jej wybaczyc (o ile to jest przyczyna. a jak nie to tak na wyrost radze:) ) duzo tych esow sobie wysylaliscie? wg stweirdzenie ze jestes :za mily nie ma pejoratywnego nacechowania... wg mnie chciala wyrazic swoja czulosc. chciiala podkreslic ze jestes slodki;) jesli jest tak jak mowie to ukarzesz ja niepotrzebnie niepisaniem... ale jesli rzeczywiscie es jest troche zlosliwy to moze poczekaj az ona pierwsza napisze (o ile wytrzymasz;p )

Gość zbytmiły32332323
no możliwe.byla dzisiaj na piwie i troche wypiła tak ze byłą "lekko wzięta". dlatego mnie ten sms bardzo zdziwił..moze jest tak ..nie wiem ..pewnie z niato wyjasnie ..ale nie mam ochoty do niej pisac pierwszy zrboiło mi sie bardzo dziwnie po tym sms .

hm albo podkreslic ze jest dla niej za mily a ona może taka niedobra i nie zasłużyła na coś takiego:) Można by filozofować;-D Ale najlepiej nie bawić się w gierki- foch o ściane kto pierwszy napisze;-D Bo tak się zachowują 14 latki;-D Dorośli ludzie który się kochają rozmawiają bez obaw o problemach:) Takze drogi "zbytmily" :) Nie czaj się jak czajkowki tylko jutro się z nią spotkaj albo zadzwoń i pogadajcie o tym;-D

Gość zbytmiły32332323
no czesto sobie wysyłalismy co kilka dni tygodni roznie zalezy jak mnie naszło.... nie tak ze co kilka dni albo lkilka dzienie roznie ..raz co 2-3 tyg.....No moze, nie wiem co miala na mysli ja to odebrałem tak a nie inaczej i ciezko mi raczej bedzoe cos napisac jako pierwszy. ech:/

Gość zbytmiły32332323
no i tak pewnie zrobi ..moze to miałą na mysli moze to ja to żle odbrałem nie wiem ....Ale wydaj mi sie ze gdyby miałą cos dobrego an mysli piszac to to by napisal cos jeszcze po tym jak nie odpisałem takie jest moje zdanie

Gość a nie masz czego przezywać
przecież nie wiadomo, o co jej chodziło. może tekst, że jesteś za miły miał być w pozytywnym sensie??? jesteś aż za miły i jej miło, że wysyłasz takie wierszyki, bo to urocze??? przecież właśnie najwięcej nieporozumień jest przez smsy. Pogadaj z nią jutro i zapytaj, czy nie lubi, jak ślesz takie rzeczy, przecież to nic strasznego!

Gość zbytmiły32332323
ide spac przesspię się z tym a co bedzie jutro zobaczymy to nie koniec swiata przeciez heh :) ale dziękuje za cenne rady bardzo się przydały :) Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki :)

Gość zbytmiły32332323
dokładnie i tak jutro zrobię przez sms nie da sie wszytkiego w 100% wyrazic i dlatego tak zrobie :) dzieki za rady przes sms jest duzo nieporozumien ..dlatego lepiej wyjasnic :)

Gość tesc i tesciowka
nie ma za co:) nastepnym razem mow wiersz na zywo i patrz na reakcje ;p dobranoc

Gość zbytmiły32332323
;) dobranoc