Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura Palmmer

Mój mężczyzna przeciąga termin naszego wesela

Polecane posty

Gość Laura Palmmer

Jesteśmy razem 2 lata i rok temu mi sie oświadczył. A od tamtego czasu nie wspomina nic o ślubie albo tylko zdawkowo coś mówi o tym. Co o tym myślec ? Facet na każdym kroku zapewnia mnie, że mnie kocha ale czuję się niepewnie. Ja mam 24 lata a mój facet 27:-(

Gość koleżanka75
za szybko na ślub, po cholerę się spieszyć. Dajcie sobie czas a nie na siłę do ołtarza. Potem są rozwody. Papierek niczego nie zmienia jeżeli dwoje ludzi się kocha, ale jeżeli cokolwiek jest nie tak to tylko sobie zaszkodzicie.

Gość SUDi
nie naciskaj na faceta bo skończysz jak Laura Palmer z Twin Peaks :)

Gość ksiezniczka karolinaaaaaa
moj facet tez kiedys mowil o slubie,tez jestem narzeczona, a teraz nie mowi nic a zapytany wykreca sie jakimis durnymi wymowkami typu praca i kasa a to u nas nie jest zadna przeszkoda. poza tym powiedzial ze psychicznie nie jest gotowy a potem mowil ze tylko zartowal...I jak tu zrozumiec faceta? Moze po prostu juz mu nie zalezy i tyle...smutne to ze faceci nie chca sie zenic,wola przez cale zycie mieszkac z rodzicami? bez sensu..

Gość ksiezniczka karolinaaaaaa
ja tam mysle ze jak przeciaga termin wesela to pewnie juz mu nie zalezy..taka prawda...ktos kto chce sie zenic to chociazby mowi o tym,widac zapal,nawet jakby to bylo byc za rok...

Gość do bzykania to sa gotowi
psychicznie,a do slubu to juz nie? dobrze wiedziec