Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sound_Mode

Absolutne hity kosmetyczne, apteczne, etc

Polecane posty

Gość Sound_Mode

Witam ! Jestem bardzo ciekawa, czy wyprobowalyscie kiedys jakis kosmetyk, ktory okazal sie strzalem w dziesiatke ? (obojetnie z jakiej kategorii) Cos, po czym efekty byly absolutnie fenomalne ? Ja po dlugich poszukiwaniach idealnego podkladu... A wyprobowalam chyba wszelkie mozliwe zaczynajac od rimmel'a, max factor, konczac na chanel. Do mojej cery nie bylo nic "idealnego" a dodam, ze mam skore bardzo mocno mieszana. Czyli niektore partie mocno wysuszone,a niektore swiecace sie jak psu jaja z zaskornikami :/ I moim osobistym hitem okazal sie podklad Clinique, superbalanced make up. Kolejnym absolutnym hitem dla mnie okazal sie samoopalacz lancome. Ja jestem wielka fanka samoopalaczy - wszystkie dawaly podobne efekty, z ktorych bylam zadowolona. Jednak jak raz mamie podkradlam samoopalacz lancome, zwalily mnie z nog efekty - cera stala sie wrecz idealna ! Maksymalnie nawilzona(nie swiecila sie!), gladziutka, a do tego ta opalenizna byla inna niz przy uzyciu innych specyfikow. Byla taka naturalna, przez pare dni czulam sie jak gwiazda ;) Moze uda mi sie kupic sobie. Kosztuje ok. 200zl Do wlosow hmm zawsze staralam sie uzywac dobrych kosmetykow - alfaparf, z serii professional - goldwell, loreal, etc. Nic nie powalalo. Dopiero jak wyprobowalam maseczki firmy KEUNE, i odzywki nawilzajacej firmy SELECTIVE.... padlam z wrazenia :) Teraz chcialabym poczytac o Waszych "odkryciach" :)

Gość jest już taki topic

Gość Sound_Mode
To przepraszam, nie zauwazylam. Mimo wszystko prosze o wypowiadanie sie :)

Gość gość
qmri dziś WYPEIRDALAJ z tym spamem! Jaką żałosną reklamową ścierą zafaydaną trzeba być, żeby odkopywać temat sprzed 10 lat??? :O