Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc z ANGIELSKIEGO

pomoc z ANGIELSKIEGO

Polecane posty

Gość pomoc z ANGIELSKIEGO

eść! Mam na jutro oddać list formalny z reklamacją jakiegoś przedmiotu po angielsku. Napisałam i chciałabym aby ktoś sprawdził i poprawił błędy. Dear Sir or Madam, I am writing to complain about a cardigan that I bought in your shop on 10th January, 2005. When I got home and took it out of the box, I was not pleased to find that there is a stain on the sleeve. As if this were not enough, there is no one button. In addition, I am most unhappy, because I called to you but no one took away. I traied about five times and nobody answer so I decided that I will write a letter to you. You can imagine how disappointed and frustrated I am. I would therefore ask you for a new cardigan or have my money back. I look forward to hearing from you in the near future. Yours faithfully, XYZ.

Gość hmmm moje sugestie
"because I called to you but no one took away. I traied about five times and nobody answer so I decided that I will write a letter to you." I tried nobody answered I decided that i would write - musi byc tzw. zgodność czasów (zresztą masz wiecej takich błędów - poszukaj sama) "there is no one button." there are no buttons - "no one" to znaczy "nikt" A gdzie kupiłas taki bubel bez guzików, za to z plamą ?

Gość Świnkowaaaaaaaaaaa
a ty nic mądrego nie napiszesz ? :P