Nitka__85 0 Napisano Marzec 19, 2008 Takze nadal czekam :/ Ale nie denerwuje sie..... jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamiliusza07 Napisano Marzec 19, 2008 nitka jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość repetytorium Napisano Marzec 19, 2008 No i juz wiem czemu nie ma okresu:( mam PCO:( wiec czeka mnie teraz dluuugie leczenie!:( pozostaje mi tylko pogratulowac wszytskim tym durnym lekarzom ktorzy przepisywali anty nawet sie nie zastanawiajac co i dla kogo przepisuja skoro mowilam ze mam problemy z nieregularnymi miesiaczkami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniam_mniamm Napisano Marzec 19, 2008 co to jest PCO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mniam_mniamm Napisano Marzec 19, 2008 zespół policystycznych jajników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość repetytorium Napisano Marzec 19, 2008 Tak PCO to zespol policystycznych jajnikow!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach