Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawczyni ludzkiej głowy

psychika człowieka świadomego i nieświadomego

Polecane posty

Gość powiedzcie mi
juz sobie znalazlam. Żenada

Gość nie tylko
Figura sapała i oblizywała się bo cały czas jej się wydaje że jest wielką seksbombą, którą była jakieś 20-30 lat temu.... co wy się dziwicie ? cała jej kariera była zbudowana nie na talencie aktorskim ale jej fizycznych warunkach...więc tym bardziej trudno jej się pogodzic z myślą że czas jest nieubłagany i że każdy kto o niej myśli w kategoriach "seksbomby" używa czasu przeszłego.... widac to było w którymś programie Kuby Wojewódzkiego, gdy Kuba zwracając się do Kasi o jej wspaniałym seksownytm ciele, którego pążądali wszyscy faceci niefortunnie w swojej wypowiedzi użył czasu przeszłego a ona nie potrafiła ukryc zmieszania i złosci to najzwyklejszy kryzys starzejącej się kobiety, dokładnie to samo przeżywa Szapołowska czy Edyta Górniak (stąd te jej złośliwe i zazdrosne komentarze w stronę Dody) niestety kobieta po 30stce traci na urodzie i nie wygląda tak dobrze jak ta która ma 20 lat (są oczywiście wyjątki)

Gość calm calm
Gorniak to ma problemy z emocjami. rozhisteryzowana baba, ktora zachowuje sie jak szurnieta gimnazjalistka

Gość nie tylko
co do Małgorzaty Foremniak i jej związku z Maserakiem....no cóż też szał uniesień starzejącej sie baby....mając młodszego partnera czuła sie młodsza i atrakcyjna fakt Małgosia sie neiźle trzyma, ale i tak wiadomo że nie ma 20stu lat

Gość J. T. z Wasilkowa
Dodajcie jeszcze kandydature Rafaelli, widziałam tę osobę w telewizji, jest to mężczyzna zaoperowany na kobiete czy też odwrotnie kobieta na mężczyzne, wygląda i zachowuje się jak ni to kobieta, ni to półchłopek, ta osoba uwaza sie za pociągającą, a jest sztuczna, chociaż mówi mądrze i ciekawie, ale nie oceniamy tu co ktoś ma w głowie. Moje 3 kandytatury to: Figura Nadolski Rafaella Nie tylko--->rozsądne komentarze figura lepiej gra--->połowa gwiazd sapie--sapie owszem, ale nie PRZED Tańcem, a figura sapala jeszcze przed występem siedząc na krześle. Skąd wiem o czym myślala figura? Stąd że nie jestem dzieckiem i wiem, w jakich sytuacjach TAK się sapie, a ty nie udawaj,że nie wiesz o co chodzi. A co ma do tego Bóg?! Właśnie Bóg lepiej żeby nie widział takich rzeczy, wyskoczylas z tym Bogiem, mam nadzieje że figura tak nie sapie podczas modlitwy, uf.

Gość przyznaje jestem
nieswiadoma

Gość nie tylko
nie Rafaella tylko Rafallala czy jak tam sie to pisze i ten koleś nie jest jeszcze po operacji ale przed nią....to transseksualista, który nawet w dowodzie widnieje jeszcze jako Rafał osobiście nie mam nic ani do gejów, ani lesbijek ani transów tylko na miejscu Rafała już dawno dokonałabym zmiany w dowodzie, no chyba że nie do końca jest pewien czy jest kobietą czy facetem