Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana

DZIECKO NADPOBUDLIWE!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość moniiia
zamknąc w zoo takie bahory Chciałam Ci życzyć, żebyś sam(a) miała kiedyś takie dziecko, ale po chwili zreflektowałam się. Takim życzeniem skrzywdziłabym tylko to dziecko. Takich jak Ty powinno się sterylizować, żeby nie powielali złych genów.

Gość zatroskana
Dziewczyny z tą osobą nie ma sensu w ogóle dyskutować.Jak ktoś jest debilem,to nic tego nie zmieni.

Gość zatroskana
Ja dziewczyny konczę na dziś.Jak moj mały coś dzisiaj wywinie to jutro się odezwę pa

Gość moniiia
pa

Gość zatroskana
Widzę,że rozmowa ucichła,czyżby ktoś was stąd przegonił?Przejmujecie sie docinkami nienormalnych ludzi? U mnie jakos spokojniej-mały od kilku dni zachowuje sie spoko,wtedy zapominam o problemie... Zastanawiam sie,jak będą wyglądały Swięta-jedziemy do teściów-kolejne spotkanie rodzinne-o zgrozo..co to będzie Piszcie kobitki!!!

Gość Małgorzata1986
Witam:) Interesuje mnie tematyka ADHD, szczególnie spojrzenie Matek dzieci nadpobudliwych na sytuację dziecka (skuteczność leków, terapii itd.). Piszę pracę magisterską na ten temat. Zwracam się z gorącą prośbą do Matek dzieci nadpobudliwych o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/38860/adhd.html Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
my dopiero po dlugim czasie dowiedzielismy sie od pani doktor www.neurologwroclaw.com , że nasze dziecko ma adhd. wczesniej zaden leakrz teogo nie zauwazyl pomimo iz mowilismy ze wg nas maluch zachowuje sie nienaturalnie i inaczej niz inne dzieci...