Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka1999

farbowanie włosów

Polecane posty

Gość zuzka1999

hej! zafarbowałam sobie wczoraj włosy farbą, ale kolor wyszedł koszmarny i musze go zmienic. co polecacie? czy szampon koloryzujacy przylkryje swieza farbe? czy lejeij dalej farbą

Gość fryzierka zachodniop
hej!to tez zalezy jakiego koloru farbe nalozylas i jaki kolor wyszedl;)

Gość zuzka1999
Nałożyłam lśniący brąz a wyszedł rudy, w którym wyglądam okropnie i koniecznie musze cos z tym zrobić, tylko co?

jesli wyszedl rudy to masz moze szczescie w nieszczesciu, bo gdybys nalozyla ruda farbe bylby klopot iz jest to wraz z czarnym nagjgorsze koloru z ktorych sie zchodzi. wiec tak chcialabys miec wlosy ciemne ? jesli tak, to szamponetka nic nie zdziala, jesli jest to jasny rudy to beda przeswity po paru myciach, wiec polecalabym farbe, jakies odcienie CIEMNEGO brazu. Bo teraz z jasnym nic nie zadzialasz.

Gość zuzka1999
chciałam mieć ciemniejsze i pewnie kupie jakis ciemny braz teraz. A co sądzisz o farbach bez amoniaku, są łagodniejsze, trwałe?

oczywiscie ze farba bez aminiaku jest o wiele lagodniejsza. Najdaje ona wlosom blasku miekkosci, i napewno dla ciebie teraz bedzie lepsza. a czy jest trwalsza-zdania sa podzielone. uwazam ze tak , a co najwazniejsze nie niszy tak wlosow

Gość zuzka1999
Dzieki za pomoc, kupie ciemny brąz bez amoniaku, może cos mi z włosów jeszcze zostanie i będę mogła się pokazać na ulicy.

Nie ma za co :) Zaopatrz sie w jakas odzywke zeby zrekompensowac wloska to''cierpienie'' powidzenia!